- Eki 29, 2012
- 4
- 0
- 1
- 36
Arkadaşım ben enc adlı dosyayı oluşturdum nereye atacağım .. React psnyi çalıştırdığım zaman yada placeholder adlı dosyayı 800 küsürlü hatayı alıyorum ? Yaptıklarını teker teker yazsanda bende yapabilsem ?eveeeeeeeet. arkadaşlar sonunda başardım. nasıl yaptığımı paylaşayım hemen. MCtuna ne diyosa onu yapın sadece arkadaşlar. herşeyi adım adım yaptım oldu. ps3 de MM hariç bütün programları sildim ve tekrar yükledim. reactpsn ide öyle yaptım haricide ve dahilide reactpsne ait dosya varsa hepsini sildim. tekrardan exdata klasörü oluşturdum. MM ye girim retrodan oyunu seçtim. sonra place holdere gittim. kütür kütür çalıştı. kesinlikle memory kart sorunu yaşamadım. bi gamepad sorunu oldu. onuda bi tak çıkar kabloyla bagla felan falan hallettim olayı. sağdan soldanda program indirmeyin. MCtunanın verdikleri yeterlidir. yani reactpsnin güncel sürümlerini yada ne bilim placeholderin eskisini yenisini felan denemeyin. ha deneyin olursa sıkıntı yok. şahsen bende olmadı. Adım adım yapın oluyo. emin olabilirsiniz. MCCFW 4.31 kurulu bende ve sadece MCtunaın verdigi linkteki programlar var. extrası yok. eğer yapamayan varsa rehbere tekrar göz atsın. mutlaka atladıgı bir yer vardır.
********-- Post added 15-05-2013 at 03:57 ********-- Previous post was 14-05-2013 at 19:47 ********--
Sonunda başardım.. 4.41.2 güncellemesini yapın.Saati güncelleyin, Multimanın en son sürümünü yükleyin.Hardiskte değilde Usb'de olsun oluşan enc adlı dosya Classic Manager'dan kopyalayın .Multimandan retrodan oyunu yükleyip öyle Place holderı çalıştırın ..