Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g )

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,833 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g )
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

kaanoz12

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 17, 2010
21
0
1
37
neden farklı oluyo ki anladığım kadarıyla 8gb 'ın 3. nesili yok dimi ?

Bump:
dostum anladığım kadarıyla 32 gb ipodun

o yüzden iPod2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw dosyasını değil iPod3,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw dosyasını indirmelisin..
Preparing İpod For Restore yazıyor doğru gidiyorm dimi ? xD 1604 die bi hata aldım ne olcak ?

payne46

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2010
2
0
1
54
Ya kardeş benim cihaz Ipodtouch 8GB MC model şimdi bu 2G mi 3G mi ? ona göre firmware indirecem. Ancak bi çok yerde MC modellerin 3G olduğu yazıyor.
Hangisi
iPod2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw
Pod3,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw

kaanoz12

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 17, 2010
21
0
1
37
arkadaşım diğer yorumları okursan anlarsın bide hata alcaksın büyük bi ihtimal bnden söylemesi :D

Bump:
Ya kardeş benim cihaz Ipodtouch 8GB MC model şimdi bu 2G mi 3G mi ? ona göre firmware indirecem. Ancak bi çok yerde MC modellerin 3G olduğu yazıyor.
Hangisi
iPod2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw
Pod3,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw
arkadaşım 8gb ler 3g olarak geçio ama işletim sistemi 2g yani 2g indircen 32 ve 64 ler 3g :D

enerji78

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 6, 2010
2
0
1
45
4.0 versiyonunu yükledim jailbreak da yaptım. fakat önceki versiyonda olan mms desteği artık yok. ayrıca son aramaları tek tek silebiliyordum artık onu da yapamıyorum... sadece kişi bilgilerini görüntülerken numarasını silebiliyorum. nasıl düzeltebilirim...

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
4.0 versiyonunu yükledim jailbreak da yaptım. fakat önceki versiyonda olan mms desteği artık yok. ayrıca son aramaları tek tek silebiliyordum artık onu da yapamıyorum... sadece kişi bilgilerini görüntülerken numarasını silebiliyorum. nasıl düzeltebilirim...
Mms için altarnatif proğram kullanabilirsiniz

Aramaları tk tek silmek içinde Yanılmıyorsam Recent Call Delete gibi bir yazılım olmalı cydiada

enerji78

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 6, 2010
2
0
1
45
Mms için altarnatif proğram kullanabilirsiniz

Aramaları tk tek silmek içinde Yanılmıyorsam Recent Call Delete gibi bir yazılım olmalı cydiada
benim dediğim 3.1 yazılımının özelliği idi. 4.0 da bu özellikler yok mu?
bir de az önce farkettim telefonu kapatıp açtığımda birsü yazılar akıp gidiyor...

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
benim dediğim 3.1 yazılımının özelliği idi. 4.0 da bu özellikler yok mu?
bir de az önce farkettim telefonu kapatıp açtığımda birsü yazılar akıp gidiyor...
Verbose Modunda jailbraek yaptıgından O yazılar çıkıyor Yada yapmadığından önemli değil bendede aynısı olsu

Normalde Elma çıkar o ordaki yapılan işlemler zararı yok ha elma resmi ha yazılar aynı işlem

Sanırım 4os de 3g için MMS yok ama emin değilim

Bir eklenti ile oluyor 2g de ama 3g için birşey diyemem

lazkumandan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 15, 2010
1
0
1
44
4.0

arkaaşlar os 4 indirdim ve zipten çıkardım bir sürü dosya çıktı içinden redsn0w dan brows dediğimde ipsw uzantılı dosya olmadığından gösterecek birşeyde yok doğal olaak nasıl yapacaz burayı...

birde benim iphone 3g 8gb rusyadan alma sim kilit yok jb sorun olurmu