PS4 Türkçe YAMA Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 153,644 kez görüntülenmiş, 1,708 yorum ve 1,075 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,653
49,721
113
Gerçekten herkes, çok şükür ki, neyin ne olduğunu, o arkadaşın ne yaptığını, nasıl yaptığını çok net gördü. Sağolsun Çağ bunun için defalarca video çekti, belki görür utanır diye ama adam yarabbi şükür diyerek aynı şeyi yapmaya daha hala devam ediyor ve edecek. Sitesinde yaptığımız tüm yamaların bir kopyasını bulacaksınız eminim :)

Olsun bizim işimiz siz oyun severlerle. Geri kalan hiçbir şeyi görmüyor, duymuyoruz :)
Aynen abi. :)

Kimsenin emeğinde gözümüz de yok çok şükür. Kendimiz uğraşıp ortaya güzel işler çıkartıyoruz. Allah'ın izniyle de yama çıkarmaya devam edeceğiz inşallah. :)

ZeuSs

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2019
205
104
43
Sevgili mcpsp üyeleri, yepyeni yama çalışmamız ile yine karşınızdayız: Assassin's Creed Odyssey oyunu artık PS4 sisteminde de Türkçe. Öncelikle oyunu çeviren ANİMUS PROJESİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yine günlerim gecelerime karıştı fakat sonunda sizler için güzel bir yama hazırlayabildim :)

Emeği geçen herkesin ismi yama paylaşıldığı zaman konuya yazılacaktır :)

Yama linkleri en kısa sürede paylaşılacaktır.

OYNANIŞ VİDEOSU
@ thisrock84 @thisrock84 Kolay gelsin emeğine sağlık peki dlcler de icerisnde olacakmı yamanın ?

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
279
8,945
93
41
@ thisrock84 @thisrock84 Kolay gelsin emeğine sağlık peki dlcler de icerisnde olacakmı yamanın ?
2 çevrilmiş DLC yama portuna dahil. Ultimate Edition seçmemdeki ana amaç DLC'lerin de Türkçe olabilmesi içindi. Yama paylaşıldığı zaman detayları da paylaşıyor olacağım.

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
279
8,945
93
41
Ben bi tane indirdim odyssey cusa kodu 9303 bu yama da çalışır mı veya hangi sürümü indireceğim link verir misin
İlk çalışmayı yaptığım oyun normal oyundu. Şimdi ultimate edition için çalışmayı tamamlayacağım. Daha çalışma tamamlanmadığı için link veremiyorum. Testleri tamamladığım zaman buradan paylaşıyor olacağım. Ama ultimate edition için CUSA09311 paylaşıldı. Yani sizdeki oyun Gold Edition. Dediğim gibi şu an acele etmeyin derim ben. Sonra tekrar indirmek zorunda kalabilirsiniz ve oyun cidden hayli büyük boyutlarda.

nate86

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 27, 2017
508
380
63

Sevgili mcpsp üyeleri, yepyeni yama çalışmamız ile yine karşınızdayız: Assassin's Creed Odyssey oyunu artık PS4 sisteminde de Türkçe. Öncelikle oyunu çeviren ANİMUS PROJESİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine günlerim gecelerime karıştı fakat sonunda sizler için güzel bir yama hazırlayabildim :)

Yama hakkında kısa bir bilgi vereyim. Yamayı oyunun son versiyonu için (Assassin's Creed: Odyssey - Ultimate Edition) hazırlıyorum. Testleri tamamlandığında yamayı hazırladığım oyunun linklerini buradan paylaşacağım. Yama yayınlanana kadar sizler de oyunu indirmiş olursunuz. Oyunun Türkçe yamasına ek olarak, eminim burası sizi mutlu edecektir, oyunun v1.51 güncel yamasını, 5.05 fix'ini, çevrilmiş 2 adet DLC'nin Türkçe portunu da sizlerle paylaşacağım. Yani güzel bir oyun oynama keyfine çok az kaldı :)

OYNANIŞ VİDEOSU
Hocam bu ne hız yakında türkçe olmayan oyun kalmayacak

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,653
49,721
113
Hocam bu ne hız yakında türkçe olmayan oyun kalmayacak
thisrock84 @thisrock84 burak abi maşallah dur durak bilmiyor. :) Port ediyor, Yardım ediyor, Programlama işinden anlıyor, çevirdiği oyunlar da var, biraz zamanı var onların da tabii. Gerçekten onun azmine hayran kaldım diyebilirim. İyi ki burak abi gibi bir insanla tanışmışım.
Ve şunu da itiraf edeyim: Çıkardığı yamaların bazılarını ne yalan söyleyeyim, ben çıkartamazdım. Helal olsun valla, çok güzel işler çıkartıyor.

Son olarak, 2 bomba yama daha var. Onları da tamamladı :D Onları da yakında patlatır herhalde. :)

kahverengi

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2020
156
71
28

Sevgili mcpsp üyeleri, yepyeni yama çalışmamız ile yine karşınızdayız: Assassin's Creed Odyssey oyunu artık PS4 sisteminde de Türkçe. Öncelikle oyunu çeviren ANİMUS PROJESİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine günlerim gecelerime karıştı fakat sonunda sizler için güzel bir yama hazırlayabildim :)

Yama hakkında kısa bir bilgi vereyim. Yamayı oyunun son versiyonu için (Assassin's Creed: Odyssey - Ultimate Edition) hazırlıyorum. Testleri tamamlandığında yamayı hazırladığım oyunun linklerini buradan paylaşacağım. Yama yayınlanana kadar sizler de oyunu indirmiş olursunuz. Oyunun Türkçe yamasına ek olarak, eminim burası sizi mutlu edecektir, oyunun v1.51 güncel yamasını, 5.05 fix'ini, çevrilmiş 2 adet DLC'nin Türkçe portunu da sizlerle paylaşacağım. Yani güzel bir oyun oynama keyfine çok az kaldı :)

OYNANIŞ VİDEOSU
tşreklerr
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

çıktı yazmışsınız ama link yok ?ayrıca uyumlu oyunun linkini konuya eklermisiniz uyumsuzluk vs olmasın
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

thisrock84 @thisrock84 burak abi maşallah dur durak bilmiyor. :) Port ediyor, Yardım ediyor, Programlama işinden anlıyor, çevirdiği oyunlar da var, biraz zamanı var onların da tabii. Gerçekten onun azmine hayran kaldım diyebilirim. İyi ki burak abi gibi bir insanla tanışmışım.
Ve şunu da itiraf edeyim: Çıkardığı yamaların bazılarını ne yalan söyleyeyim, ben çıkartamazdım. Helal olsun valla, çok güzel işler çıkartıyor.

Son olarak, 2 bomba yama daha var. Onları da tamamladı :D Onları da yakında patlatır herhalde. :)
rdr2 mi yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...