PS3 Türkçe YAMA Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EKİM 2025] (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EKİM 2025] (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 952 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EKİM 2025] (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ribelle

piyerbezuhov

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2025
23
16
3
Hocam haritayı elbette kontrol ediyorum ama ona rağmen geçişler o kadar muğlak ki haritada gördüğüm yere ulaşamıyorum problem orada. :D Polis karakoluna daha önce gitmiştim mesela. Devriye arabalarının yönlerini değiştiremediğim için sinirlenip çıkıp haritanın kuzeyine doğru gittim, şimdi de polis karakoluna dönemiyorum çünkü nereden ve nasıl çıktığımı unuttum. Her yer kapalı. Dün yarım saat kadar aynı yerde dönüp durup sinirlenip çıktım.

Yığınla yan görev açıldı bile zaten şimdiden her taraf soru işareti doldu. İşin tuhafı yan görevi yapıp yapmadığımı da anlamıyorum soru işareti kalıyor galiba yapsak bile. Bende şuan ana görev olarak o polis devriye araçlarını yok etmek aktif galiba onu yapmam lazım hikayede ilerleyebilmek için. Çünkü görev sekmesinde sadece onu gösteriyor. Sol tarafta da Silent Hill'den kaç yazıyor zaten o asıl büyük görev gibi bir şey. Bugün biraz daha bakınacağım hani oynamayı da çok istiyorum çünkü tam benim kafadan bir oyun ama keşke daha lineer olsaymış işte Alan Wake gibi.

Yahu bu polis istasyonu bölümü de yan görevmiş galiba. Abi ben neden ana görev nedir göremiyorum ki o zaman? Nasıl bileceğim hikayeyi ilerletecek ana görevlerin neler olduğunu?

Son düzenleme:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
2,770
37,401
113
Hocam haritayı elbette kontrol ediyorum ama ona rağmen geçişler o kadar muğlak ki haritada gördüğüm yere ulaşamıyorum problem orada. :D Polis karakoluna daha önce gitmiştim mesela. Devriye arabalarının yönlerini değiştiremediğim için sinirlenip çıkıp haritanın kuzeyine doğru gittim, şimdi de polis karakoluna dönemiyorum çünkü nereden ve nasıl çıktığımı unuttum. Her yer kapalı. Dün yarım saat kadar aynı yerde dönüp durup sinirlenip çıktım.

Yığınla yan görev açıldı bile zaten şimdiden her taraf soru işareti doldu. İşin tuhafı yan görevi yapıp yapmadığımı da anlamıyorum soru işareti kalıyor galiba yapsak bile. Bende şuan ana görev olarak o polis devriye araçlarını yok etmek aktif galiba onu yapmam lazım hikayede ilerleyebilmek için. Çünkü görev sekmesinde sadece onu gösteriyor. Sol tarafta da Silent Hill'den kaç yazıyor zaten o asıl büyük görev gibi bir şey. Bugün biraz daha bakınacağım hani oynamayı da çok istiyorum çünkü tam benim kafadan bir oyun ama keşke daha lineer olsaymış işte Alan Wake gibi.

Yahu bu polis istasyonu bölümü de yan görevmiş galiba. Abi ben neden ana görev nedir göremiyorum ki o zaman? Nasıl bileceğim hikayeyi ilerletecek ana görevlerin neler olduğunu?
"Silent Hill'den kaç" bu yapacağın en son görev. Tüm ana görevler tamamlandıktan sonra yapılacak bir görev bu. Onları tamamlamadan kaçamazsın.

Sen yan görevleri tamamladıktan sonra, günlüğü açtığında o görevin gittiğini görüyorsun. Soru işareti de gider, Ama dediğim gibi günlüğü açar açmaz yan görev tamamlanmışsa o yan görevi günlükte göremezsin.

Devriye aracına bir kere yakalanman gerekiyor. Yakalandıktan sonra karakola gideceksin, Çağrı numaralarını girdiğimiz o cihaza vardığın zaman senin solunda Küçük Kara tahta var. Çağrı numaraları orada yazar. Tabii onların sonunda bir sayı yoktur ya da bir harf. Onları deneme yanılma yoluyla cihaza yazıp o bölümü tamamlayacaksın.

Ben 8 kere bitirdim en az. 😂

Şunu da söyleyeyim, sen de yazdın zaten, karakol bölümü de yan görev, yani yapılmasa da olur.

Bir tane merdiven var o bölgede. Kancayla indireceğin bir merdiven o, onu bulman lazım. Tabii kancayı da. Kanca ile merdiveni indireceksin. Yanlış hatırlamıyorsam, indireceğinin merdivenin karşısında da kanca var. Zaten sonrasında apartmanın içine giriyorsun, orada da ufak bir yan görev var, tabii yapmayabilirsin yine. Apartmanın çıkışına gittiğin an sinematik bir sahne çıkıyor karşına. Böylelikle o bölgeden tamamen çıkmış oluyorsun.

Ondan sonra zaten ana görevler çıkacak karşına.

piyerbezuhov

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2025
23
16
3
Hallettim hocam. Cennetial binasındayım şuan. Açıkçası Youtube'dan bakarak geçtim. Karşıma çıkan parolaları da yardım alarak geçiyorum. Oyunun yapısına ters farkındayım ama cidden tahammülüm kalmadı.

Bu arada başından beri Alan Wake'e benziyor deyip duruyorum da oyunun bizi bir kasabaya atıp gizem çözdürmesi The Sinking City oyununa benziyor asıl. Daha doğrusu sonra çıktığı için Sinking City bu oyuna benziyor ama şunu diyeceğim, bu oyunu sevdiysen ki 8 kere bitirmişsin belli ki oyuna bayılıyorsun, Sinking City oyununa da muhakkak bir göz at. Çok seveceksin bence. Ben bayılmıştım o oyuna.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
2,770
37,401
113
Hallettim hocam. Cennetial binasındayım şuan. Açıkçası Youtube'dan bakarak geçtim. Karşıma çıkan parolaları da yardım alarak geçiyorum. Oyunun yapısına ters farkındayım ama cidden tahammülüm kalmadı.

Bu arada başından beri Alan Wake'e benziyor deyip duruyorum da oyunun bizi bir kasabaya atıp gizem çözdürmesi The Sinking City oyununa benziyor asıl. Daha doğrusu sonra çıktığı için Sinking City bu oyuna benziyor ama şunu diyeceğim, bu oyunu sevdiysen ki 8 kere bitirmişsin belli ki oyuna bayılıyorsun, Sinking City oyununa da muhakkak bir göz at. Çok seveceksin bence. Ben bayılmıştım o oyuna.
Ben tüm yan görevleri bitirdim, en az 8 kez oynayıp bitirince tabii insan alışıyor. Açıkçası oyunun bitmesini de istemiyordum.

İlk zamanlarda yan görevleri yapmak için etrafı didik didik araştırıyorum, tabii bu baya zamanımı alıyordu. Şimdiyse konsol alıp oyunu tekrardan oynasam yine sıkıntı yaşamam. Bu arada, ben de özellikle kilitli dolap buldum mu videolardan yardım alıyordum.😂

Aynen, benzer bir havası var. Çıktığı zaman çok az izlemiştim ve sevmiştim de, ama bir türlü indirip oynayamamıştım. Call of Cthulhu'yu FPS olmasına rağmen bitirmiştim. Keza Sherlock Holmes Devil's oyununu da aynı şekilde.
Eski dönemlerde geçen oyunları seviyorum. Bakalım bir gün fırsat bulabilirsem Sinking City'yi de indirir oynarım. 2. oyunu da çıkacak bu arada😂