PS5 Oyun Türkçe Yama Star Wars Tales From The Galaxys Edge PS5 VR2 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde namubjk tarafından oluşturulan Star Wars Tales From The Galaxys Edge PS5 VR2 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 689 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Star Wars Tales From The Galaxys Edge PS5 VR2 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan namubjk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

namubjk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 22, 2026
40
74
18
Başkan VR oyunu test amaçlı çalıştıramaz mıyız çevirileri kontrol etmek için.
Oyun çalışmaz abi. Direk vr2 gözlüğünüzü bağlayın diye bi ekran geliyor ve oyun açılmıyor bağlayana kadar.
Almanızı çok tavsiye etmem ama maddi durumunuz iyiyse ileriye dönük alabilirsiniz.. ben keşke meta alsaydım diyorum şu an.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,939
48,145
113
Oyun çalışmaz abi. Direk vr2 gözlüğünüzü bağlayın diye bi ekran geliyor ve oyun açılmıyor bağlayana kadar.
Almanızı çok tavsiye etmem ama maddi durumunuz iyiyse ileriye dönük alabilirsiniz.. ben keşke meta alsaydım diyorum şu an.
yhanova @yhanova alır.

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
266
163
43
Vr2 horizon gerçekten çok efsane re8 oynadım Alien,metro, thief, bunları oynamak istiyorum Türkçe altyazılı olursa efsane olur. 12:40 sabırla bekliyorum. Vr2 ile meta 3 hangisi iyi bilemiyorum ama vr2 bana göre çok iyi

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,642
5,206
113
Vr2 horizon gerçekten çok efsane re8 oynadım Alien,metro, thief, bunları oynamak istiyorum Türkçe altyazılı olursa efsane olur. 12:40 sabırla bekliyorum. Vr2 ile meta 3 hangisi iyi bilemiyorum ama vr2 bana göre çok iyi
PlayStation vr 5 adım önde gardasım kıyaslanamaz bile :)

Bizin vr lar android tabanlı oyuncak gibi işte😄