PS5 PKG Oyun Ghost of Yotei incl DLC PS5-DUPLEX

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Ghost of Yotei incl DLC PS5-DUPLEX başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,055 kez görüntülenmiş, 189 yorum ve 87 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Ghost of Yotei incl DLC PS5-DUPLEX
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BlackDesert

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
917
453
63
Teşekkürler eline sağlık backport beklicez biraz da 🙂

MEHMETİKBAL

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 5, 2016
122
25
28
oyunu ps5 pro da oynayabilen oldumu 10.01 de olsa pro larda çalışmıyormuş diye duydum
çalıştırabilen varsa yardımcı olabilirimi

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
338
1,109
93
45
oyunu ps5 pro da oynayabilen oldumu 10.01 de olsa pro larda çalışmıyormuş diye duydum
çalıştırabilen varsa yardımcı olabilirimi
Oyunu paylaşan sitede bununla ilgili hiç bir olumsuz yorum yapılmamış. Ben de sizin için nette araştırdım ama sorun yaşayan bulamadım. Pro olması fark eder mi bilemiyorum. Oyun hiç mi açılmıyor?

muratincee

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 23, 2023
712
302
63
Oyunu paylaşan sitede bununla ilgili hiç bir olumsuz yorum yapılmamış. Ben de sizin için nette araştırdım ama sorun yaşayan bulamadım. Pro olması fark eder mi bilemiyorum. Oyun hiç mi açılmıyor?
vallahi bende çok uğraştım ne dahilide nede haricide hiçbir şekilde çalışmadı açılış ekranında kalıyor öylece

muratincee

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 23, 2023
712
302
63
monster hunterde aynı şekilde proda çalıştıramadım sonsürümü şimdi 1.000 indiriyorum bakalım bu nasıl olacak