PS5 Yardım USB mi HDD mi SSD mi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde plyr81 tarafından oluşturulan USB mi HDD mi SSD mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 275 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı USB mi HDD mi SSD mi
Konbuyu başlatan plyr81
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alexhunterph1

Nabe7272

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 22, 2026
189
40
28
Yok ya başkan

Dizindeki yeri değişiyor givi olsada sen item z Flow dan Tekrar dizini seç açar

Yani yüzde 1 ihtimal arka port bozulmuş belki dicem ama yüzde bir değil binde 1 deyim

Bence sen dizini secerken hata yapıyorsun

İtem z Flow mu kullanıyorsun
Abi bende item z flow yok sürüm 12.40 desteklemiyor sanırım item z flow abi ışık yanıyor şadin ama açmıyor malesef

alexhunterph1

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
29
19
3
Kral alma , direkt bir internet kablosu al şöyle cat6 veya cat7 direkt pc'den konsola bağla FTP ile at emin ol diske vbereceğin milyarlardan da kurtulursun hız olarak da daha hızlı

alexhunterph1

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
29
19
3
E her oyun dahilide çalışıyormuki öyle ssd olmadan bazı oyunlarda kasma donma vs olursa ?
her oyun dahilide çalışıyor kanka ilk dönemleri çalışmıyordu yani işin aslı şöyle şimdi her oyun dersem yalan olur o da şundan yalan olur dlpsgame'deki tüm oyunları tek tek indirmedim ama gerek ps2'den portalnana gerek ps4 oyunları gerek ps5 native oyunlar olsun abartısız söylüyorum yaklaşık 90 belki 100 farklı oyun indirip oynayıp sıkılıp silmişimdir özellikle son 1 aydır şu ps5 dosya sıkıştırma var ya hem sıkıştırıyor hem tek bir dosya haline getiriyor o FFPFSC methodu çıktığından beri inanılmaz fazla sayıda oyun denedim kimini kendim pakertledim hazır tool ile kimini paketlenmiş indirdim gerek buradan gerek başka yerlerden kesinlikle bir hata almadım dahasını söyliyeyim ps5'i ilk kırdığım dönemler geçtiğimiz yılın bu ayları yine haziran ağustos falandı ilk yüklediğim oyun Harry potter evreninden olan hogwarts legacy olmuştu ancak diskte çalışmıyordu dediğin gibi ancak kasım aynıa geldiğimde 2025'in oyun çalışmaya başladı jailbreakten mi ykosa payloadlardan mı bilmiyorum işin aslı ancak kasımdan beri ne oyun yüklersem yükleyeyim ps5 internal diskte açtım ve çalıştı özellikle oyunu paketleyip exfat veya yer kaplamasın da istiyorsan "FFPFSC" haline getirdiğinde daha sağlam çalışıyor mount payloadı yüklüyor oyunu kişiel deneyimimle şöyle söyliyeim 80'in üzerinde oyun test ettim ve internal diskte çalıştı

hokiyoto

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 17, 2022
77
12
8
her oyun dahilide çalışıyor kanka ilk dönemleri çalışmıyordu yani işin aslı şöyle şimdi her oyun dersem yalan olur o da şundan yalan olur dlpsgame'deki tüm oyunları tek tek indirmedim ama gerek ps2'den portalnana gerek ps4 oyunları gerek ps5 native oyunlar olsun abartısız söylüyorum yaklaşık 90 belki 100 farklı oyun indirip oynayıp sıkılıp silmişimdir özellikle son 1 aydır şu ps5 dosya sıkıştırma var ya hem sıkıştırıyor hem tek bir dosya haline getiriyor o FFPFSC methodu çıktığından beri inanılmaz fazla sayıda oyun denedim kimini kendim pakertledim hazır tool ile kimini paketlenmiş indirdim gerek buradan gerek başka yerlerden kesinlikle bir hata almadım dahasını söyliyeyim ps5'i ilk kırdığım dönemler geçtiğimiz yılın bu ayları yine haziran ağustos falandı ilk yüklediğim oyun Harry potter evreninden olan hogwarts legacy olmuştu ancak diskte çalışmıyordu dediğin gibi ancak kasım aynıa geldiğimde 2025'in oyun çalışmaya başladı jailbreakten mi ykosa payloadlardan mı bilmiyorum işin aslı ancak kasımdan beri ne oyun yüklersem yükleyeyim ps5 internal diskte açtım ve çalıştı özellikle oyunu paketleyip exfat veya yer kaplamasın da istiyorsan "FFPFSC" haline getirdiğinde daha sağlam çalışıyor mount payloadı yüklüyor oyunu kişiel deneyimimle şöyle söyliyeim 80'in üzerinde oyun test ettim ve internal diskte çalıştı
Bilgilendirmen detaylı açıklaman için öncelikle teşekkürler oyunları indirdikten sonra herhangi bir hdd yada ssd atdıktan sonramı dahiliyeye aktarıp oynuyorsun.

Marie81v2

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 22, 2026
16
2
3
Şu anlattıklarınızı uygulamaya alabileceğimiz, internetten indirmeden başlayıp oyun oynayıncaya kadar olan sürece ilişkin bir rehber varsa inceleme çok isterim hocam

plyr81

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
226
40
28
Dahiliye ffpfsc atınca klasörlü ile aynı yermi kaplıyor

alexhunterph1

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
29
19
3
Dahiliye ffpfsc atınca klasörlü ile aynı yermi kaplıyor
klasörlüden çok daha az yer kaplyıor "ffpfsc" bir sıkıştırma methodu normal oyun 20 gb'yse ffpfsc ile bazen 18 oluyor ama büyük oyunlarda mesela 80-120gblık oyunları 40-30 veya 50'lere 200ü 180'i 90'a 100'e düşürüyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bilgilendirmen detaylı açıklaman için öncelikle teşekkürler oyunları indirdikten sonra herhangi bir hdd yada ssd atdıktan sonramı dahiliyeye aktarıp oynuyorsun.
oyunları pcye indiriyorum modemim eski nesil olduğu için 1000lik trafiği karşılamıyor ben de direkt cat6 kablosunu kasayla ps5 arasında takıp filezilla ile aktarıyorum çok daha hızlı oluyor ssd'den ama eskiden ssd kullanıyordum 480'lik ssdm var birkaçtane usb aparatıyla ps5'e bağlayıp atıyordum webbrowser bir filexplorer yazılımı var onu kullanıyordum ama kesinlikle sonbirkaç aydır ftp yöntemi kullanıyorum ve zaten ffpfsc dosya uzantısı tek dosya olarak attığım için sorun yaşamıyorum filezilla ile senin modemin portlar arasında 1000mbit destekliyorsa ihtiyacın yok direkt yüksek hızda atar bir de henin kendi filezilla serverini değil de 2121 olan harici bir ftp serve rkullanın çünkü jailbreakin kendi filezillası 5-6 mb'den fazla kullandırtmıyor

plyr81

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
226
40
28
klasörlüden çok daha az yer kaplyıor "ffpfsc" bir sıkıştırma methodu normal oyun 20 gb'yse ffpfsc ile bazen 18 oluyor ama büyük oyunlarda mesela 80-120gblık oyunları 40-30 veya 50'lere 200ü 180'i 90'a 100'e düşürüyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

oyunları pcye indiriyorum modemim eski nesil olduğu için 1000lik trafiği karşılamıyor ben de direkt cat6 kablosunu kasayla ps5 arasında takıp filezilla ile aktarıyorum çok daha hızlı oluyor ssd'den ama eskiden ssd kullanıyordum 480'lik ssdm var birkaçtane usb aparatıyla ps5'e bağlayıp atıyordum webbrowser bir filexplorer yazılımı var onu kullanıyordum ama kesinlikle sonbirkaç aydır ftp yöntemi kullanıyorum ve zaten ffpfsc dosya uzantısı tek dosya olarak attığım için sorun yaşamıyorum filezilla ile senin modemin portlar arasında 1000mbit destekliyorsa ihtiyacın yok direkt yüksek hızda atar bir de henin kendi filezilla serverini değil de 2121 olan harici bir ftp serve rkullanın çünkü jailbreakin kendi filezillası 5-6 mb'den fazla kullandırtmıyor
Evet ffpfsc daha az yer kaplıyor bilgisayarda gizli biliyorum ama sanki dahiliye atıp oyun oynayınca depolamada aynı yer kapliyorlar klasorluyle

alexhunterph1

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
29
19
3
Evet ffpfsc daha az yer kaplıyor bilgisayarda gizli biliyorum ama sanki dahiliye atıp oyun oynayınca depolamada aynı yer kapliyorlar klasorluyle
bir dosyanın boyutu neyse odur yani işin teknik altyapsıına girdiğinde fiziksel boyutuyla diskte kapladığı boyutu sanallaştırılmış boyutu gibi şeyler var da dümdüz söylüyorum kanka PC'de sıkıştırılmış FFPFSC boyutu neyse , Konsolda da o olacak kafan rahat olsun en azından ben file explorer'dan baktığımda aynı düşük boyutu görüyorum
edit : hazır sıkıştırılmış dosya bulamıyorsan (bir çok dosya sıkıştırılmış değil sadec exfat halinde bulunuyor internette) githubdan ffpfsc sıkıştırıcı indirebilirsin ben bunu kullanıyorum :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
yani geliştiriciyi tanımıyorum da yt ve githubda gezinirken bunu bulmuştum denedim sorunsuz çalışınca başladım kullanmaya hali hazırda exfat olan sıkıştırılmamış veya klasör olan oyunları bunla sıkıştırıyorum açık kaynak kodlu indirip düzenleme yapabilirsin anlıyorsan veya derlenmişini kullanırsın ben öyle yapıyorum esktra yapacağım optimizasyon olmadığından :d