PS5 Yardım Ps5 bluetooth kulaklık hk

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde savioranqel68 tarafından oluşturulan Ps5 bluetooth kulaklık hk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 95 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 bluetooth kulaklık hk
Konbuyu başlatan savioranqel68
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yerayay

savioranqel68

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 5, 2023
13
0
1
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.

Bilindiği üzere PlayStation 5, farklı marka Bluetooth kulaklıkların doğrudan bağlanmasını desteklemiyor. Bu nedenle şimdiye kadar Bluetooth kulaklık kullanmak için USB dongle kullanmamız gerekiyordu.

Benim merak ettiğim şu: Jailbreak (JB) sayesinde herhangi bir dongle kullanmadan Bluetooth kulaklık bağlama yöntemi şu anda mevcut mu?

Biraz araştırdım ancak GitHub üzerinde bu konuyla ilgili çalışan bir yöntem veya proje bulamadım. Bilgisi veya deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,224
6,166
113
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.

Bilindiği üzere PlayStation 5, farklı marka Bluetooth kulaklıkların doğrudan bağlanmasını desteklemiyor. Bu nedenle şimdiye kadar Bluetooth kulaklık kullanmak için USB dongle kullanmamız gerekiyordu.

Benim merak ettiğim şu: Jailbreak (JB) sayesinde herhangi bir dongle kullanmadan Bluetooth kulaklık bağlama yöntemi şu anda mevcut mu?

Biraz araştırdım ancak GitHub üzerinde bu konuyla ilgili çalışan bir yöntem veya proje bulamadım. Bilgisi veya deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Valla hocam bende ps5 kulaklığı almadan önce Bluetooth kulaklığı tv ye bağlayarak işimi görüyordum :)