PS4 Türkçe YAMA Açıklama (Okuyunuz)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Açıklama (Okuyunuz) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,086 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 55 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Açıklama (Okuyunuz)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

usta1907

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2021
236
62
28
Bu site adamdır.Psp zamanindan beri takip ederim sahsen eski nickim ve şifremi.kaybettigimden mecburen yeni üyelik aldim.Allah bu siteyi yapandan yasatandan razi olsun.Sonuna kadar destekliyorum.

Bir cift lafim daha var.Diger site admini S ile baslayan sitenin adini vermeyim p...h...Allah oranında belasini versin İnşallah tez zamanda adamin site reklamdan konu görünmüyor.Normal konu linklerini bile sansurlemis ustune ustluk yillardir dilenci gbi para topluyor.Kesinlikle girmiyorum.oraya adam Açgözlülüğun nirvanasini yasiyor.Resmen paraya tapıyor.Bu sekilde uye olanindan Allah akil versin.Dilene dilene kendine konsol aldirtiyor.Sakin bulasmayin siteye girdiginizde sirf sagdan soldan catidan parkesen böcek cikar gbi reklamdan zaten konuyu gorme sansiniz yok.

bu dediğiniz kişi ilk olarak para toplayıp ps5 aldı ve devamında monitör ve birkaç şeyi daha aldı.ama her nedense orada sorun hiç bitmiyor.buradaki ps5 kırma bluray disc bile alınıp satışa koyulmuş.ama sorsanız sütten çıkma ak kaşıklar.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,147
50,887
113
bu dediğiniz kişi ilk olarak para toplayıp ps5 aldı ve devamında monitör ve birkaç şeyi daha aldı.ama her nedense orada sorun hiç bitmiyor.buradaki ps5 kırma bluray disc bile alınıp satışa koyulmuş.ama sorsanız sütten çıkma ak kaşıklar.
Kimse kusura bakmasın, ama o ona yardım edenlerin/bağış yapanların suçuydu. Belki o bağış yapanların arasında PS5 konsolunu alamayan bile vardır. Zamanında her daim kardeşi olduğum arkadaş bu işe yeltenmeden önce herkesi defaatle uyarmıştım, fakat kimse oralı bile olmamıştı. Ben üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum.

Aklınıza kim gelirse artık, almayın, aldırmayın. Kimlerin konsol yamalarını parayla sattığı belli. Kimse kazıklanmasın, çünkü bunlar doymaz arkadaşlar, doymaz. İstedikçe isterler.

Bizden yama araklayıp sitesinin hitini yükseltmeye çalışanlar için de konuda gerekli açıklamayı yaptım. Sitelerine dahi girmeyin bu utanmaz arlanmazların.

Bu zamana kadar kimseden bir kuruş dahi istemedik, istemeyiz de.

Bu site @mctuna abinin sitesi. Sitesi için ona bağış yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

baco500

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 13, 2024
128
40
28

Herkese merhaba arkadaşlar. arif02 @arif02 arkadaşımız haklı olarak bana özelden bir şeyler yazdı ve bir şahsın sitesinde paylaşılan yamaları gösterdi. Ben de bunun üzerine bu açıklamayı yapıyorum;

Yamalar açık ve maalesef eklenti olmadığından ve yorum onayı ekli olmadığından yamaları koruyamıyoruz. Ki olsa bile her türlü araklanır.

Caner, nickli şahıs artık her kimse, burada sitesinin reklamını yapmıştı. Site reklamı yapmak, başlı başına zaten bir BAN sebebidir. Sonuç ne olursa olsun banlanacaktı. Banlanmadan önce paylaştığı yamaları kaldıracağını ve artık paylaşım yapmayacağını söylemişti, ve de buraya girmeyeceğini de. Lakin hiçbir sözünü yerine getirmemekle beraber, utanmadan her banlamamda farklı nickler (zaferçamur, alibalci, mustiking, buraktekin) kullanarak yine giriyor.

Caner nickli şahsın tespit edilen fake nickleri:

Kösemen76

Birazcık Allah korkunuz olsun lan. Sitenizin hitini yükseltmek için antin kuntin işlere girmeyin. İnsanların burada ÜCRETSİZ bir şekilde hazırladığı ve paylaştığı konsol yamalarına çökmeyin.

Burdan o CANER192 denen şahsa sesleniyorum; Emeğinize saygım var deyip de konsol yaması araklama kardeş. Emeğe saygın varsa, sözünü tut ve o yamaların hepsini kaldır. Verilen emeğe az saygın olsun.

Yok güncellemeye dahil ediyor muşum, şöyle yapıyor muşum, böyle yapıyor muşum, arkadaş biz burada herkesin yamaları iki tıkla kurabilmesi için araç dahi paylaştık değil mi? Bu boş hikâyeleri bırakın.

emerev, kösemen caner, azeri yulet vs. gibi arkadaşlar bi' bitin artık.

BİZ SADECE BU SİTE İÇİN KONSOL YAMASI HAZIRLIYORUZ VE ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE PAYLAŞIYORUZ, ''''BU SİTE İÇİN''''. SİZİN SİTELER İÇİN KONSOL YAMASI HAZIRLAMIYORUZ.

Site kapansa veya biz aktif olmasak ilgilenmesek neyse diyeceğim, ama sizin yaptığınız yama araklamaktır, hazıra konmaktır ve kendi sitenizin hitini yükseltmeye çalışmaktır. Bunun başka bir açıklaması veya izahı yoktur. 30'lu yaşları geçmişsiniz, ne utanma var ne de arlanma!

Burada karşılık beklemeden ÜCRETSİZ bir şekilde herkese yama sunuyoruz, KİMSENİN hakkına girmeden eksiksiz bir şekilde kimin emeği varsa yazıyoruz.

Diğer port işiyle uğraşanların zoruna gidiyor yama çıkarmamız. Niye? İşlerini baltalıyoruz, çünkü konsol yamalarını satamıyorlar. İnsanlara üyelik aldırtamıyorlar.

Biri arkadaşlarını gönderterek buradan yama çaldırtır. Öbürü de siteyi takip edip durur. Açık açık yazıyorum bakın, açık açık.

Her daim kardeşi olduğum Sco.f.ield'in bile zoruna gidiyor yama çıkarmamız. Ortalık sizin gibi açgözlülere mi kalsın? Bu gibi insanlar için her yol mübah arkadaşlar, bakın her yol. Oyunu çeviren bile para almıyor, siz ücretsiz yamayı alıyorsunuz, konsola port ediyorsunuz ve üstüne kendiniz para istiyorsunuz... Konsol yamaları çıkaranlar; Hepiniz birbirinizden betersiniz.

Kimsenin 5 kuruşuna dahi göz dikmeden bu işi yapıyoruz. Bunu yaparken de kimin emeği varsa atlamadan, eksiksiz bir şekilde yazarak konuda belirtiyoruz.

Bu siteye özel konsol yamaları çıkarıyoruz. ÜCRET yok, REKLAM yok, ÜYELİK ALDIRMA vs. yok.

ARKADAŞLAR; BAŞKALARININ EMEĞİNE ÇÖKEN, ÜCRETSİZ ÇEVRİLEN OYUNLARI ALIP KONSOLA PORT EDİP SATAN İNSANLARDAN YAMA ALMAYIN.

Allah'a hamd olsun, bizi bilen biliyor. Kimsenin hakkına girmiyoruz. Kendi çabamızla, elde olan araçlarla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

ALLAH KİMSENİN HAKKINI KİMSEDE BIRAKMASIN...

her kim emek hırsızlıgı yapıyorsa yanıuna bırakmasın alalh

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,147
50,887
113
Arkadaşlar, yamalarımıza dadanıp bizi bu işten soğutmaya çalışan şahıs SCOFİE..LD'tir, ya da onla beraber olan bir başka kişidir.

Bu işi yapan kişi çünkü yabancı biri değildi...

Nereden anladım?

Başlarda şüpheleniyordum, çünkü bu ek sitenin kullanmış olduğu şeritler ve ikonlar ana siteyle birebir aynı idi.

En son dün akşam yani 1 haziran'da, bir yama paylaşıldı, ben takip ediyorum, iki yama hemen hemen aynı anda 2 sitede de paylaşıldı. Bunlar callisto protocol yamaları idi. Scofi denen şahıs kendi port ettiği yama linkini dün kendi destekçilerine paylaştı, ardından Arif abiden çalınan callisto protocol yaması aradan 5 dk geçmeden diğer sitede paylaşıldı.

Yani anlayacağınız, adam çalıp çırpmak için ya kendisi ya da bir başkasını kullanarak bu işi yapıyor. Bu kabak gibi ortadadır.

Bugün de ek sitede port kısmını ve bazı kısımları gizlemişler. Çocuksun bak, çocuk çocuk.

Geçmişte Nintendo yamalarına da aynı şekilde dadanmış, ve bu şi yapmak için yine Twitter vb. gibi platformlar kullanmıştı.

Ücretsiz yama çıkardığımız ve paylaştığımız için adamların zoruna gidiyor resmen. Şaşırmadım da, bekliyordum. Yamaları zar zor satıyorsun, karın ağrın var biliyorum.

Bir blog sayfası açıp rdr 2 gibi yamanı mı patlatayım illa, onu mu istiyorsun? Bekle o zaman... Az sabret...

yhanova

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,801
5,514
113
Arkadaşlar, yamalarımıza dadanıp bizi bu işten soğutmaya çalışan şahıs SCOFİE..LD'tir, ya da onla beraber olan bir başka kişidir.

Bu işi yapan kişi çünkü yabancı biri değildi...

Nereden anladım?

Başlarda şüpheleniyordum, çünkü bu ek sitenin kullanmış olduğu şeritler ve ikonlar ana siteyle birebir aynı idi.

En son dün akşam yani 1 haziran'da, bir yama paylaşıldı, ben takip ediyorum, iki yama hemen hemen aynı anda 2 sitede de paylaşıldı. Bunlar callisto protocol yamaları idi. Scofi denen şahıs kendi port ettiği yama linkini dün kendi destekçilerine paylaştı, ardından Arif abiden çalınan callisto protocol yaması aradan 5 dk geçmeden diğer sitede paylaşıldı.

Yani anlayacağınız, adam çalıp çırpmak için ya kendisi ya da bir başkasını kullanarak bu işi yapıyor. Bu kabak gibi ortadadır.

Bugün de ek sitede port kısmını ve bazı kısımları gizlemişler. Çocuksun bak, çocuk çocuk.

Geçmişte Nintendo yamalarına da aynı şekilde dadanmış, ve bu şi yapmak için yine Twitter vb. gibi platformlar kullanmıştı.

Ücretsiz yama çıkardığımız ve paylaştığımız için adamların zoruna gidiyor resmen. Şaşırmadım da, bekliyordum. Yamaları zar zor satıyorsun, karın ağrın var biliyorum.

Bir blog sayfası açıp rdr 2 gibi yamanı mı patlatayım illa, onu mu istiyorsun? Bekle o zaman... Az sabret...
Aynen bencede öyle yapmalısın hacı

Rdr2 yı koy direk buraya :)
Scof...... Yazısını sil yhanova yaz 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Şimdiye kadar yapmadığım hata 😂😂😂😂

O değilde rdr2 ps5 ve Nintendo swich 2 için de cıkacaaaaamış ellam :)

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,147
50,887
113
Aynen bencede öyle yapmalısın hacı

Rdr2 yı koy direk buraya :)
Scof...... Yazısını sil yhanova yaz 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Şimdiye kadar yapmadığım hata 😂😂😂😂

O değilde rdr2 ps5 ve Nintendo swich 2 için de cıkacaaaaamış ellam :)
Geçmişte aynı hareketi Nintendo yamalarında da yapmış idi. Sabır sabır, uyarı uyarı bir yere kadar...

Hayırlısı olsun abim.

klavye19

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 21, 2018
344
674
93

Herkese merhaba arkadaşlar. arif02 @arif02 arkadaşımız haklı olarak bana özelden bir şeyler yazdı ve bir şahsın sitesinde paylaşılan yamaları gösterdi. Ben de bunun üzerine bu açıklamayı yapıyorum;

Yamalar açık ve maalesef eklenti olmadığından ve yorum onayı ekli olmadığından yamaları koruyamıyoruz. Ki olsa bile her türlü araklanır.

Caner, nickli şahıs artık her kimse, burada sitesinin reklamını yapmıştı. Site reklamı yapmak, başlı başına zaten bir BAN sebebidir. Sonuç ne olursa olsun banlanacaktı. Banlanmadan önce paylaştığı yamaları kaldıracağını ve artık paylaşım yapmayacağını söylemişti, ve de buraya girmeyeceğini de. Lakin hiçbir sözünü yerine getirmemekle beraber, utanmadan her banlamamda farklı nickler (zaferçamur, alibalci, mustiking, buraktekin) kullanarak yine giriyor.

Caner nickli şahsın tespit edilen fake nickleri:

Kösemen76

Birazcık Allah korkunuz olsun lan. Sitenizin hitini yükseltmek için antin kuntin işlere girmeyin. İnsanların burada ÜCRETSİZ bir şekilde hazırladığı ve paylaştığı konsol yamalarına çökmeyin.

Burdan o CANER192 denen şahsa sesleniyorum; Emeğinize saygım var deyip de konsol yaması araklama kardeş. Emeğe saygın varsa, sözünü tut ve o yamaların hepsini kaldır. Verilen emeğe az saygın olsun.

Yok güncellemeye dahil ediyor muşum, şöyle yapıyor muşum, böyle yapıyor muşum, arkadaş biz burada herkesin yamaları iki tıkla kurabilmesi için araç dahi paylaştık değil mi? Bu boş hikâyeleri bırakın.

emerev, kösemen caner, azeri yulet vs. gibi arkadaşlar bi' bitin artık.

BİZ SADECE BU SİTE İÇİN KONSOL YAMASI HAZIRLIYORUZ VE ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE PAYLAŞIYORUZ, ''''BU SİTE İÇİN''''. SİZİN SİTELER İÇİN KONSOL YAMASI HAZIRLAMIYORUZ.

Site kapansa veya biz aktif olmasak ilgilenmesek neyse diyeceğim, ama sizin yaptığınız yama araklamaktır, hazıra konmaktır ve kendi sitenizin hitini yükseltmeye çalışmaktır. Bunun başka bir açıklaması veya izahı yoktur. 30'lu yaşları geçmişsiniz, ne utanma var ne de arlanma!

Burada karşılık beklemeden ÜCRETSİZ bir şekilde herkese yama sunuyoruz, KİMSENİN hakkına girmeden eksiksiz bir şekilde kimin emeği varsa yazıyoruz.

Diğer port işiyle uğraşanların zoruna gidiyor yama çıkarmamız. Niye? İşlerini baltalıyoruz, çünkü konsol yamalarını satamıyorlar. İnsanlara üyelik aldırtamıyorlar.

Biri arkadaşlarını gönderterek buradan yama çaldırtır. Öbürü de siteyi takip edip durur. Açık açık yazıyorum bakın, açık açık.

Her daim kardeşi olduğum Sco.f.ield'in bile zoruna gidiyor yama çıkarmamız. Ortalık sizin gibi açgözlülere mi kalsın? Bu gibi insanlar için her yol mübah arkadaşlar, bakın her yol. Oyunu çeviren bile para almıyor, siz ücretsiz yamayı alıyorsunuz, konsola port ediyorsunuz ve üstüne kendiniz para istiyorsunuz... Konsol yamaları çıkaranlar; Hepiniz birbirinizden betersiniz.

Kimsenin 5 kuruşuna dahi göz dikmeden bu işi yapıyoruz. Bunu yaparken de kimin emeği varsa atlamadan, eksiksiz bir şekilde yazarak konuda belirtiyoruz.

Bu siteye özel konsol yamaları çıkarıyoruz. ÜCRET yok, REKLAM yok, ÜYELİK ALDIRMA vs. yok.

ARKADAŞLAR; BAŞKALARININ EMEĞİNE ÇÖKEN, ÜCRETSİZ ÇEVRİLEN OYUNLARI ALIP KONSOLA PORT EDİP SATAN İNSANLARDAN YAMA ALMAYIN.

Allah'a hamd olsun, bizi bilen biliyor. Kimsenin hakkına girmiyoruz. Kendi çabamızla, elde olan araçlarla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,119
2,829
113
Üstat, PlayStation dünyasında Türkçe yamalar için yaptıklarını kimse inkar edemez. Eminim ki o yamaları çalan hırsızlar bile yaptıkların için sana minnettardır. O kişiler bile sana bu şekilde duygular besliyorsa biz sana karşı nasıl minnettarız, var sen düşün.

Seni her zaman dik duruşunla ve doğruluğunla hatırlayacağız. Sen hep aynı şeyleri söyledin ve dediklerinin her zaman arkasında oldun. Söylediklerinin doğru olduğunu başta anlayamayanlar zaman ilerledikçe ne denli haklı olduğunu çok iyi anladı. Bu konuda da haklı çıktın.

Attığın ya da atacağın her adımın forum olarak hep arkasındayız. Bu zamana kadar her zaman haklı çıktın, eminim ki yine haklı çıkacaksın!

Şimdiye dek yaptığın tüm yamalar, yorumlar, portlar, programlar, mesajlar ve cevaplar için sana sonsuz kez teşekkür ederim. İyi ki varsın!

yhanova

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,801
5,514
113
Üstat, PlayStation dünyasında Türkçe yamalar için yaptıklarını kimse inkar edemez. Eminim ki o yamaları çalan hırsızlar bile yaptıkların için sana minnettardır. O kişiler bile sana bu şekilde duygular besliyorsa biz sana karşı nasıl minnettarız, var sen düşün.

Seni her zaman dik duruşunla ve doğruluğunla hatırlayacağız. Sen hep aynı şeyleri söyledin ve dediklerinin her zaman arkasında oldun. Söylediklerinin doğru olduğunu başta anlayamayanlar zaman ilerledikçe ne denli haklı olduğunu çok iyi anladı. Bu konuda da haklı çıktın.

Attığın ya da atacağın her adımın forum olarak hep arkasındayız. Bu zamana kadar her zaman haklı çıktın, eminim ki yine haklı çıkacaksın!

Şimdiye dek yaptığın tüm yamalar, yorumlar, portlar, programlar, mesajlar ve cevaplar için sana sonsuz kez teşekkür ederim. İyi ki varsın!
Şiir gibi yazmışsın valla
:)

Renklendirmede iyi :)

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,147
50,887
113
Bir de açıklama yapmış. 🤣 Sana cevap vermek istemiyorum ama şunu yazayım bizi takip eden arkadaş; Kısa kısa cevaplar vereceğim sana.

1. Ben, biz bunu etkileşim için yapmıyoruz. Sen ve senin gibilerin yaratmış olduğu düzeni bozmak için yapıyoruz. Sana özel değil sadece arkadaşım... Bilmem anlatabildim mi?

2. PS3 yamalarından bahsetmişsin; O yamaları mega linkine upload edip al paylaş diyen sendin arkadaşım, bu yamalar henüz piyasada/kimsede yokken sen bana ismimi yaz paylaş demiştin. Paylaşmam için vermiştin, paylaşmıştım. Şimdi lafını ediyorsun 🤣

3. Yama satmayı, üyelik satmayı döner ekmek ile kıyaslaman saçma olmuş arkadaşım.

4. Savunmuşmuş, neyi savundun acaba sen? Arkada saklandın, ben seni savundum. Çıkıp da iki kelime etmeyen sen savunmaktan bahsediyorsun.

5. İsmin engelliyse ben ne yapayım arkadaşım.

6. Bunu aklına iyi yerleştir:

ETKİLEŞİM İÇİN YAPMIYORUM BEN BU İŞİ. LAFIM SADECE SANA DEĞİL, SEN VE SENİN GİBİLEREDİR: KURDUĞUNUZ BU DÜZENİ YIKMAK İÇİN YAPIYORUM.

7. Yok hasta halimle yapıyorum, ediyorum, başım ağrıyor, böyle oluyor, şöyle oluyor vs. kimse sana zorla yama yap demiyor. İşine geliyor ki yapıyorsun🤣

8. Sen burayı bir gelir kapısı olarak görüyorsun, pardon sen ve senin gibiler, o yüzden sizin için her yol mübahtır arkadaşım.

9. SEN VE SENİN GİBİLERİN AMACI İNSANLARA YARDIMCI OLMAK DEĞİL, İNSANLARIN CEBİNDEKİ PARAYA GÖZ DİKMEKTİR.

10. Esnaf vs. bahsetmiştin, esnafın işi bellidir, konsol satanın da işi bellidir. Tabii ki para kazanacak kazanmasına da, sen ne iş yapıyorsun acaba🤣

Yama yaparken odun mu kırıyorsun, pardon kırıyorsunuz? Yoruluyorsunuz değil mi? Çeviren para almıyor, beyefendiler çeviriyi portlayıp parayla satıyorlar. Bak sen şu işe ya...🍐 piş bunların ağzına düş.

Okudum yazını neredeyse hipnoz oluyordum, yalan yok 🤣 La fonteine'den masallar...

11. Sco gardaşım, amacım etkileşim değil, bak bir daha yazıyorum, ne yaparsan yap bak, ben devam edeceğim. Sizin bu düzeninize karşı her zaman yama çıkararak karşılık vereceğim.

Bu son mesajımdı sana gardaşım... Kal sağlıcakla.