bişey sorcam şuan yayınlanan beta versiyon mu? evet ise % kaçı tamamlanmış öğrenebilir miyim
edit: şuan linktekiler sadece oyun mu yama mı? yama değildir İnşaAllah çünkü gömülü ise çok üzülürüm bende zaten yüklü oyun
Zippy olan versiyonu deneyebilir misiniz? JDownloader isimli programı bilgisayarınıza kurarsanız ve zippy altındaki linki tıkladığınızda gelen ekranda en üst tarafta yeşil renkli dlc yazısı var ona tıklarsanız bütün linkler otomatik olarak jdownloader programı ile inmeye başlar. Sizin için kolaylık olacaktır.
bişey sorcam şuan yayınlanan beta versiyon mu? evet ise % kaçı tamamlanmış öğrenebilir miyim
edit: şuan linktekiler sadece oyun mu yama mı? yama değildir İnşaAllah çünkü gömülü ise çok üzülürüm bende zaten yüklü oyun
Hayır not un içine filecryp URL var onu Google kopyalayınca şifre istiyor
[/QUOT
Sanırım anladım demek istediğiniz peimuem hesap istiyor orada anahtar ambleminde işaret var alta parola şifre istiyor oradan indirmeyin thisrock84 arkadaşımız dediği gibi zippy sen indirirseniz jdwl 2 fen hem hızlı indirmiş olursunuz tek tek uğraşmanıza gerek kalmaz
Sevgili mcpsp üyeleri, yepyeni yama çalışmamız ile yine karşınızdayız: Assassin's Creed Odyssey oyunu artık PS4 sisteminde de Türkçe. Öncelikle oyunu çeviren ANİMUS PROJESİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine günlerim gecelerime karıştı fakat sonunda sizler için güzel bir yama hazırlayabildim
Yama hakkında kısa bir bilgi vereyim. Yamayı oyunun dublex versiyonu için (Assassin's Creed: Odyssey - Gold Edition) hazırladım. Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan
@keremec'e çok teşekkür ederim. Testlerini tamamlıyorum. Bu sırada yama hazır olana kadar indirmek isteyen arkadaşlar için aşağıda linklerini paylaşıyorum.
Paylaşım için
@dorukhan arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
.
Ana oyun için indirme linkleri:
Giriş yap
veya
Kayıt ol
–
Giriş yap
veya
Kayıt ol
Update 1.51 + 5.05 Port + Türkçe yama linkleri: Çok yakında paylaşılacak
DLC linkleri:
Giriş yap
veya
Kayıt ol
Oyunun Türkçe yamasına ek olarak, eminim burası sizi mutlu edecektir, oyunun v1.51 güncel yamasını, 5.05 fix'ini, çevrilmiş 2 adet DLC'nin Türkçe portunu da sizlerle paylaşacağım. Siz şimdilik ana oyunu indirip Playstation 4 makinenize kurun. DLC paketlerini daha kurmayın, onlardan 2 tanesinde Türkçe Yama olduğu için değişiklik olacak. Sonrasında da çok kısa bir süre bekleyişin ardından güzel bir oyun keyfi...
Çok az kaldı...
Emeği geçen herkesin ismi yama paylaşıldığı zaman konuya yazılacaktır