PS3 Türkçe YAMA Uncharted 1 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde DesBurak tarafından oluşturulan Uncharted 1 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 95,029 kez görüntülenmiş, 1,536 yorum ve 865 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Uncharted 1 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan DesBurak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan WollKahn

CoNFiCiuS

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 10, 2010
75
0
6
30
Arkadaşlar teşekkürler ellerinize sağlık hiç bir karşılık beklemeden foruma katkı yaptığınız için bu arada kapak süper olmuş.

herkezisyan

Erişim Engelli
Ara 4, 2010
0
5
2
41
oyunçeviri ekibi duke nukemi çevirdi biliyorsunuz bende pc çevirisini alıp ps3 dil dosyasına bir kısmını ile satır satır kopyalayarak düzenledim.

şuanda işte olduğum için deneyemedim deneyen olursa türkçe karakterler var içinde problem olmazsa devam edecem.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

rar içindeki (PS3_Coalesced_int) dosyasını

PS3_GAME\USRDIR\System\Localization bu kısma atmanız gerekiyor.

anamenü ve bir kaç hint kısmı var sadece.

dosyanın orjinalide içinde her ihtimale karşı

eğer olumlu sonuç alırsam oyunçeviri ekibine sorup izin istemeyi düşünüyorum.
dostum şansa bak bende sabah kalktıgımdan beri duke nukem le ugrasıyorum :caki: hatta konu açtım bile.. menuyu türkçeleştirdim ekip ilede senaryosunu türkçeleştirelim diye tahmin ediyordumki..bide ne göreyim :D
oyun ceviri ekibi cevirdi diyorsan düzenleyip test de edebilirim aslında bi bakam baktım ve çalışmıyor çok fazla yanlış yapmışsın dostum. bir harf oyundaki yazıların çökmesine neden oluyor çok dikkatli olmalısın sürekli yedek almalısın al sana tüyo ;)
yazılar gorunmuyor iç içe girmiş ve bırak türkçeyi hiç görmedigim bi dilde yazılmış gibi gorunuyor :D
bu oyuna ceviri yapmak çok zor ben soylim.. ben menuyu türkçeleştirdim ve çalışıyor ceviri kısmını ekiple yapabiliriz çok rahat sende oynarsın .

edizz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2011
8
0
1
bu ekibin sıkı takipçisi oldum büyük işler yapıyorsunuz :) çok çok sağolun

herkezisyan

Erişim Engelli
Ara 4, 2010
0
5
2
41
burak dostum ne alemdesin durum nedir? çeviri % kaç oldu yardım lazımsa sole bolum cevirip bitirelim hemen. herkez bekledigi gibi bir türkçeleştirme çalışması olsun. oyunu bnde test edicem :D cihanda yapsn bnde yapım :D uploadnı bekliyorum artık çok az kaldı sanırm.

Çok güzel manzara tam masa üstü olucak bi resim.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

DesBurak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 5, 2011
101
1,514
93
Chapter 05 "Kale" (İmport Edilecek)
Chapter 06 "Gecmisin Kilidini Acmak" (İmport Edilecek)
Chapter 07 "Kizartma Tavasinin Disinda" (İmport Edilecek)

blackx29 tarafından tamamlandı.

İki günlüğüne dinlenmeye çekilmiştim kusura bakmayın bugün import ediyorum hepsini. :)

Bump: Chapter 5 "Kale"
Chapter 6 "Gecmisin Kilidini Acmak"

İmport edildi.

Genel altyazı çeviri oranı: 619/1750 Satır ~ %35