PS3 Türkçe YAMA God of War 3 Türkçe Yama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde cemilture tarafından oluşturulan God of War 3 Türkçe Yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43,805 kez görüntülenmiş, 235 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı God of War 3 Türkçe Yama
Konbuyu başlatan cemilture
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ToprakEsen

monemu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2010
330
1,536
93
Sadece menü'mü dostum yoksa, ipucular kısmıda varmı.
Hades'e kadar olan ipuçları ve lahitler var. oyun genelinde gorgon gözü, ankakusu tüyü, minatour boynuzları ve üç yargıcın yargılamalarıda var yanlız notdefterleri yok.

Sonunda teşekkürler :D
dostum daha önce gelirdide senin şansına dün tam dosyayı düzenlerken elektrik kesildi herşey alakbullak oldu.

dil dosyası o kadar karmaşık ki bazan bocalıyorum programcı degilim hali le normal harf hataları felan duzeltiyom oyuna giriyom bakıyom yok ala ala tekrar duzenliyom. mesela cıkıntı cümlesinde i harfi yerine ı harfi yazmışım yazı görünmüyor çözene kadar RES:pSARC dosyasini kac defa topladım hatırlamıyorum

mrisvan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 23, 2008
994
82
48
49
eline saglık monemu ben tam ceviri yapıp öyle yuklicektim olsun sabırsız kardeşlerimşiz için iyi yaptın

TimuRR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 20, 2013
45
18
8
Tam Ceviriyi Beklıcem Sadece Menude iyi ama tam ceviri olursa daha iyi enazından ipucları eşyaları Kılıc guclendırmelerı turkce olsa Daha iyi olur yanı full Turkce :)

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
774
93
antarktika
Kardes Gow da bonus videolari izlemek demek, sinemadaki filmlere tas cikartacak videolar izlemek demek:)

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

evet haklısın kardeş :)
bu origins collectiondaki videoyu pc ye aldım izlemek için.oyun yapımcıları ile güzel bir sohbet videosu olmuş ama buna video değil film demek lazım çünkü birbuçuk saat kadar kadar sürüyor :sigara:

heavymateo

Erişim Engelli
Ağu 24, 2013
366
8
18
39
inşallah bu seneki milli piyango büyük ikramiyesi bu yamayı yapan arkadaşa çıkar.

monemu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2010
330
1,536
93
[MENTION=45984]monemu[/MENTION] Kardeşim link çalışmıyor.Başaka yere upload edebilir misin?
beyler putlocker sitesinde sorun var link ile alakalı değil alternatif ekliyorum.

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

zippyshare linki icin [MENTION=118634]Sayqho[/MENTION] teşekkürler.​