PS3 EMULATÖR [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48,547 kez görüntülenmiş, 242 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan miracpro01

thomas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2012
4
0
1
36
eveeeeeeeet. arkadaşlar sonunda başardım. nasıl yaptığımı paylaşayım hemen. MCtuna ne diyosa onu yapın sadece arkadaşlar. herşeyi adım adım yaptım oldu. ps3 de MM hariç bütün programları sildim ve tekrar yükledim. reactpsn ide öyle yaptım haricide ve dahilide reactpsne ait dosya varsa hepsini sildim. tekrardan exdata klasörü oluşturdum. MM ye girim retrodan oyunu seçtim. sonra place holdere gittim. kütür kütür çalıştı. kesinlikle memory kart sorunu yaşamadım. bi gamepad sorunu oldu. onuda bi tak çıkar kabloyla bagla felan falan hallettim olayı. sağdan soldanda program indirmeyin. MCtunanın verdikleri yeterlidir. yani reactpsnin güncel sürümlerini yada ne bilim placeholderin eskisini yenisini felan denemeyin. ha deneyin olursa sıkıntı yok. şahsen bende olmadı. Adım adım yapın oluyo. emin olabilirsiniz. MCCFW 4.31 kurulu bende ve sadece MCtunaın verdigi linkteki programlar var. extrası yok. eğer yapamayan varsa rehbere tekrar göz atsın. mutlaka atladıgı bir yer vardır.
Arkadaşım ben enc adlı dosyayı oluşturdum nereye atacağım .. React psnyi çalıştırdığım zaman yada placeholder adlı dosyayı 800 küsürlü hatayı alıyorum ? Yaptıklarını teker teker yazsanda bende yapabilsem ? :)

********-- Post added 15-05-2013 at 03:57 ********-- Previous post was 14-05-2013 at 19:47 ********--

Sonunda başardım.. 4.41.2 güncellemesini yapın.Saati güncelleyin, Multimanın en son sürümünü yükleyin.Hardiskte değilde Usb'de olsun oluşan enc adlı dosya Classic Manager'dan kopyalayın .Multimandan retrodan oyunu yükleyip öyle Place holderı çalıştırın .. :))

infidel11

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2011
10
0
1
yaniiii. bi şekilde çalışcak işte. ama ben 4.41 e güncellemeden yaptım. olduysa sıkıntı yok. tek tek anlatırdımda. zaten diyceklerim MCtunanınkinin aynısı. eğer başka takılan arkadaş olursa. dedğim gibi herşeyi silsin yüklesin olay odur.

rbaa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 24, 2010
2
0
1
42
saatlerdir bende shaolin monks u yapmaya çalışıyorum ama olmuyor bana yardımcı olurmusun dostum ?

Goad99

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 2, 2013
3
0
1
36
PHP:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
hatası veriyor :(

ReactPSN de açıp r1 e basılı tutunda ana menüye geri dönüyor !

Rebug 4.41 cwf

****************************Edit:****************************
ps3 başka bir konsolda aynı cwf de denedim sorunsuz bir şekilde açıldı.
Sorun konsollamı alakalıdır ?

join_23

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 9, 2013
13
1
3
40
emeğinize sağlık tuna bey..
ben bir türlü başaramadım, cihazda sanıyorum e3 olan bir cfw var 4.30, reactpsn lisansını aktif ettim, game manager oyunu gördü ve yükledi ancak placeholder 80029530 hatası verdi. ayrıca Retro menüsünden oyunu hiç göremedim. bir de oyunları encrypt etmede sorun yaşıyorum. invalid number of argument diye hata mesajı veriyor. ama çevirmeyi başardığım bir tane oyun oldu. onu da nasıl başardıımı unuttum.
1- acaba yanlış cfw üzerine mi kurdum?
2- 4.40 ve üzerine mi update etmeliyim?
3- arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?

teşekkür ederim..

ekleme:

mc cfw 4.31'i kurduktan sonra reactpsn çalıştı. o çalışınca haliyle oyun açıldı. gui'deki convert işlemini de şöyle çözdüm, iso dosyasını programın bulunduğu dosyaya taşıdım. o şekilde çevirdim. kabul etti.

godofwar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2009
285
6
18
32
Beyler oyun 4gb'den büyük isoyu bölme filan mı yapacağız ? Atılmıyor hddye.

Ayrıca unsported görünüyor oyun manageri. 3.55 cfw kullanıyorum.

Önceden sorulduysa kusura bakmayın.

godofwar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2009
285
6
18
32
hakan mansýz;532044' Alıntı:
beyler 4gb den büyük dosyalarý open splýte adlý program ile böleceksiniz bu program 4 gb yi 1 rer gb olarak bölüyor siz bunlarý harici hdd ye atýp ps3 attýðýnýzda otonatikman ps3 birleþtiriyor ama unutmayýnki bu programýn çalýþmasý için bilgisayarýnýzda java programý mutlaka kurulu olmasý lazmý java olmadan program çalýþmaz ayrýca ýso dosyasýnýda pc de konvert etmeye uðraþmayýn multimanýn son sürümü otomatik olarak konvert iþlemini artýk yapýyor siz sadece iso dosyasýný yükleyin üzerine x tuþuyla tuþladýðýnýzda size convert edeyimmi diye souryor convert iþleminden sonra ps2 menagerle hiç uðraþmayýn multiman emulatör bölümünden oyunu seçip direkt anam menüye döneceksiniz burda ps2 plýcholder direkt girip oyunu baþlatýn en kolay yöntem budur soru sormak isteyen varsa buyursun sorsun
Hocam soyle mi diyorsun yani :

1- Oyunu indir, eger 4gbden buyukse bol.

2- Konvert ile ugrasmadan direk hddye at.

3- Direk multimana girip oyunu sec ve oyun konvert edilsin.

4- Sonra psholderdan oyunu sec ve oyna.

Yukaridaki yol dogruysa birkac sorum var :

1- Ps2 manager hic yuklemesek olur mu ?

2- Reactpsnde r1e basili tutuyorum ama ps3 kendini tekrar baslatirken herhangi bir soru sormuyor. Lisans aktif olmuyor mu ? Bu durumda oyunlari oynamam mumkun mu ?

Cevaplarsaniz sevinirim hocam. Hem de diger arkadaslar icin klavuz olur.