PS4 Türkçe YAMA Açıklama (Okuyunuz)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Açıklama (Okuyunuz) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,087 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 55 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Açıklama (Okuyunuz)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,801
5,514
113
Bir de açıklama yapmış. 🤣 Sana cevap vermek istemiyorum ama şunu yazayım bizi takip eden arkadaş; Kısa kısa cevaplar vereceğim sana.

1. Ben, biz bunu etkileşim için yapmıyoruz. Sen ve senin gibilerin yaratmış olduğu düzeni bozmak için yapıyoruz. Sana özel değil sadece arkadaşım... Bilmem anlatabildim mi?

2. PS3 yamalarından bahsetmişsin; O yamaları mega linkine upload edip al paylaş diyen sendin arkadaşım, bu yamalar henüz piyasada/kimsede yokken sen bana ismimi yaz paylaş demiştin. Paylaşmam için vermiştin, paylaşmıştım. Şimdi lafını ediyorsun 🤣

3. Yama satmayı, üyelik satmayı döner ekmek ile kıyaslaman saçma olmuş arkadaşım.

4. Savunmuşmuş, neyi savundun acaba sen? Arkada saklandın, ben seni savundum. Çıkıp da iki kelime etmeyen sen savunmaktan bahsediyorsun.

5. İsmin engelliyse ben ne yapayım arkadaşım.

6. Bunu aklına iyi yerleştir:

ETKİLEŞİM İÇİN YAPMIYORUM BEN BU İŞİ. LAFIM SADECE SANA DEĞİL, SEN VE SENİN GİBİLEREDİR: KURDUĞUNUZ BU DÜZENİ YIKMAK İÇİN YAPIYORUM.

7. Yok hasta halimle yapıyorum, ediyorum, başım ağrıyor, böyle oluyor, şöyle oluyor vs. kimse sana zorla yama yap demiyor. İşine geliyor ki yapıyorsun🤣

8. Sen burayı bir gelir kapısı olarak görüyorsun, pardon sen ve senin gibiler, o yüzden sizin için her yol mübahtır arkadaşım.

9. SEN VE SENİN GİBİLERİN AMACI İNSANLARA YARDIMCI OLMAK DEĞİL, İNSANLARIN CEBİNDEKİ PARAYA GÖZ DİKMEKTİR.

10. Esnaf vs. bahsetmiştin, esnafın işi bellidir, konsol satanın da işi bellidir. Tabii ki para kazanacak kazanmasına da, sen ne iş yapıyorsun acaba🤣

Yama yaparken odun mu kırıyorsun, pardon kırıyorsunuz? Yoruluyorsunuz değil mi? Çeviren para almıyor, beyefendiler çeviriyi portlayıp parayla satıyorlar. Bak sen şu işe ya...🍐 piş bunların ağzına düş.

Okudum yazını neredeyse hipnoz oluyordum, yalan yok 🤣 La fonteine'den masallar...

11. Sco gardaşım, amacım etkileşim değil, bak bir daha yazıyorum, ne yaparsan yap bak, ben devam edeceğim. Sizin bu düzeninize karşı her zaman yama çıkararak karşılık vereceğim.

Bu son mesajımdı sana gardaşım... Kal sağlıcakla.
İyi dersler arkadaşlar
Saol
🤣😂🤣😂

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,119
2,829
113
Şiir gibi yazmışsın valla
:)

Renklendirmede iyi :)
Kardeşim biz renklendirme işine dün başlamadık, bu siteye üye olduğum 2009 yılından beri böyle yazıyorum ;) :D Dile kolay tam 16 sene ;)

Gördün mü? Bak yine aynı şey oldu. Yazılar sanki kendiliğinden renkleniveriyor ya da sizin güzel düşünceleriniz ile de renkleniyor olabilir ;) :)

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
387
1,215
93
Neyy neyy Sikko-Fiyıld incinmiş mi? :D Döner nemi istiyormuş. Onada mı? yanlıyor :D millettden istedikleri yetmezmiş gibi :D (açıklamasını okumadım okumamda ne sallamıştır)

Senin açıklamana göre yazıyorum.

Para verip diğer sitede para verip üyelik alan arkadaşlar. Görün yüzünüde para vermeyin şu dilenciye. Bugün döner parası der, yarın 3 öğün parası der. Diğer gün araba parası der, sömürmeye devam eder.

İşin üzücü tarafı o kadar şey yazılmasına rağmen. Orada da burada da aynı kullanıcların destek vermesi. Gerçek yüzünü bildiği halde baaaaneee laaa bennn işime bakarım. Umursamam bileeemmm diyenler olması.

Bu konunun aslında daha çok kitleye ulaşıp destek verilmesi lazım.

Önceden söylediğim gibi kendimce bazı oyunları port edip oynadım. Zaten sonradan bu sitede de diğer üyeler yapıp yayınladılar. Bazı oyunların yamaları genelde ps4 ile uyumlu oluyor. Ammaaaa velakin adı gizli söylemem Sikko-Fiyıld menem port etmişam diye. Sizi söğüşlüyor devam edin para verin :D Değerini bilmeyin buraların.

MoNaRcH88

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2020
95
28
18
Aslında sadece okuyup geçmek için girdim konuya fakat birkaç şey söylemeden çıkamam,çünkü bu konu gerçekten önemli.Sosyal olarak,kişilik olarak,karakter olarak,insanlık olarak en önemlisi ADAM olarak.Bu malum site ismini yazmak istemiyorum,hani BAĞIŞ adı altında insanlardan para alıp yamaları o şekilde hizmete!!! sunan site anladınız işte.Ben bu sitede durumu uslubuna uydun şekilde anlattım.Bu şekilde insanlardan para istemeniz son derece yanlış,eğer gerçekten hizmet sunmak istiyorsanız bunu para içim değil insanlık için yapın dedim.Aksi halde ücretsiz tüm üyeliği iptal edip tamamen paralı üyelik ile sitenize alım sağlayın ki bu en doğal hakkımız.Ne oldu dersiniz mesajım sadece 2 sakika sonra silindi.Evet tam 2 dakika sonra.Gerçekler sizi neden bu kadar rahatsız etti onuda anlamadım açıkçası.Silindikten sonra yama bölümüne tekrar girdim belki utanmışlardır diye.Ama yazan yine Bu bölüm BAĞIŞ! yapan üyelerimize özeldir.Yahu siz şakamısınız bu gibi saçma bir ibare kullanmak sizii gerçekten gülünç duruma sokuyor.Gerçekleri yani içinizden geçenleri yani asıl niyetinizi yazın.En azından üyelerinize biraz saygınız olur.Ama sizden bunu bekliyormuyum,tabi ki hayır.Çünkü niyet ve amaç belli sizde.Ama bunu bile reale dökemeyecek kadar insanlara saygınız yok.Kimse masal anlatmasın özünüz neyse sözünüzde o olsun.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
yani gerçekten oyunseverlerin,insanların yanında olan her türlü yardımı ve iyiliği hiçbir karşılık beklemeden,sitenin tüm masraflarını ceplerinden karşılayan bu bir avuç kahraman şövalyeye huzurlarınızda minnettarlığımı sunuyor ve sonsuz teşekkür ediyorum.İyiki varsınız
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
ailesi.Herkese saygılar...

Bu arada hani yardımseverlik insanlık demiştim ya işte size ispatı.İşte bu sitenin farky işte adamlığı.Bir sorunum oldu ve hako kardeşime bunu yazdım.Mesajımın ve gelen yardım cevabının tarihine dikkatinizi çekerim.Aynı gün.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
387
1,215
93
Alın bakın size kanıt bir bilgisayar yamasının ps4 üzerinde çalıştığına dahil yukarıda söyledimlerime itafen. (Her yama değildir) Sizleri kandırmalarına izin vermeyin.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,147
50,887
113
Aslında sadece okuyup geçmek için girdim konuya fakat birkaç şey söylemeden çıkamam,çünkü bu konu gerçekten önemli.Sosyal olarak,kişilik olarak,karakter olarak,insanlık olarak en önemlisi ADAM olarak.Bu malum site ismini yazmak istemiyorum,hani BAĞIŞ adı altında insanlardan para alıp yamaları o şekilde hizmete!!! sunan site anladınız işte.Ben bu sitede durumu uslubuna uydun şekilde anlattım.Bu şekilde insanlardan para istemeniz son derece yanlış,eğer gerçekten hizmet sunmak istiyorsanız bunu para içim değil insanlık için yapın dedim.Aksi halde ücretsiz tüm üyeliği iptal edip tamamen paralı üyelik ile sitenize alım sağlayın ki bu en doğal hakkımız.Ne oldu dersiniz mesajım sadece 2 sakika sonra silindi.Evet tam 2 dakika sonra.Gerçekler sizi neden bu kadar rahatsız etti onuda anlamadım açıkçası.Silindikten sonra yama bölümüne tekrar girdim belki utanmışlardır diye.Ama yazan yine Bu bölüm BAĞIŞ! yapan üyelerimize özeldir.Yahu siz şakamısınız bu gibi saçma bir ibare kullanmak sizii gerçekten gülünç duruma sokuyor.Gerçekleri yani içinizden geçenleri yani asıl niyetinizi yazın.En azından üyelerinize biraz saygınız olur.Ama sizden bunu bekliyormuyum,tabi ki hayır.Çünkü niyet ve amaç belli sizde.Ama bunu bile reale dökemeyecek kadar insanlara saygınız yok.Kimse masal anlatmasın özünüz neyse sözünüzde o olsun.
yani gerçekten oyunseverlerin,insanların yanında olan her türlü yardımı ve iyiliği hiçbir karşılık beklemeden,sitenin tüm masraflarını ceplerinden karşılayan bu bir avuç kahraman şövalyeye huzurlarınızda minnettarlığımı sunuyor ve sonsuz teşekkür ediyorum.İyiki varsınız
ailesi.Herkese saygılar...

Bu arada hani yardımseverlik insanlık demiştim ya işte size ispatı.İşte bu sitenin farky işte adamlığı.Bir sorunum oldu ve hako kardeşime bunu yazdım.Mesajımın ve gelen yardım cevabının tarihine dikkatinizi çekerim.Aynı gün.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Ben geçmişte çok boğaz patlattım ama boşayfı maalesef.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,147
50,887
113
Alın bakın size kanıt bir bilgisayar yamasının ps4 üzerinde çalıştığına dahil yukarıda söyledimlerime itafen. (Her yama değildir) Sizleri kandırmalarına izin vermeyin.

Valla biraz uğraş olsa isim yazılır, ama çalışan bir PC yamasını alıp da bağışla pardon destekçi üyelere sunmak gerçekten çok enteresan geliyor bana.

Ben elime bir proje yani port olur veya çeviri olur, göze hoş gelene kadar uğraş veririm. Amma ve lakin şimdi arkadaş bize gene sitesinden saydırabilir, ama şunu da belirtmek isterim ki, yazdıkları önemli değil benim için.

Neyse, herkesin yolu bahtı açık olsun.