Xbox One Harici Hdd Desteği (Haziran)(Video Eklendi)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Donanım kategorisinde ankboy tarafından oluşturulan Xbox One Harici Hdd Desteği (Haziran)(Video Eklendi) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,364 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Donanım
Konu Başlığı Xbox One Harici Hdd Desteği (Haziran)(Video Eklendi)
Konbuyu başlatan ankboy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan (PS63)

PureMusic

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2011
541
89
28
30

microsoft=korsan demek iyiki var bknz windows :tears_of_joy::tears_of_joy::tears_of_joy:
Dimi hocam :D Adamlar bizi düşünüyor ya valla helal olsun :D İngiliz sitelerinde bir söylentide başlamış, e3 te Rockstar ın xbox one a uyarladığı bir oyun bekleniyormuş. Heralde ya GTA 5 ya da RDR olacak, ikiside süper olur valla :)

Bu arada hocam konuyla hatta forumla bile alakası yokta, sende vardır diye tahmin ettim sorayım dedim :D Böyle elinde ses kalitesi çok yüksek, 1-2 dakikalık savaş aksiyon sahnesi var mı ya da oyun içi görüntü olur, en kötü ihtimal ses kaydı olur :D

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
Dimi hocam :D Adamlar bizi düşünüyor ya valla helal olsun :D İngiliz sitelerinde bir söylentide başlamış, e3 te Rockstar ın xbox one a uyarladığı bir oyun bekleniyormuş. Heralde ya GTA 5 ya da RDR olacak, ikiside süper olur valla :)

Bu arada hocam konuyla hatta forumla bile alakası yokta, sende vardır diye tahmin ettim sorayım dedim :D Böyle elinde ses kalitesi çok yüksek, 1-2 dakikalık savaş aksiyon sahnesi var mı ya da oyun içi görüntü olur, en kötü ihtimal ses kaydı olur :D
öyle birşey yok bende ama net olarak ne aradığını nasıl bişey aradğını neden aradığını yazarsan bulurz :tears_of_joy:

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,107
77
Siteye Git

OOOOO Yandık desene Xbox one Gta 5 Çıkarsa Rock star 360'a bir update yapar oyunun Grafiklerini düşürür :D:D:D:D:D
şaka bir yana bunlardan herşey beklenir yeni nesil konsolları sattırmak için

PureMusic

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2011
541
89
28
30

öyle birşey yok bende ama net olarak ne aradığını nasıl bişey aradğını neden aradığını yazarsan bulurz :tears_of_joy:
Hocam şimdi telefona yükleyip media markt e gidecem d&r a gidecem orada kulaklık testi yapacam, film ve oyun için. Bunu en iyi test edebileceğim şeylerde genelde aksiyon ve savaş sahneleri oluyor :D Birkaç tane bu tarz birşey lazımda, etrafta bakınıyorum pek bulamadım :)

PureMusic

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2011
541
89
28
30
OOOOO Yandık desene Xbox one Gta 5 Çıkarsa Rock star 360'a bir update yapar oyunun Grafiklerini düşürür :D:D:D:D:D
şaka bir yana bunlardan herşey beklenir yeni nesil konsolları sattırmak için
:D:D Haklısın valla hocam, dua edelimde GTA 5 e başladıkları sırada heralde xbox one filan daha portakalda vitamindi :D Akıllarına gelmedi bu tarz bişey :D

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,107
77
Siteye Git
:D:D Haklısın valla hocam, dua edelimde GTA 5 e başladıkları sırada heralde xbox one filan daha portakalda vitamindi :D Akıllarına gelmedi bu tarz bişey :D
Xbox360 vePs3'ün güçlerini bu oyun sayesinde görmüştük birde Crysis3 sonrasında içine ettiler Türkçe yamaya uğraştığım gibi mod uğraşsam grafikleri istesem güzelleştiririm ama uğraşmıyorum birde netbook kullanıyorum programla sorun yaşarım gerek olduğunu düşünmüyorum :)

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
Xbox360 vePs3'ün güçlerini bu oyun sayesinde görmüştük birde Crysis3 sonrasında içine ettiler Türkçe yamaya uğraştığım gibi mod uğraşsam grafikleri istesem güzelleştiririm ama uğraşmıyorum birde netbook kullanıyorum programla sorun yaşarım gerek olduğunu düşünmüyorum :)
netbookla yama yapan adam androidle yapacak nerdeyse sende ki azim ben görmedim :emmersed::emmersed:

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
Hocam şimdi telefona yükleyip media markt e gidecem d&r a gidecem orada kulaklık testi yapacam, film ve oyun için. Bunu en iyi test edebileceğim şeylerde genelde aksiyon ve savaş sahneleri oluyor :D Birkaç tane bu tarz birşey lazımda, etrafta bakınıyorum pek bulamadım :)
konuyu anladım peki aradğın film sahnesimi mp3 falan mı nasıl arıyon yani.