- Ocak 6, 2020
- 3,801
- 5,514
- 113
İyi dersler arkadaşlarBir de açıklama yapmış.Sana cevap vermek istemiyorum ama şunu yazayım bizi takip eden arkadaş; Kısa kısa cevaplar vereceğim sana.
1. Ben, biz bunu etkileşim için yapmıyoruz. Sen ve senin gibilerin yaratmış olduğu düzeni bozmak için yapıyoruz. Sana özel değil sadece arkadaşım... Bilmem anlatabildim mi?
2. PS3 yamalarından bahsetmişsin; O yamaları mega linkine upload edip al paylaş diyen sendin arkadaşım, bu yamalar henüz piyasada/kimsede yokken sen bana ismimi yaz paylaş demiştin. Paylaşmam için vermiştin, paylaşmıştım. Şimdi lafını ediyorsun
3. Yama satmayı, üyelik satmayı döner ekmek ile kıyaslaman saçma olmuş arkadaşım.
4. Savunmuşmuş, neyi savundun acaba sen? Arkada saklandın, ben seni savundum. Çıkıp da iki kelime etmeyen sen savunmaktan bahsediyorsun.
5. İsmin engelliyse ben ne yapayım arkadaşım.
6. Bunu aklına iyi yerleştir:
ETKİLEŞİM İÇİN YAPMIYORUM BEN BU İŞİ. LAFIM SADECE SANA DEĞİL, SEN VE SENİN GİBİLEREDİR: KURDUĞUNUZ BU DÜZENİ YIKMAK İÇİN YAPIYORUM.
7. Yok hasta halimle yapıyorum, ediyorum, başım ağrıyor, böyle oluyor, şöyle oluyor vs. kimse sana zorla yama yap demiyor. İşine geliyor ki yapıyorsun
8. Sen burayı bir gelir kapısı olarak görüyorsun, pardon sen ve senin gibiler, o yüzden sizin için her yol mübahtır arkadaşım.
9. SEN VE SENİN GİBİLERİN AMACI İNSANLARA YARDIMCI OLMAK DEĞİL, İNSANLARIN CEBİNDEKİ PARAYA GÖZ DİKMEKTİR.
10. Esnaf vs. bahsetmiştin, esnafın işi bellidir, konsol satanın da işi bellidir. Tabii ki para kazanacak kazanmasına da, sen ne iş yapıyorsun acaba
Yama yaparken odun mu kırıyorsun, pardon kırıyorsunuz? Yoruluyorsunuz değil mi? Çeviren para almıyor, beyefendiler çeviriyi portlayıp parayla satıyorlar. Bak sen şu işe ya...piş bunların ağzına düş.
Okudum yazını neredeyse hipnoz oluyordum, yalan yokLa fonteine'den masallar...
11. Sco gardaşım, amacım etkileşim değil, bak bir daha yazıyorum, ne yaparsan yap bak, ben devam edeceğim. Sizin bu düzeninize karşı her zaman yama çıkararak karşılık vereceğim.
Bu son mesajımdı sana gardaşım... Kal sağlıcakla.
Saol

piş bunların ağzına düş.
yanındayız her zaman. Sen dikenlere takılma yoluna devam et