WWE All Stars USA-EUR FULL ISO 1.49 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan WWE All Stars USA-EUR FULL ISO 1.49 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,368 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı WWE All Stars USA-EUR FULL ISO 1.49 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doom_or_Die

claws

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2009
28
0
1
sağol hako abi ben 6.35 pro ile onuyorum yüklememe gerek yokmuş

Bump: paylaşım için sağol

Giray

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
79
0
6
Yükledim ama daha oynayamadım bayaa fantastik bi oyun ama video larını izledim adamı havaya falan atıyosun manyak şeyler yapmışlar. :D

Giray

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
79
0
6
5.50 GEN D3 benimki oyun açılmıyor datayı da yükledim ve attım ne yapmam gerek?

Bump: 5.50 GEN D3 benimki oyun açılmıyor datayı da yükledim ve attım ne yapmam gerek?

Bump: Açıldı tamam gerek yok :D

TwinBlade*

Erişim Engelli
Haz 8, 2011
47
0
6
36
Hako Öncellikle Oyun İçin Teşekkür ederim . İndirdim PsP Ye attım oyuna girdiğimde The game cannot be played 80010013 Hatası alıyorum . Versiyonum 5.00 m33-6 CPU Ayarlarım senin dediğin gibi ayarlı . Oyuna girince bu hatyı alıyorum. Diğer oyunlarda hiç böle hata vermiyordu ? ne yapacagım şimdiden tşkler.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,250
113
fixed yazan oyunu indirdiysen bu hatayı almazsın .. Alttaki untouched iso yu indirdiysen o senin versionda çalışmaz.. recovery ayarları oyunun altında yazılı..

kskasap

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2010
13
0
1
44
Arkadaşım iyi uğraşmışsında indirdiğimiz şey 2008 Smack Down çıktı...

Perry the Platypus

Ornitorenk Perry
Kayıtlı Üyemiz
Nis 21, 2011
262
4
18
Hako abiden Wwwe All Stars'ı indirdiğinden emin misin ? Belkide 2008'i indrimişsindir.Çünkü hako abinin hiçbir oyunundan hiçbir sorun çıkmaz :wi: Belki karışmıştır diyeceğim ama oda imkansız çünkü hako abi dünyaca ünlü bir psp oyun paylaşımcısıdır,üstelik bunca kişi indirmiş eğer öyle olsaydı oyunun linklerini kaldırırdı hako abi :wi:
Kolay Gelsin :wi:

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
Arkadaşım iyi uğraşmışsında indirdiğimiz şey 2008 Smack Down çıktı...
Dostum siz belki yanlışıkla konuyu karıştırıp indirmiş olabilirsiniz... Hako abi linkleri koymadan önce kontrol edip koyar yanlış link olduğu zaman düzeltir. ;)