PS3 EMULATÖR PS3 - PS2 Test Edilmiş Oyunların Listesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 - PS2 Test Edilmiş Oyunların Listesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,400 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı PS3 - PS2 Test Edilmiş Oyunların Listesi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan baboliamca56

manyag

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 8, 2009
27
4
3
40
Calisan ps2 oyunlaribende
Gta vice
Gta san andregas
Tekken 5
Prince of persia 3 oyunu olan
Metal slug anatogly
God of war 2
Under grand 2 donuyor
Aklima sole bisey geldi denemedim deneyen olursa ben eskiden ps2 slimde open ps2 loader 0.8 usb den oyunlari defrag yapinca calisiyordu belki bundada ise yariyabilir bide need for speed most wanted black

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
42
slm arkadaslar oyunlar çalışıyorda peki save problemi yaşamıyormusnuz anlmadım gitti bir bende mi var bu sorun oyunları bazen save yapıyor bazen save yapmıyor

sizde böyle bir sıkıntı yokmu yani anlayamadım gitti sorun bir bende mi var herkes oynuyorum şunu bunu diyor ama save olmadıkdan sonra istediğin kadar oyna neye yarar

Bump: save ile ilgili bir uygulama çıktı buyrun

http://psx-scene.com/forums/content/ps2-classics-memory-card-converter-v2-0-spewfr-3176/

ekoekonom

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 6, 2011
15
0
1
slm arkadaslar oyunlar çalışıyorda peki save problemi yaşamıyormusnuz anlmadım gitti bir bende mi var bu sorun oyunları bazen save yapıyor bazen save yapmıyor

sizde böyle bir sıkıntı yokmu yani anlayamadım gitti sorun bir bende mi var herkes oynuyorum şunu bunu diyor ama save olmadıkdan sonra istediğin kadar oyna neye yarar

Bump: save ile ilgili bir uygulama çıktı buyrun

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
selam dostum oyunları ps3 e atarken her klasörün içinde save dosyas olması gerekiyor senin büyük bir ihtimal ondandır

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
42
alakası yok zaten kullandığımız oyunlara ait save işlemini ps2 emülatörü yapıyor.yani sen istediğin kadar ps2 için save oluştur yada yuva ataması yap olmayacak.

peki sendeki oyunların savesi nereye kaydediliyor hiç dikkat eetinmi benim denemediğim şey kalmadı şimdi sende save sorunu yokmu hiç.

peki yoksa öyle bir durum bana anlatısan bende faydalanmak isterim save klasörünü bile orjinal ps2 oyunundan aldım yine olmadı psn formatlı.

sorun şu emülatör ile alakalı bir sorun beta aşamasında olduğu için malesef.daha stabil bir emülatör yayınlanana kadar şun an için cobra usb ile yola devam edeceğim.

Bump: eko sende hangi cfw var ve nasıl save dosyasını oyunun içine atıyorsun neye dayanarak.dediğim gibi şu an kullandığın ps2 emülatör uygulaması oyunu seçtğinde zaten save data klasörünü oyunun içine ekliyor

Bump: paylaşırsan sevinirim sanırım yazdıklarım biraz saçma ve saygısızlık gibi oldu eko kusura bakma kanka

ekoekonom

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 6, 2011
15
0
1
alakası yok zaten kullandığımız oyunlara ait save işlemini ps2 emülatörü yapıyor.yani sen istediğin kadar ps2 için save oluştur yada yuva ataması yap olmayacak.

peki sendeki oyunların savesi nereye kaydediliyor hiç dikkat eetinmi benim denemediğim şey kalmadı şimdi sende save sorunu yokmu hiç.

peki yoksa öyle bir durum bana anlatısan bende faydalanmak isterim save klasörünü bile orjinal ps2 oyunundan aldım yine olmadı psn formatlı.

sorun şu emülatör ile alakalı bir sorun beta aşamasında olduğu için malesef.daha stabil bir emülatör yayınlanana kadar şun an için cobra usb ile yola devam edeceğim.

Bump: eko sende hangi cfw var ve nasıl save dosyasını oyunun içine atıyorsun neye dayanarak.dediğim gibi şu an kullandığın ps2 emülatör uygulaması oyunu seçtğinde zaten save data klasörünü oyunun içine ekliyor
her oyunda test etmedim. fakat memory card dosyalarını savedata klasörü içine değilde direk oyun klasör içine atmayı dene istersen
birde hangi oyunlarda sorun yaşıyorsun

Bump: ayrıca hangi uygulamayı kullanıyorsun
multimanmı
ps2 managermi
rebug cfw 30.2

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
Syphon Filter omega Strain sorunsuz çalıştı arkadaşlar.Şimdi Syphon Filter Logans Shadow u deniyorum.:caki:
Teşekkürler Tuna abi.

manyag

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 8, 2009
27
4
3
40
Save sorunu most wanted ilk actigimda savelemedi ikinci actigimda profil olusturunca saveledi 3 girisimde profili gormustum oyunlarin icine sanal memory card olusturuyormu bi bak istersen .vmc miydi ole bisey bide oyunlari multimanden ac ps3 menudune ps2 memory card olustur cunku progrmin resmi gelmis oraya dikkati cekti :):):beer::):):):)

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kaldir

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 30, 2009
76
0
6
Gran Turismo 4 PAL, açılışta siyah ekran ve programdan çıkıyor yani kısaca çalışmıyor

mrsalih

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 10, 2012
8
0
1
Sİyah ekranda kalmasının sebebi USB yi takmamamız olabilir mi? Benim de şimdi aklıma geldi.