Xbox One Harici Hdd Desteği (Haziran)(Video Eklendi)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Donanım kategorisinde ankboy tarafından oluşturulan Xbox One Harici Hdd Desteği (Haziran)(Video Eklendi) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,364 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Donanım
Konu Başlığı Xbox One Harici Hdd Desteği (Haziran)(Video Eklendi)
Konbuyu başlatan ankboy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan (PS63)

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
Hiç farketmez hocam, kaliteli sesi olsun yeter. Yani uzaktan gelen ses ile yakındaki fark edilebilsin kaliteli bir kayıt olsun herşey kabul :)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

[video=youtube;sMh_zvCw6us]http://www.youtube.com/watch?v=sMh_zvCw6us[/video]

[video=youtube;BIYDZES5KWs]http://www.youtube.com/watch?v=BIYDZES5KWs[/video]

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
:biggrin-new: bunu remember me yamasıdada yazmıştım zor oluyordu ilk başları şimdi alıştım 10'' monitör ile yakında cep telefonları bile netbook ekranını geçecek :D
10'' :biggrin-new: sonra adam kör oldum diyo benim tableti vereyim onda yap bari dostum o daha büyük.Ciddi sen büyük ekrana geç bir an önce

PureMusic

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2011
541
89
28
30

10'' :biggrin-new: sonra adam kör oldum diyo benim tableti vereyim onda yap bari dostum o daha büyük.Ciddi sen büyük ekrana geç bir an önce
+1 hatta hz si yüksek monitörler çıktı, 120 hz dolaylarında. Onlar göz için daha iyi diyorlar onları incele bence hocam. [MENTION=138665]The_Darkness[/MENTION]

[MENTION=81998]ankboy[/MENTION] Teşekkürler hocam dosyalar için.

Son düzenleme:

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,107
77
Siteye Git
+1 hatta hz si yüksek monitörler çıktı, 120 hz dolaylarında. Onlar göz için daha iyi diyorlar onları incele bence hocam. [MENTION=138665]The_Darkness[/MENTION]

[MENTION=81998]ankboy[/MENTION] Teşekkürler hocam dosyalar için.
dostum önerin için teşekkür ederim :) bilgisayarda sadece indirme yapıyorum birde Türkçe yama o yüzden pek fazla gerek görmüyorum

Not: dh'ya fazla takılma :D +1 filan :D

işte bende onda bahsediyorum :D 10'' ekranda Türkçe yapacam diye gönder yaw en azndan tabletim olur :D

ardatur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2011
172
8
18
40
Xbox one için hdd desteği geldi arkadaşlar ve size ne yalan soluyum koşar adımlarlar Xbox one geliyor multi oyunlarda ve joyistik konusunda ps3 yenilik yapmış olsada halen Xbox 360 ve Xbox one den alınan zevki vermiyor ben şahsen her iki konsolda sahibiyim ama Xbox one den aldığım zevki ne olursa olsun ps3 alamadı salam makına millet takmış 1080p 900p 30 fps 60 fps 1080p 900p ayırd edemesın ınsanın gorduğu 30 fps oyun 60 fps olsa nolucak olmasa nolucaqk senın o oyundan ve makınadan zevk alman önemli aslında bence ilk başta Xbox eksıktı sımdı tamamladı ps4 özel oyunları olmasa hiçbir fark yok gerçı Xbox onede boş durmucak onada bir dünya özel oyunu var GEAS OF WAR ozellikle oynamayanlar asıl oyunları kaçırmış demektir yanı kısaca ozet
2 MAKINA ARASINDA DUNYALAR KADAR FARK YOK SADECE OZEL OYUNLAR HDD OZELİĞININ DIŞARDAN GELMESI ARYI KAPATI BENCE

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
[MENTION=94680]ardatur[/MENTION] 2 konsolun da birbirinden üstün özellikleri var. Dediğin gibi enonemli farkı cihazların kirilabilmesi ve özel oyunlar belirleyecek.
Ps4 kolu bence başlı başına bi devrim :) özel oyunlar ve hele Türkçe oyunlar yapilmasida yeterli :)

Ama xbox kollarında neden halen kalem Pil kullanır anlamıyorum. Sırf Duracell yada kalem Pil aldırmak için olabilir :)Ama kolları çok iyi. Ps kollarına göre daha tombul ve oynanışta rahatlik sağlıyor :) Bildiğim kadarıyla xbox ta bırakın Türkçe dublaj altyazili oyun bile yok. Türkçe Menü bile geçen sene geldi galiba :)
Bence xbox un enbuyuk Avantajı rahat kirilabilmesi :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk

byfurkan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2008
183
16
18
ardatur sen oyunlrdanmi zevk aliyorsun yoksa konsoldanmi konsoldan zevk aliyorsan gec karsisina saatlerce bakisin durun Sonye bakmasanda olur o bize oyun zevki tattiriyor konsol zevk versen ne olurki sonucta ozel oyunlar haricinde ikisinide ayni oy7nlar cikiyor..sen konsoldan degil oyunlqrdan zevk al

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ardatur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2011
172
8
18
40
siz xbox oynamamısınız sanırım ps fan boy yapmayalım ben oyunlardan zevk alıyorum multi oyunlarda xbox ozel oyunlarda ps4 ona dedim yok ama bence xbox oyun oynaasıda cok zevklı