- Şub 10, 2011
- 324
- 2,501
- 93
- 44
Cell teknolojiyi kullanan ps3 te multi oyunlarda XBOX360 daha iyiydi.PS4'te cell kullanılmaması daha iyi oldu.Tespitler yanlış bazı yerlerde tek şey erken çıkması.Ama erken çıkaran tek suç sony de degil microsofta ta erken çıkardı.aslında sony bunu hep yapardı olayına katılmıyorum sony sadece bir sony geleneği olan slim kasa çıkarıp içinide yeni teknolojiye göre dizayn ederdi
işler bu defa öyle olmadı ps4 bana göre dersine çalışılmamış bi ödev olmuştu adeta
bi defa rakibi xbox ile kendisinin yeni nesil konsolunda kullandığı teknoloji nerdeyse aynı
halbuki ps2de olsun ps3de olsun ortada bi cell gerçegi vardı ve konsol kendini pcden bu şekilde bi farkındalık yaratıyordu
ben ps4 için en erken 2015te çıkmasını bekliyordum ama konsol ticari kaygı yüzünden cok daha erken çıktı piyasaya
düşünsenize bi ps4 yeni cell mimarisiyle piyasaya çıktığını
seneye çıkacak olan yeni xbox scorpio konsolu herkes güçlü çıkacak diyor.6 teraflops gücüyle çıkacak ve şu andaki normal pc lerden güçlü olacak falanda filan.Şu andaki pc ler teraflops güçleri 6 nın üstünde.yani bu cihaz güçlü çıkmayacak.seneye kadar ne teknoloji çıkar pc kanadına.
önemli olan cihazın gücü değil.herkese hitap edebilecek oyunu vermelidir.herşey oyun yapımcılarında biter.öz verli ve cihazı bildikten sonra çok güzel oyunlar çıkarırlar konsollaraa.
Örnek: Uncharted 4,yeni God Of War gibi..