PS4 Türkçe YAMA Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 153,644 kez görüntülenmiş, 1,708 yorum ve 1,075 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,651
49,720
113
tşreklerr
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

çıktı yazmışsınız ama link yok ?ayrıca uyumlu oyunun linkini konuya eklermisiniz uyumsuzluk vs olmasın
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

rdr2 mi yoksa
Rica etsem konuda yazılan açıklamayı okur musunuz :) Okumadan yorum yapılmasın diye açıklama ekliyoruz konulara.

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
279
8,944
93
41
thisrock84 @thisrock84 burak abi maşallah dur durak bilmiyor. :) Port ediyor, Yardım ediyor, Programlama işinden anlıyor, çevirdiği oyunlar da var, biraz zamanı var onların da tabii. Gerçekten onun azmine hayran kaldım diyebilirim. İyi ki burak abi gibi bir insanla tanışmışım.
Ve şunu da itiraf edeyim: Çıkardığı yamaların bazılarını ne yalan söyleyeyim, ben çıkartamazdım. Helal olsun valla, çok güzel işler çıkartıyor.

Son olarak, 2 bomba yama daha var. Onları da tamamladı :D Onları da yakında patlatır herhalde. :)
Çok teşekkür ederim Castellanos @Castellanos :) Seninle birlikte başladık, birlikte de devam edebildiğimiz yere kadar ilerleyeceğiz inşallah... Her zaman söylüyorum, iyi ki bende seni tanımışım... Çok güzel işleri başardık ve daha da başaracağız. Yeter ki çevirmenlerimiz oyunları çevirsinler ve çevirilerini Playstation platformunda da kullanmamıza izin versinler ;)

Evet seninde, benimde üzerinde çalıştığımız çok güzel bombalarımız var, buradan açıklamış olalım... Takipte kalın çok yakında geliyorlar :)

MucoBEY

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 26, 2020
126
70
28
İlk çalışmayı yaptığım oyun normal oyundu. Şimdi ultimate edition için çalışmayı tamamlayacağım. Daha çalışma tamamlanmadığı için link veremiyorum. Testleri tamamladığım zaman buradan paylaşıyor olacağım. Ama ultimate edition için CUSA09311 paylaşıldı. Yani sizdeki oyun Gold Edition. Dediğim gibi şu an acele etmeyin derim ben. Sonra tekrar indirmek zorunda kalabilirsiniz ve oyun cidden hayli büyük boyutlarda.
Yamayı cusa9311 e yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. Sorum şu yama oyuna veya güncellemelere gömülü olarak mı gelecek yoksa ayrı mı gelecek? Eğer gömülü gelmeyecekse ben 9311 kodlu ultimate edition versiyonu indireyim dlc update falan her şeyiyle. İlgi için teşekkür ederim

vigura

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2008
322
1,528
93
43
Yamayı cusa9311 e yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. Sorum şu yama oyuna veya güncellemelere gömülü olarak mı gelecek yoksa ayrı mı gelecek? Eğer gömülü gelmeyecekse ben 9311 kodlu ultimate edition versiyonu indireyim dlc update falan her şeyiyle. İlgi için teşekkür ederim
Acele etmeyelim gerekli bilgi ilk sayfada olacaktır...hangi cusa koduna port yapıldığı belirtilecektir

keremec

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 7, 2020
63
1,556
83
Eğer dlc ler dahil yapacaksanız tavsiyem duplex versiyona göre yapın. Ultimate edition dedikleri ekstra 1-2 tane kilic zırh falan. Onlar da legendary degil boşuna kalabalık envanterde. Şimdi scene paylaşımı olmayan bir oyuna göre yapacaksınız, başkası gidecek aynı cusa koduna sahip farklı bir oyun indirecek ama çalışmayacak. 1 sene sonra belki de yamayla uyumlu olan olan oyunun linkleri ölecek ama duplex versiyon her zaman bulunabilir olacak. Ayrıca duplex versiyon zaten Ultimate edition içeriklerine sahip. Oyunu full içerik oynayabilmek için asagidakilere sahip olmanız lazım.

Assassins.Creed.Odyssey.PS4-DUPLEX

Assassins.Creed.Odyssey.Update.v1.51.PS4-DUPLEX

Assassins.Creed.Odyssey.DLC.Pack.PS4-DUPLEX

thisrock84 @thisrock84

Son düzenleme:

vigura

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2008
322
1,528
93
43
Eğer dlc ler dahil yapacaksanız tavsiyem duplex versiyona göre yapın. Ultimate edition dedikleri ekstra 1-2 tane kilic zırh falan. Onlar da legendary degil boşuna kalabalık envanterde. Şimdi scene paylaşımı olmayan bir oyuna göre yapacaksınız, başkası gidecek aynı cusa koduna sahip farklı bir oyun indirecek ama çalışmayacak. 1 sene sonra belki de yamayla uyumlu olan olan oyunun linkleri ölecek ama duplex versiyon her zaman bulunabilir olacak. Ayrıca duplex versiyon zaten Ultimate edition içeriklerine sahip. Oyunu full içerik oynayabilmek için asagidakilere sahip olmanız lazım.

Assassins.Creed.Odyssey.PS4-DUPLEX

Assassins.Creed.Odyssey.Update.v1.51.PS4-DUPLEX

Assassins.Creed.Odyssey.DLC.Pack.PS4-DUPLEX
Bu oyunun portu bir gün yapılır yapanda keremec olur diye bir his vardi içimde inşallah devam ediyorsunuzdur port isine az ve öz olsada...

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
279
8,944
93
41
keremec @keremec bilgilendirme için teşekkürler, AC oyunları hakkında senin bilgine danışmak her zaman benim için artı bir katkı olacaktır. Dediğin çok mantıklı, şu an için paylaşımlar çok taze ve her an bulunuyor ama scene olmayanlar yavaş yavaş link hataları vermeye başlayacak. CUSA12042 – EUR versiyon dublex'in paylaşımlarından. Zaten benim ilk yaptığım ve şu an hazırladığım, videoda görünen versiyon da bu. Ultimate Edition için çevirecektim onu iptal edeyim. 1 Ana oyun, 1 update, 2 DLC paylaşacağım. Zaten ana oyunun dlc paketinde de dediğin gibi kılıç kalkan vs. DLC'ler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...