PS5 Oyun Türkçe Yama Star Wars Tales From The Galaxys Edge PS5 VR2 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde namubjk tarafından oluşturulan Star Wars Tales From The Galaxys Edge PS5 VR2 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 689 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Star Wars Tales From The Galaxys Edge PS5 VR2 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan namubjk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

namubjk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 22, 2026
40
74
18
Al abim. Onu da 1, 2 gün kullanır, sonra da tozlu rafına kaldırırsın 😂
abi valla sen olmasan ben aldığım gün kaldırırdım :) en azından yama çıkarıyoruz da anlayarak oynayabiliyoruz güzel oyunları yoksa insan 2 dk da sıkılır. boşa para verdim diye düşünüyorum ben vr2 ye ama belki ileride gerçekten hakkını verir diye bekliyorum. :)

bir de şu müzik oyunu var Beat Saber onun dil dosyalarına ulaşabilir misin abi :p haa bir de Crossfire Sierra Squad :D

biknokidra

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2019
284
130
43
Alırdım da kızarsın abi🤣😅😂
Abi olurda alırsan.
Satacağında haberimiz olsun.
Ben satın alırım.. direkt talibim.
Maksat Forum dışına gitmesin.
:D:D:D

yhanova @yhanova abi şaka yapıyorum kızma hemen.
Satılık Vr lazımsa bende var..ama PS3 uyumlu..
Sıkıntı Olur mu ?

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,939
48,145
113
abi valla sen olmasan ben aldığım gün kaldırırdım :) en azından yama çıkarıyoruz da anlayarak oynayabiliyoruz güzel oyunları yoksa insan 2 dk da sıkılır. boşa para verdim diye düşünüyorum ben vr2 ye ama belki ileride gerçekten hakkını verir diye bekliyorum. :)

bir de şu müzik oyunu var Beat Saber onun dil dosyalarına ulaşabilir misin abi :p haa bir de Crossfire Sierra Squad :D
Estağfurullah, uğraşan sizlersiniz.

Ben sadece konu düzenliyorum. Araç için video çekiyorum veya size araç atıyorum diye kendime pay çıkaracak biri de değilim😂 Hepimiz eşitiz sonuçta.

Keyfinize göre takılın. Yama olması herkes açısından iyi oluyor.

Uğraşan arkadaşların eline emeğine sağlık. Allah herkese kolaylık versin 🤲

Seni onlarla hiç uğraştırmayalım, sen unreal ile devam et abim. Unity onlar ve biraz karışıklar. :)

Benim aklımda başka şeyler var, sana göre tabii. Hep vr olacak diye bir şey yok😂

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,642
5,206
113
Abi olurda alırsan.
Satacağında haberimiz olsun.
Ben satın alırım.. direkt talibim.
Maksat Forum dışına gitmesin.
:D:D:D

yhanova @yhanova abi şaka yapıyorum kızma hemen.
Satılık Vr lazımsa bende var..ama PS3 uyumlu..
Sıkıntı Olur mu ?
Hacı bende meta quest 3 var

Sanal gerçeklik bide PlayStation dünyasına girmeyelim bendeki iş görür şimdlik 😅🤣😂