PS5 Oyun Türkçe Yama Türkçe Yamalı PKG Olarak Paylaşım Yapan Arkadaşların Dikkatine

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Türkçe Yamalı PKG Olarak Paylaşım Yapan Arkadaşların Dikkatine başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 819 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Türkçe Yamalı PKG Olarak Paylaşım Yapan Arkadaşların Dikkatine
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
334
154
43
İnşAllah abim benim :)

LZ4 'e bakacağım ben, bakalım o nasılmış
Vallahi bu işe çözüm bulursanız güzel olur, Türkçe yamalı PKG paylaşımlı bir şekilde yapan olursa çok makbule geçer linkleri Türkçe yama konusuyla birleştirirsiniz umarım. GTV 5 yapim PKG yapim dedim. Oyunu RAR dosyalarını içi içe koymuş, 3 veya 4 defa mı çıkartıyorsun çıkartıyorsun hala tekrardan RAR dosyalı çıkıyor yer kalmadı bilgisayarda. PKG çevirmekte 3 saat sürüyor, anlıyacağınız çok zor

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,420
57,075
113
Vallahi bu işe çözüm bulursanız güzel olur, Türkçe yamalı PKG paylaşımlı bir şekilde yapan olursa çok makbule geçer linkleri Türkçe yama konusuyla birleştirirsiniz umarım. GTV 5 yapim PKG yapim dedim. Oyunu RAR dosyalarını içi içe koymuş, 3 veya 4 defa mı çıkartıyorsun çıkartıyorsun hala tekrardan RAR dosyalı çıkıyor yer kalmadı bilgisayarda. PKG çevirmekte 3 saat sürüyor, anlıyacağınız çok zor
Abi sen bu sorunu yaşadın :) Senin gibi oyunu pkg'ya çevirip üstüne upload eden ne yapsın :)

Araç güncelleniyor zaten, dikkatli bir şekilde adım adım yaparsan sorun yaşamazsın abim :)

LZ4'ü denedin mi peki

Türkçe yama pkg gönderseler seve seve eklerim ben yama konusuna tabii ki :)

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
334
154
43
Abi sen bu sorunu yaşadın :) Senin gibi oyunu pkg'ya çevirip üstüne upload eden ne yapsın :)

Araç güncelleniyor zaten, dikkatli bir şekilde adım adım yaparsan sorun yaşamazsın abim :)

LZ4'ü denedin mi peki

Türkçe yama pkg gönderseler seve seve eklerim ben yama konusuna tabii ki :)
Tabii illaki paylaşan zorluk çekiyordur hani paylaşan da olursa yok demeyiz tabii :) zorla değil. Paylaşmak isteyen arkadaşlar Castellanos irtibata geçerseniz çok makbule geçer.