PS4 Türkçe YAMA Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 153,644 kez görüntülenmiş, 1,708 yorum ve 1,075 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berke190534

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 22, 2020
290
450
63

Sevgili mcpsp üyeleri, yepyeni yama çalışmamız ile yine karşınızdayız: Assassin's Creed Odyssey oyunu artık PS4 sisteminde de Türkçe. Öncelikle oyunu çeviren ANİMUS PROJESİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine günlerim gecelerime karıştı fakat sonunda sizler için güzel bir yama hazırlayabildim :)

Yama hakkında kısa bir bilgi vereyim. Yamayı oyunun dublex versiyonu için (Assassin's Creed: Odyssey - Gold Edition) hazırladım. Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan keremec @keremec 'e çok teşekkür ederim. Testlerini tamamlıyorum. Bu sırada yama hazır olana kadar indirmek isteyen arkadaşlar için aşağıda linklerini paylaşıyorum.
Paylaşım için dorukhan @dorukhan arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz:

Assassins Creed Odyssey Gold Edition - CUSA09303 – EUR

Oyunun paylaşım konusuna ulaşmak için
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
.

Ana oyun için indirme linkleri:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Update 1.51 + 5.05 Port + Türkçe yama linkleri:
Çok yakında paylaşılacak

DLC linkleri:

Oyunun Türkçe yamasına ek olarak, eminim burası sizi mutlu edecektir, oyunun v1.51 güncel yamasını, 5.05 fix'ini, çevrilmiş 2 adet DLC'nin Türkçe portunu da sizlerle paylaşacağım. Siz şimdilik ana oyunu indirip Playstation 4 makinenize kurun. DLC paketlerini daha kurmayın, onlardan 2 tanesinde Türkçe Yama olduğu için değişiklik olacak. Sonrasında da çok kısa bir süre bekleyişin ardından güzel bir oyun keyfi...
Çok az kaldı... :)

Emeği geçen herkesin ismi yama paylaşıldığı zaman konuya yazılacaktır :)

OYNANIŞ VİDEOSU
EMEĞİNİZ HİÇBİR ŞEY İLE ÖDENMEZ TEŞEKKÜRLER GÜZEL İNSANLAR
Castellanos @Castellanos

thisrock84 @thisrock84

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
279
8,944
93
41
Ultimate surumune yama gelecek diye diger indirdigimi silmistim tekrar indirecegim saglik olsun :)
mad_080 @mad_080 cidden üzüldüm ama Keremec ile yaptığımız konuşma, ek olarak da yamanın daha hızlı paylaşılması adına böyle bir karar aldım. Hem ultimate hem de gold sürümünü indirdim. Dosyalar birbirinin birebir aynısı ana oyunda. DLC'lerde de sadece 4 tane pre-order DLC var ultimate edition da fark olarak. Geri kalan DLC'ler de birbirinin aynısı. Fark olan DLC'lerde silahlar ve zırhlar. Gold sürümü Dublex paylaşımı olduğu için yamanın uzun ömürlü olması adına sonuç bu oldu...

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,653
49,721
113
thisrock84 @thisrock84 admin bey 5.05 de sıkıntı var mı acaba? bide yama 5.05 e de gelecek mi ? teşekkürler
thisrock84 @thisrock84 5.05 için de fix hazırladı :)

mad_080

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 12, 2019
450
362
63
mad_080 @mad_080 cidden üzüldüm ama Keremec ile yaptığımız konuşma, ek olarak da yamanın daha hızlı paylaşılması adına böyle bir karar aldım. Hem ultimate hem de gold sürümünü indirdim. Dosyalar birbirinin birebir aynısı ana oyunda. DLC'lerde de sadece 4 tane pre-order DLC var ultimate edition da fark olarak. Geri kalan DLC'ler de birbirinin aynısı. Fark olan DLC'lerde silahlar ve zırhlar. Gold sürümü Dublex paylaşımı olduğu için yamanın uzun ömürlü olması adına sonuç bu oldu...
Allah can sağlığı versin. Taş atıp kolumuz yorulmuyor sonuçta hiç sorun değil 1 günde tekrar indirmiş olurum :) sizin elinizde olan bir durum da değil rahat olun :)

merkintr

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 15, 2009
217
179
43
118
Ya thisrock84 @thisrock84 , Castellanos @Castellanos üstatlar günaydın. Ne zaman çıkar yama :). Salın gelsin artık heyecandan vallahi çatladık :)). Tekrar tekrar kolay gelsin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...