Başkan en iyi yöntem şu phu mu? Ona göre araç yazıcam sirek phuya yama gömmek için. Sürekli sürekli farklı format cıktığından birnde karar kılayım diyorum Bir de phu için en sağlam araç hangisi tek bir araç mı var
Başkan en iyi yöntem şu phu mu? Ona göre araç yazıcam sirek phuya yama gömmek için. Sürekli sürekli farklı format cıktığından birnde karar kılayım diyorum Bir de phu için en sağlam araç hangisi tek bir araç mı var
PHU’da pfs tabanlı zaten aslında pfs’nin ta kendisi sadece a53 çipinle haberleşebiliyor KASLR bypass etmeden 🫶 PHU’nun olayı şu gömülü ampr ve playgo oluyor içinde. Emule etmeden a53 çipi üzerinden şifrelemeyi yapıyor
Araç yazmak için uğraşmaya gerek yok çok iyi bir aracı var zaten şu an beta v2 oldu PHU için kısaca opensource pfs diyebiliriz ama tamamen orjinaline bağımlı
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Araç yazmak için uğraşmaya gerek yok çok iyi bir aracı var zaten şu an beta v2 oldu PHU için kısaca opensource pfs diyebiliriz ama tamamen orjinaline bağımlı
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Hayır demek istediğim Buda pfs gibi imajı açmadan güncellenmiyor, o sadece exfat üzerinde oluyor PHU’da bu destek yok ve PHU hazır değil beta 2 de şu an