PS5 PKG Oyun Ghost of Yotei incl DLC PS5-DUPLEX

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Ghost of Yotei incl DLC PS5-DUPLEX başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,048 kez görüntülenmiş, 189 yorum ve 87 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Ghost of Yotei incl DLC PS5-DUPLEX
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BlackDesert

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
338
1,109
93
45
Arkadaşlar sitede şöyle bir ibare var.oyun üst versiyon için tamam.ama fix ile alt versiyonlarda çalışırmış.bu doğru mu?

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Sanırım bir backport yapıp denediler 8.xx destekliyor fakat kilitleniyormuş. Bestpig 'i bekleyin diyor. Eninde sonunda bir fix çıkacak. Siz oyunu indirmeye başlayın.

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
338
1,109
93
45
Hızın niye o kadar az abi :)
Haklısın bize 1000mbit yakışır da, şehir dışında yaşıyordum yuvama dönünce internet bağlatmadım. Komşunun internetini kullanıyorum 50mbit bana gelesiye kadar da kayıp yaşıyorum. Gününe saatine göre istikrarsız bir indirme hızı var. Zaman alıyor büyük boyutlu dosyalar ama şu an an için işimi görüyor 😊

musaz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 21, 2009
184
65
28
Dahili m2 ye yükledim ne yazıkki girişte donuyor ve açılmıyor, ancak harıcı ssd de çalışıyor.

Son düzenleme:

MEHMETİKBAL

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 5, 2016
122
25
28
Beyler oyunu indirdim ne harici nede dahili çalışmıyor aynı sorunu yaşayan varmı