PS5 HACK PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,594 kez görüntülenmiş, 162 yorum ve 48 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
198
86
28
Ps5 slim dijital 12.00 sürüm yüklü
Webkit ilk başta sıkıntılı idi ama en son güncelleme ile stabil oldu peş peşe restart ile denemeler yaptım saatlerce oyun oynadım sorunsuz,
Ayrıca dns üzerinden kırma yaptıktan sonra Host-PSM-Offline-Installer-v1.1.0.elf dosyasını yükledim ister online ister offline olarak kırılma oluyor sorunsuz
Onion HEN yükledim o da sorunsuz , elf arsenali de yükledim başta cihazı dondurdu ama onun da çözümünü buldum, ancak elf arsenali kullanmıyorum sadece Remote Play i aktif etmek için kullandım
Forumda kendi başlıkları haricinde rehberlere izin verilmiyor
Güzel rehberler hazırlamayı düşünüyordum ancak paylaşamadıktan sonra bir anlamı olmuyor

esad

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 21, 2010
630
218
43
Bazen payloadlari yukledikten sonra kapaniyor bazen siteden jailbreak yaptiktan sonra kapanıyor. Dün birkac saat oynadım kapanmadi mesela. Sistemi mi sıfırlasam.
Bende komple cihaz gitti. Yeniden yazılımını yükledim. Şu anda herşey çok stabil sorunsuz kullanıyorum.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,651
58,559
113
44
Siteye Git
Ps5 slim dijital 12.00 sürüm yüklü
Webkit ilk başta sıkıntılı idi ama en son güncelleme ile stabil oldu peş peşe restart ile denemeler yaptım saatlerce oyun oynadım sorunsuz,
Ayrıca dns üzerinden kırma yaptıktan sonra Host-PSM-Offline-Installer-v1.1.0.elf dosyasını yükledim ister online ister offline olarak kırılma oluyor sorunsuz
Onion HEN yükledim o da sorunsuz , elf arsenali de yükledim başta cihazı dondurdu ama onun da çözümünü buldum, ancak elf arsenali kullanmıyorum sadece Remote Play i aktif etmek için kullandım
Forumda kendi başlıkları haricinde rehberlere izin verilmiyor
Güzel rehberler hazırlamayı düşünüyordum ancak paylaşamadıktan sonra bir anlamı olmuyor
Bunun sebebi hack bölümüne alakasız ve ilgisiz konuların açılmasıdır,forumda bazı bölümler forum için çok önem taşımaktadır

24 saatliğine konu açma izni verilmiştir,rehberi yapmak isterseniz yapabilirsiniz,teşekkürler @sezar061