PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,399 kez görüntülenmiş, 453 yorum ve 65 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan matur

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
183
56
28
Ben First light 007 indirdim klasörlü mount etmiyor bir türlü diğer oyunlarim ffp.fsc onlari mount ediyor /data/homebrew/PPSA11386 Klasor Oluşturup içine attim oyun dosylarini ana menüden çaliştirdiğimda. kstuff çöktü kstuff hatasi değil diyor başka bişey mi yapmam lazim klasorlu oyun çaliştirmak için. bu arada kendi dahili hafizasinda oyun.
haricide çalıştırın bendede aynı hatayı verdi USB ye attım çalışıyor şekilde

darksmoke86

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 3, 2026
46
17
8
Fpkg 11.60 kadar destekliyor
Siz biliyorsanız söyleyebilirmisiniz hocam 13.60 için hangi oyun türü rahatça yükleniyor fpkg olmuyor mesela dosyalı mı atalım hep ? Bir de ben ps5upload programıyla atıyorum homebrew içine atıyor sonra silmek isteyince silmiyor normal mi ?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar, bilmiyorum yasak mı değil mi eğer yasaksa şimdiden özür dilerim benim gibi ps4 döneminden sonra bu işlere girişen arkadaşlar için bi telegram yada whatsapp kanalı kuralım ne dersiniz? Dahilide çalışan oyunların bilgisini alırız birbirimizden yada sorun yaşayanlara çözüm oluruz? Eğer yasaksa tekrardan özür dilerim
Katılıyorum ben de öyleyim kardeşim 👍👏

Hatta 13.60 için ayrı bir oyun başlığı olsa ve detay olsa hiç uğraşmıcaz konular çok iç içe

Son düzenleme:

emrecn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 6, 2012
82
8
8
38
11.40 için konuşuyorum cihazı sorunsuz kurdum pkg yükledim ama hangi oyunu yüklersem Malesef açılmıyor galiba biraz beklememiz lazım stabil olması için

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
237
94
28
42
Harici ssd'niz varsa gamecompressor.elf ile oyunları sıkıştırarak dahiliye atabilirsiniz. Standart HDD ile de olur ama uzun sürer. 135 gb exfat Dragons Dogma 2 34 dakikada sıkışarak 75 gb olarak ps5e kopyalandı. Youtube'da ps5 game compressor diye arattırabilirsiniz. Ben de portagas @portagas 'ın bir mesajında görmüştüm. O gün bugündür kullanıyorum (12.40). Yarın öbür gün 13.XX'ler için PKG yöntemi çıkar ona geçersiniz. İlk günden terabaytlarca arşiv oyun indirip onu bunu denemek için uğraşmayın. İllaki aklınızda şunu erkenden oynamalıyım dediğiniz bir iki oyun vardır. Onları yükleyip oynayın, siz onları bitirene kadar sistem tam olarak oturacaktır. Az sabır tavsiye ediyorum.

Psx63

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2012
358
76
28
41
Siz biliyorsanız söyleyebilirmisiniz hocam 13.60 için hangi oyun türü rahatça yükleniyor fpkg olmuyor mesela dosyalı mı atalım hep ? Bir de ben ps5upload programıyla atıyorum homebrew içine atıyor sonra silmek isteyince silmiyor normal mi ?

Katılıyorum ben de öyleyim kardeşim 👍👏

Hatta 13.60 için ayrı bir oyun başlığı olsa ve detay olsa hiç uğraşmıcaz konular çok iç içe
Dostum bizdeki cihaz 11.60 öncesinde stabil plan fpkg çalıştıran 11.40 biz daha 2 gün öncesine kadar full bunlarla uğraşıyorduk şimdi 13.60 çıktı söyleyebileceğim öncelikle sistemi öğrenene kadar klasörlü oyunları indirin zaten 13.60 büyün oyunların çalışması gerekiyor (inşallah ) klasörlü oyunun dışında exfat dosyalarda direk haricide homebrew klasörü oluşturup içine atmanız gerekiyor attığınız klasörlü oyunlar rar dan çıkardıktan sonra PPSAXXXX ile başlayan klasörü atmanız gerekiyor hardisk ana dizinine atsanıza çalıyor ama bazı oyunlar haricide bazıları cihazda bazıları ikisinde çalışıyor haricide çalışanlarda kasma falanda oluyor ona net çözüm fpkg şimdilik oda şu an sizin için beklemede
Cihazı 45.56.67.85 ile kırın orda zaten yönlendirir youtube burda sitede Bi sürü video var hepsi aynı sonuç kstuff ve Shadowmount dosyalarını yükleyin tamamdır
Cihaz her açıldığında kırma işlemi tekrar yapılıyor

matur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 11, 2012
52
5
8
Klasörü dahiliye data/homebrew klasörü oluşturup attım. Ana menüde oyunu görüyorum ancak başlamıyor böyle hata veriyor. Nerde hata yapıyorum?

[ATTACH type="full" alt="4708"]4708[/ATTACH]

Klasörü dahiliye data/homebrew klasörü oluşturup attım. Ana menüde oyunu görüyorum ancak başlamıyor böyle hata veriyor. Nerde hata yapıyorum?

Ekli dosyalar

Psx63

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2012
358
76
28
41
Önemli olan cihaz kırılma işlemi şu yeşil ekran jailbreak ve payload yazan ekranda jailbreak ile kırınca alttaki payload tıklayıp orda plkmanager galiba onu kurmak sonrası plkmanager ile internete bağlı iken oradaki elf dosyalarını eklemek özellikle web kid autoloader merhaba cihaz her açıldığında bunu tıklıyorsun cihaz hemen 10 saniyede jailbreak

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,809
61,833
113
44
Siteye Git

[ATTACH type="full" alt="4708"]4708[/ATTACH]

Bu oyun dahilide çalışmıyor 11.60 dan yüksek version kullanıyor iseniz pkg bekleyin