PSP 6.61 PRO-C2 CFW Kurulum Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.61 PRO-C2 CFW Kurulum Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,800 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı 6.61 PRO-C2 CFW Kurulum Rehberi
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan karamamba28

CemayTuran

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2015
1
0
1
Abi Bişi Sorcam Simdi ben Tekrar Psp tamamen kapatıp tekrar açınca eski orjinal haline dönecekmidir?

garcia

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 28, 2009
25
9
3
elimde psp go 6_20 tn-e var. 6,61 ofw ye yükseltip bunu kurmalı mıyım. teşekkürler.

sydbarret

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2015
1
0
1
ProUpdate i çalıştırdıktan sonra ana dizine ISO klasörü açmak zorundamıyız nereye atmalıyız oyunu ?

ninovaa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 27, 2015
1
0
1
selam psp 3004 6.61' e yükseltip daha sonra verdiğiniz linkle kırdım çalıstırdım sıkıntı yok fakat indirdiğim oyunu açamadım bu versiyonla her oyunu açamıyormuyuz bilgi veririmisiniz.eğer öyleyse 6.60 versiyona nasıl geri dönebilirim.indirdiğim oyun eboot.bin uzantısı ve birçok dosyası olan bir oyun free psp game dowload sitesinden indirdim konuyla ilgili bilgi verebilirmisiniz.

Son düzenleme:

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git
selam psp 3004 6.61' e yükseltip daha sonra verdiğiniz linkle kırdım çalıstırdım sıkıntı yok fakat indirdiğim oyunu açamadım bu versiyonla her oyunu açamıyormuyuz bilgi veririmisiniz.eğer öyleyse 6.60 versiyona nasıl geri dönebilirim.indirdiğim oyun eboot.bin uzantısı ve birçok dosyası olan bir oyun free psp game dowload sitesinden indirdim konuyla ilgili bilgi verebilirmisiniz.
oyunlarında sorun var versiyonla alakalı bişey yok oyunları elinde sağlam çalışan birisi varsa ona attır yada bu işi ypaan bir yerde oyunlarını attır.