PS4 OFW Playstation 4'ün 2.55 güncellemesi yayınlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Orjinal Firmware kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan Playstation 4'ün 2.55 güncellemesi yayınlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,696 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Orjinal Firmware
Konu Başlığı Playstation 4'ün 2.55 güncellemesi yayınlandı
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ndrcnr

taylanozgur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2011
194
48
28
36
ps4 online olmadan şu an bir hiç.zaten sayılı oyunu var plus alıp keyfini çıkarın

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Olabilir tabi ama burada xbox one fiyatlari PS4'lere kiyasla yuksek pek ikinci eli de yok yine de denk gelirsem almayi dusunebilirim bana da sanki xbox one daha once kirilacakmis gibi geliyor..
One kırılırsa TR piyasasında PS4'ü bile geçer bence. 2. eli de her türlü bulunur o zaman.

guguk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 4, 2013
10
5
3
49
One kırılırsa TR piyasasında PS4'ü bile geçer bence. 2. eli de her türlü bulunur o zaman.
xbox 360 dan ps4 e geçen birisi olarak söylüyorum kesinlikle ps4 ü geçemez. Benim ps4 e geçmemdeki en büyük neden türkçe oyunlar ve türkiye desteği idi. xboxta kaçtane türkçe oyun var ve türkiye desteği hiç yok ve 1080p desteğide yok. Ps4 de ben çok mutluyum devamlı türkçe oyun geliyor hem türkçe dublaj hem altyazılı xboxı okadar kullandım birkere türkçe oyun oynayamadım.

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
[MENTION=90601]ndrcnr[/MENTION] [MENTION=131075]guguk[/MENTION] "One Kırılırsa" dedim ama. Korsancı kesim bizde daha fazla olduğu için geçmesi imkansız değil, hem oyun fiyatları spotçularda bile 200TL'ye dayanmış durumda. İki konsol eşit şartlarda olsa(ikisi de kırık olsa veya ikisi de kırık olmasa) o zaman tabiki PS4 her türlü geçer Xbox One'ı.

Ben iki konsolu da almak istiyorum bu arada.

guguk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 4, 2013
10
5
3
49
[MENTION=90601]ndrcnr[/MENTION] [MENTION=131075]guguk[/MENTION] "One Kırılırsa" dedim ama. Korsancı kesim bizde daha fazla olduğu için geçmesi imkansız değil, hem oyun fiyatları spotçularda bile 200TL'ye dayanmış durumda. İki konsol eşit şartlarda olsa(ikisi de kırık olsa veya ikisi de kırık olmasa) o zaman tabiki PS4 her türlü geçer Xbox One'ı.

hocam gidip spot alırsanız öyle ama oyunu digital alırsanız gayet uygun ben mesela kardeşlikle 20-30 tl ye oyunlar alıyorum. Kimseninde gidip 200 tl verdiğini sanmıyorum.

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,134
113
30
İzmir/Buca

Ben iki konsolun da yakın zamanlarda kırılacağını düşünüyorum çünkü biri diğerinden önce kırıldığı anda kırılan konsol şaha kalkacak ve diğerini geride bırakacaktır. Diğerinin de eli armut toplamayacağı için geliştiricilere kodları bile verebilirler..

Yani ben tutup da 'XOne yarın kırılırsa, PS4'ün 1 yıl sonra kırılacağına' ihtimal vermiyorum. İkisi de yakın zamanda kırılır ve bu yüzden XOne PS4'ü geçemez. Yoksa tabiki dediğin gibi, eğer XOne kırılırsa ben de PS4'ü satıp XOne alırım :)

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Ben iki konsolun da yakın zamanlarda kırılacağını düşünüyorum çünkü biri diğerinden önce kırıldığı anda kırılan konsol şaha kalkacak ve diğerini geride bırakacaktır. Diğerinin de eli armut toplamayacağı için geliştiricilere kodları bile verebilirler..

Yani ben tutup da 'XOne yarın kırılırsa, PS4'ün 1 yıl sonra kırılacağına' ihtimal vermiyorum. İkisi de yakın zamanda kırılır ve bu yüzden XOne PS4'ü geçemez. Yoksa tabiki dediğin gibi, eğer XOne kırılırsa ben de PS4'ü satıp XOne alırım :)
Xbox 360 çıkar çıkmaz kırılmıştı, PS3'ün kırılması yıllar aldı umarım o zamanki gibi olmaz.

ferex28

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2011
324
2,501
93
44
Xbox 360 çıkar çıkmaz kırılmıştı, PS3'ün kırılması yıllar aldı umarım o zamanki gibi olmaz.
sebebi ps3 e oyun geliştiricileri bile oyun yapmada zorlanıyorlardı.xbox360 pc tabanı sayesinde kolayca kırılmıştı.bu yüzden ps3 gec kırıldı.ayrıyetten 5 yıldır liderligi elinde tutan xbox exclusive oyunlar konsolun satışını artırdı.ta ki 2010 da ps3 kırılana kadar,üstüne ps3 e exclusive oyunlar artınca konsolun satışları 3 yılda xbox360 geride bıraktı.ps4 kırıldı bence sadece zaman bekleniyor.brezilyada admalr bosuna cihaza cip yapıp göstermediler.

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,134
113
30
İzmir/Buca
sebebi ps3 e oyun geliştiricileri bile oyun yapmada zorlanıyorlardı.xbox360 pc tabanı sayesinde kolayca kırılmıştı.bu yüzden ps3 gec kırıldı.ayrıyetten 5 yıldır liderligi elinde tutan xbox exclusive oyunlar konsolun satışını artırdı.ta ki 2010 da ps3 kırılana kadar,üstüne ps3 e exclusive oyunlar artınca konsolun satışları 3 yılda xbox360 geride bıraktı.ps4 kırıldı bence sadece zaman bekleniyor.brezilyada admalr bosuna cihaza cip yapıp göstermediler.
Bencede.. Ben hatta bu hacklemenin sadece oyun oynamayı değil, ps plusu boşa çıkartan ve ps plussuz online oynamayı sağlayan bir şekilde geleceğini düşünüyorum.