PS3 EMULATÖR PS3 - PS2 Test Edilmiş Oyunların Listesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 - PS2 Test Edilmiş Oyunların Listesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,339 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı PS3 - PS2 Test Edilmiş Oyunların Listesi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan baboliamca56

gurkangumus1980

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2011
222
43
28
46
arkadaşlar bende aşağı yukarı bütün oyunlar calışıyo sadece pro evolation soccer oyunları hepsi siyah ekranda kalıyo çalıştıra bilen arkadaşlar varsa nerden indirebilirim özelliklede pes 13 ü

Ahmeteyup

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
139
1
18
dostom bidefa internete bağlan ama güncelleme dikkat et..sonra tarayıcı aç ps3 ten...hiçbiyere gime....sonra tarih ayarlarından internet üzerinden ayarla yı seç ...ayardan sonra oyunu çalıştırabilirsin....

Bump: tekken 5 çalışıyo oleeeeeeeeeeeey

Bump: arkadaşlar malesef tekken 4 olmadı
Hocam bir türlü girmedi placeholder programına bu hata yüzünden. Senin dediğin gibi yaptım browser'a girdim çıktım ama yine de saati güncellemiyor.

naylondosya

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 4, 2008
34
0
6
45
Rogue Galaxy(SCUS97490) ve Final Fantasy XII International Zodiac Job System(SLPM66750) tarafımca denenmiştir. Şu ana kadar bir sorun yok.

+ Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King(SLUS21207), Dark Cloud 2 (SCUS97213) Bu oyunlarda da sorun yok arkadaşlar.. Sadece ff12IZJS de seçim yaparken ses bugu var o kadar. Oyuna zararı yok.

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
74
28
Silent Hill origins Calisiyor ama hemen baslarda beyez ekranda kaliyor. Ses su bu var adam da yuruyor sesini duyuyorsunuz ayak seslerini falan ama ekran bembeyaz nereye gittiginizi goremiyorsunuz,.

thomas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2012
4
0
1
36
Ps2 gui ile street fighter ex3 çalışmıyor .Oyun zaten cd .. Cd mi dvd mi diye soruyor . Şimdi deneyip sonucu yazacağım .

zaten otamatik olarak cdye alıyormuş :D

merdobilal

Erişim Engelli
May 18, 2012
18
0
1
45
Bu başlık altında PS3 konsolunda test edilmiş PS2 oyunlarını bulabilirsiniz, oyun deneyen bütün arkadaşlarımızdan çalışan veya çalışmayan oyunları buraya yazmaları rica olunur

Listeye çalışmayan oyunları yazan arkadaşlarımız, eğer mümkün ise oyunun bölge kodunuda yazınız PAL ise PAL NTSC ise NTSC, buna göre değerlendirme yapabiliriz ve oyunların çalışan sürümlerini bulabiliriz

Mortal Kombat Shaolin Monks
Durum : Çalışıyor
Kayıt Özelliği : Kayıt Ediyor
Ses : Ses Sorunsuz
Görüntü : PS2 Kalitesi

Jet Li : Rise To Honor

Final Fight "Streetwise"

Mortal Kombat: Armageddon NTSC-U
Durum : Çalışmıyor
Kayıt Özelliği : ?
Ses : ?
Görüntü : ?

Street fighter EX3 PAL
Durum : Çalışmıyor
Kayıt Özelliği : ?
Ses : ?
Görüntü : ?

sa tuna kardeş şu crash serisini göremedim hiç bi yerdede bulamıyorum doğru dürüst link crash of the titans mind over mutant twinsanity felan linklerini verebilir misin serisinin ps3 için

izler

Erişim Engelli
Mar 8, 2009
44
1
8
pes serisini çalıştırmanın bir yolu yok mu acep:( özellikle de pes 2013

bu arada test ettiğim oyunlar

sorunsuz çalışanlar

GOD OF WAR 2
GTA SAN ANDREAS (tr altyazılı)
METAL SLUG ANTHOLOGY
SMACKDOWN VS RAW 2011
TEKKEN 5
SSX 3
THE KING OF ROUTE 66

çalışmayanlar

PES 2013 (konami yazısından sonra siyah ekranda kalıyor)
BURNUOT DOMİNATOR (800'lü hata verip ana menüye atıyor)
FIFA STREET (siyah ekranda kalıyor)
URBAN REIGN (ilk bölümden sonra siyah ekranda kalıyor)