- Şub 19, 2019
- 2,770
- 37,401
- 113
-
Öne çıkan konu
Akira yamaoka'nın müzikleri çok başkaydı, öyle değil mi abiKorku oyunlarında gerilimi kesinlikle en fazla ses efekleri ve müzikleri veriyor.Zaten Silent Hill sountrack konusunda nirvana bana göre. Her bir bölümünde yayınlanan müzikleri ilede zirvede.Cok sanatçıda Silent Hill muziklerini kullanmıştır. Sagopa Kajmer"Bebeğim Öldü"-Stabil "Reenkarne"parcalarinda kullanmıştır. Varsa bildiğiniz başka sanatçılar paylaşalım (Yerli)
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Homecoming kombatı eleştirilirken ben zevkle oynuyordum.Hem o yıllardaki grafikleri hemde seriye yeni bir soluk getirmesiyle aynı sen gibi duvarlarina sürüne sürüne yavasca bitirmiştim. Sırf daha uzun sürsün diye
Abi HOMECOMING ile ilgili görüşlerimi yukarıda da belirttim, ama şunu da yazayım, oyun 2008 yılında çıkmıştı ve oynanış videolarını hiç izlememiştim. Konsolu 2010 yılında alır almaz oyunu yükletmiş ve o şekilde hiçbir yerde izlemeden tamamen bitirmiştim.
Alex... vay be. Keşke PS5'te PS3 oyunlarını oynamak mümkün olsaydı. Ama şu an yine PS3 için piyasaya bakıyorum, bakalım temiz bir konsol bulabilirsem alacağım.
Her oyunda öyle yapıyorum (the evil within 2 hariç). Bir oyunun oynanış videolarını izledim mi o oyundan sıkılıyorum, çünkü sonunu bilerek oynuyorum. O yüzden maksimum her çıkan oyunu 20 dk izleyip kapatıyorum. Hoşuma giderse zaten indiriyorum ve hiçbir oyunda da hile kullanmıyorum tabii. Hile kullanınca bile oyundan soğuyorum, çünkü sınırsız mermi ve ölümsüzlük varsa oyunu oynamanın benim için bir anlamı kalmıyor