PS4 Türkçe YAMA Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 153,696 kez görüntülenmiş, 1,708 yorum ve 1,075 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yunus2353

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2016
47
7
8

Sevgili mcpsp üyeleri, yepyeni yama çalışmamız ile yine karşınızdayız: Assassin's Creed Odyssey oyunu artık PS4 sisteminde de Türkçe. Öncelikle oyunu çeviren ANİMUS PROJESİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine günlerim gecelerime karıştı fakat sonunda sizler için güzel bir yama hazırlayabildim :)

Yama hakkında kısa bir bilgi vereyim. Yamayı oyunun dublex versiyonu için (Assassin's Creed: Odyssey - Gold Edition) hazırladım. Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan keremec @keremec 'e çok teşekkür ederim. Testlerini tamamlıyorum. Bu sırada yama hazır olana kadar indirmek isteyen arkadaşlar için aşağıda linklerini paylaşıyorum.
Paylaşım için dorukhan @dorukhan arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz:

Assassins Creed Odyssey Gold Edition - CUSA09303 – EUR

Oyunun paylaşım konusuna ulaşmak için
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
.

Ana oyun için indirme linkleri:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Update 1.51 + 5.05 Port + Türkçe yama linkleri:
Çok yakında paylaşılacak

DLC linkleri:

Oyunun Türkçe yamasına ek olarak, eminim burası sizi mutlu edecektir, oyunun v1.51 güncel yamasını, 5.05 fix'ini, çevrilmiş 2 adet DLC'nin Türkçe portunu da sizlerle paylaşacağım. Siz şimdilik ana oyunu indirip Playstation 4 makinenize kurun. DLC paketlerini daha kurmayın, onlardan 2 tanesinde Türkçe Yama olduğu için değişiklik olacak. Sonrasında da çok kısa bir süre bekleyişin ardından güzel bir oyun keyfi...
Çok az kaldı... :)

Emeği geçen herkesin ismi yama paylaşıldığı zaman konuya yazılacaktır :)

OYNANIŞ VİDEOSU
Aga ne zaman gelecek bu yama beklemedeyiz hala

merkintr

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 15, 2009
217
179
43
118
Üstatlar İlerleme ile ilgili bir bilgi verme şansınız var mı ? Castellanos @Castellanos thisrock84 @thisrock84

nazdarofya

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2010
269
130
43
40
Arkadaşlar merhaba, yama hazır. Bugün son testlerini yapıp yarın upload'lara başlıyorum. Bu hafta bitimine en geç yama linklerini paylaşmış olacağım :)
eline yüreğine sağlık ama benim ev interneti bu cuma günü süresi bitiyor kapatılacak gibiye benziyor bende son 10 gündür indirebildiğim kadar oyun indriyorum lakin hafta sonuna denk gelirse indirmem mümkün olamayacak yine de teşekkürler

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2020
1,493
1,550
113
eline yüreğine sağlık ama benim ev interneti bu cuma günü süresi bitiyor kapatılacak gibiye benziyor bende son 10 gündür indirebildiğim kadar oyun indriyorum lakin hafta sonuna denk gelirse indirmem mümkün olamayacak yine de teşekkürler
Oyunu şimdiden indiriniz yamanin boyutu fazla tutmaz onuda burada indirirsiniz

mrttst

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 18, 2019
110
23
18

Sevgili mcpsp üyeleri, yepyeni yama çalışmamız ile yine karşınızdayız: Assassin's Creed Odyssey oyunu artık PS4 sisteminde de Türkçe. Öncelikle oyunu çeviren ANİMUS PROJESİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine günlerim gecelerime karıştı fakat sonunda sizler için güzel bir yama hazırlayabildim :)

Yama hakkında kısa bir bilgi vereyim. Yamayı oyunun dublex versiyonu için (Assassin's Creed: Odyssey - Gold Edition) hazırladım. Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan keremec @keremec 'e çok teşekkür ederim. Testlerini tamamlıyorum. Bu sırada yama hazır olana kadar indirmek isteyen arkadaşlar için aşağıda linklerini paylaşıyorum.
Paylaşım için dorukhan @dorukhan arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz:

Assassins Creed Odyssey Gold Edition - CUSA09303 – EUR

Oyunun paylaşım konusuna ulaşmak için
.

Ana oyun için indirme linkleri:

Update 1.51 + 5.05 Port + Türkçe yama linkleri:
Çok yakında paylaşılacak

DLC linkleri:

Oyunun Türkçe yamasına ek olarak, eminim burası sizi mutlu edecektir, oyunun v1.51 güncel yamasını, 5.05 fix'ini, çevrilmiş 2 adet DLC'nin Türkçe portunu da sizlerle paylaşacağım. Siz şimdilik ana oyunu indirip Playstation 4 makinenize kurun. DLC paketlerini daha kurmayın, onlardan 2 tanesinde Türkçe Yama olduğu için değişiklik olacak. Sonrasında da çok kısa bir süre bekleyişin ardından güzel bir oyun keyfi...
Çok az kaldı... :)

Emeği geçen herkesin ismi yama paylaşıldığı zaman konuya yazılacaktır :)

OYNANIŞ VİDEOSU
Tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...