PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,682 kez görüntülenmiş, 543 yorum ve 66 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ylmzcn088

fatrix-88

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 12, 2023
32
9
8
Şahsen pc de ps5upload programı yüklü bende. 45.56 diye devam eden dns ekli cihazımda. 13.60 sürümdeyim. Cihazda jailbreak yaptıktan sonra ps5upload ile 10 saniyede kstuff ve shadow u gönderiyorum. Üstelik bahsi geçen güncel sürümler de sürekli geliyor uygulamaya. Oyunları da klasör format olarak indirip yine ps5upload ile direkt kuruyorum. Sorunsuz yükleyip açıyor. ExFAT indirip onu da gönderdim, disk olarak görüp sorunsuzca açtı (silent hill 2). Fpkg denemiştim ilk gün onu açmamıştı cihaz ama bu son güncel kstuf vb ile açar mı, onların buna etkisi var mı bilmiyorum.

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
196
28
28
51
Şahsen pc de ps5upload programı yüklü bende. 45.56 diye devam eden dns ekli cihazımda. 13.60 sürümdeyim. Cihazda jailbreak yaptıktan sonra ps5upload ile 10 saniyede kstuff ve shadow u gönderiyorum. Üstelik bahsi geçen güncel sürümler de sürekli geliyor uygulamaya. Oyunları da klasör format olarak indirip yine ps5upload ile direkt kuruyorum. Sorunsuz yükleyip açıyor. ExFAT indirip onu da gönderdim, disk olarak görüp sorunsuzca açtı (silent hill 2). Fpkg denemiştim ilk gün onu açmamıştı cihaz ama bu son güncel kstuf vb ile açar mı, onların buna etkisi var mı bilmiyorum.
merhaba bende 13.60 tayım bu surum ıcın hangı tur oyunları ındırmek gerekıyor pkg yuklenmıyor hata verıyor. bı turlu hangı oyunu ındırıp kuracagımız cozemedım forumda bu konuyla ılgılı detaylı bı acıklamada yok. bır suru pkg uzantılı oyun ındırdım hıcbırı kurulmadı sıldım bende, 4 gundur pc evde acık oyun ındırmeye calısıyorum. forumda
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
,klasor oyun,exfat,LZ4 bı suru format var .13.60 takı arkadaslar bunlardan hangısı calısıyor cıhazda ona gore ındıreyım.

Arcaozen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
52
6
8
merhaba bende 13.60 tayım bu surum ıcın hangı tur oyunları ındırmek gerekıyor pkg yuklenmıyor hata verıyor. bı turlu hangı oyunu ındırıp kuracagımız cozemedım forumda bu konuyla ılgılı detaylı bı acıklamada yok. bır suru pkg uzantılı oyun ındırdım hıcbırı kurulmadı sıldım bende, 4 gundur pc evde acık oyun ındırmeye calısıyorum
Dlps sitesinden veya buradan .exfat uzantılı ve klasörlü oyun indirebilirsiniz.(Dlps sitesinde linklerlerde oyun ismi yanında herhangi bir açıklama yoksa o klasörlü oyun oluyor) Klasörlü oyun indirdiğiniz de onu exfat image builder ile .exfat imaj dosyasına çevirmeniz gerekli. .exfat formatı direkt olarak cd takılmış gibi algılanıyor ps5 tarafından ve bu yüzden sorunsuz çalışıyor ancak çok fazla alan kaplıyor.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Dlps sitesinden veya buradan .exfat uzantılı ve klasörlü oyun indirebilirsiniz.(Dlps sitesinde linklerlerde oyun ismi yanında herhangi bir açıklama yoksa o klasörlü oyun oluyor) Klasörlü oyun indirdiğiniz de onu exfat image builder ile .exfat imaj dosyasına çevirmeniz gerekli. .exfat formatı direkt olarak cd takılmış gibi algılanıyor ps5 tarafından ve bu yüzden sorunsuz çalışıyor ancak çok fazla alan kaplıyor.
Şu anda fpkg desteklenmediği için yalnızca dediğim formattaki oyunlar oynanabiliyor diye biliyorum. Yüksek boyutlu bir oyun kuracağınız vakit PS5 FFPFSC PRO ile exfat veya klasörlü oyunlarınızı .ffpfsc formatı haline getirip daha düşük boyutlu hale getirebilirsiniz. Ve yapay zekadan yardım almayı unutmayın.

CR777

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2026
105
11
18
Oyunlarda Normal Klasör Olarak atinca Çaliştiramiyorum Klasörlü Oyunu Exfat yada ffpfsc Formatinda Yapınca Çalişiyor Sorum. EXFAT mi Daha iyi FFPFSC mi Kendi SDD'sinde Oynamak Için.

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
282
59
28
Slm pkg olarak aciyrosa 13.60 etiketler Şeniz güzel olur

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
196
28
28
51
Slm pkg olarak aciyrosa 13.60 etiketler Şeniz güzel olur
13.60 pkg hıcbır sekılde acılmıyor 11.60 a kadar pkg destegı var onunla ılgılı su an gelısme yok sanırım. ama 13.60 ta calısan dosya sıstemı nedır tecrubelı arkadaslardan yardımlarını beklıyoruz

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
282
59
28
13.60 pkg hıcbır sekılde acılmıyor 11.60 a kadar pkg destegı var onunla ılgılı su an gelısme yok sanırım. ama 13.60 ta calısan dosya sıstemı nedır tecrubelı arkadaslardan yardımlarını beklıyoruz
Ben FC 27 yi exfat olarak açtım hem dahili hem harici sorunsuz açıldı

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
196
28
28
51
Ben FC 27 yi exfat olarak açtım hem dahili hem harici sorunsuz açıldı
ıslem nasıl oluyor ben bı suru pkg ındırmıstım hepsını sıldım. yanlıs anlamıyorsam pkg oyunlarını bı yontemle rardan cıkarır gıbı acık halıyle ps5e mı yolluyorsunuz. eger oyleyse hangı program vs kullanılıyor adım adım anlatma ımkanınız var mı?