Ben First light 007 indirdim klasörlü mount etmiyor bir türlü diğer oyunlarim ffp.fsc onlari mount ediyor /data/homebrew/PPSA11386 Klasor Oluşturup içine attim oyun dosylarini ana menüden çaliştirdiğimda. kstuff çöktü kstuff hatasi değil diyor başka bişey mi yapmam lazim klasorlu oyun çaliştirmak için. bu arada kendi dahili hafizasinda oyun.
Siz biliyorsanız söyleyebilirmisiniz hocam 13.60 için hangi oyun türü rahatça yükleniyor fpkg olmuyor mesela dosyalı mı atalım hep ? Bir de ben ps5upload programıyla atıyorum homebrew içine atıyor sonra silmek isteyince silmiyor normal mi ?
Arkadaşlar, bilmiyorum yasak mı değil mi eğer yasaksa şimdiden özür dilerim benim gibi ps4 döneminden sonra bu işlere girişen arkadaşlar için bi telegram yada whatsapp kanalı kuralım ne dersiniz? Dahilide çalışan oyunların bilgisini alırız birbirimizden yada sorun yaşayanlara çözüm oluruz? Eğer yasaksa tekrardan özür dilerim
11.40 için konuşuyorum cihazı sorunsuz kurdum pkg yükledim ama hangi oyunu yüklersem Malesef açılmıyor galiba biraz beklememiz lazım stabil olması için
Harici ssd'niz varsa gamecompressor.elf ile oyunları sıkıştırarak dahiliye atabilirsiniz. Standart HDD ile de olur ama uzun sürer. 135 gb exfat Dragons Dogma 2 34 dakikada sıkışarak 75 gb olarak ps5e kopyalandı. Youtube'da ps5 game compressor diye arattırabilirsiniz. Ben de
@portagas 'ın bir mesajında görmüştüm. O gün bugündür kullanıyorum (12.40). Yarın öbür gün 13.XX'ler için PKG yöntemi çıkar ona geçersiniz. İlk günden terabaytlarca arşiv oyun indirip onu bunu denemek için uğraşmayın. İllaki aklınızda şunu erkenden oynamalıyım dediğiniz bir iki oyun vardır. Onları yükleyip oynayın, siz onları bitirene kadar sistem tam olarak oturacaktır. Az sabır tavsiye ediyorum.
Siz biliyorsanız söyleyebilirmisiniz hocam 13.60 için hangi oyun türü rahatça yükleniyor fpkg olmuyor mesela dosyalı mı atalım hep ? Bir de ben ps5upload programıyla atıyorum homebrew içine atıyor sonra silmek isteyince silmiyor normal mi ?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Katılıyorum ben de öyleyim kardeşim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Hatta 13.60 için ayrı bir oyun başlığı olsa ve detay olsa hiç uğraşmıcaz konular çok iç içe
Dostum bizdeki cihaz 11.60 öncesinde stabil plan fpkg çalıştıran 11.40 biz daha 2 gün öncesine kadar full bunlarla uğraşıyorduk şimdi 13.60 çıktı söyleyebileceğim öncelikle sistemi öğrenene kadar klasörlü oyunları indirin zaten 13.60 büyün oyunların çalışması gerekiyor (inşallah ) klasörlü oyunun dışında exfat dosyalarda direk haricide homebrew klasörü oluşturup içine atmanız gerekiyor attığınız klasörlü oyunlar rar dan çıkardıktan sonra PPSAXXXX ile başlayan klasörü atmanız gerekiyor hardisk ana dizinine atsanıza çalıyor ama bazı oyunlar haricide bazıları cihazda bazıları ikisinde çalışıyor haricide çalışanlarda kasma falanda oluyor ona net çözüm fpkg şimdilik oda şu an sizin için beklemede
Cihazı 45.56.67.85 ile kırın orda zaten yönlendirir youtube burda sitede Bi sürü video var hepsi aynı sonuç kstuff ve Shadowmount dosyalarını yükleyin tamamdır
Cihaz her açıldığında kırma işlemi tekrar yapılıyor
Önemli olan cihaz kırılma işlemi şu yeşil ekran jailbreak ve payload yazan ekranda jailbreak ile kırınca alttaki payload tıklayıp orda plkmanager galiba onu kurmak sonrası plkmanager ile internete bağlı iken oradaki elf dosyalarını eklemek özellikle web kid autoloader merhaba cihaz her açıldığında bunu tıklıyorsun cihaz hemen 10 saniyede jailbreak