PS5 HACK PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,353 kez görüntülenmiş, 219 yorum ve 64 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmethan

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
212
95
28
Uzun yillardir bilirim site Süper yoneticiler mecbur bazi konular icin kisitlama yapiyor.henhz hic bir oyuna patch yapamadim.fc 26 mesela güncel kadro yapmak istiyorum yapamadim.elf dosyalari payload cok var ama bilmiyoruz nedir ne degildir.mesela remote play oluyormu kirik cihazda.payloadlar icin otomatik guncellemeli paylasimlar goruyorum evox payload manager vs.cihazin fan ayari icin elf dosyasıda var.yonetixi site sahibi arkadaslada iletisim kurmussunuz hazirlarsaniz rehber mukemmel olur.ps4 kolu ile ps5te oynamak icinde elf dosyasi varmis sanirim.site yoneticileri icin sknti olurmu bilmiyorum yasak kismini ama pm yok burdan insta paylasimi oluyormu birkaç sey danissam
yazdıklarınızın hemen hemen hepsi oluyor , remote playi de yaptım yapılışları kolay ama ilgisi olmayanlar için çok zor olabiliyor, otomatik kırmaya karşıyım ama online ya da offline kırılabiliyor mesela benim kullandığım 1 kere online kırıp elf i yükledikten sonra net kapalı olsa bile kırabiliyorum payload managerde otomatik aktif oluyor ordan da istediğim elf i otomatik başlat yaparsam kırma işlemini çalıştırdıktan sonra hepsi otomatik aktifleşiyor rehber hazırlayacam inşallah o zaman ne nedir herkes için basit ve kolay olacağını umuyorum

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
463
198
43
2 oyun indirip hardiske direk attım ve cihazda çalıştı
cihazın ana dizinine bi türlü atamadım
cihazda web file manager yüklü programı cihazda açınca yan tarafta harddisk boyutunu gösteriyor ama içini göstermiyor
şu ana kadar takıldığım nokta burası cihaz ana dizinine dosya kopyalama
Web file manager girdikten sonra alt tarafta mnt klasörüne ardından usb0 klasörüne girin. Orda HDD içini görebilirsin. Homebrew klasörüne attığını sayıyorum (buraya atılıyor benim bildiğim) önce oyunun olduğu ppsa klasörünün doğru olduğunu kontrol edip sol tarafında kutucuğun üstüne gelip seçin (X tuşuyla) sol üst tarafta move yazan yeri tıklayın, joystickteki analogla veya sol taraftaki tuşlarla klasörlerin olduğu bölümde yukarı doğru gidin ok işareti var oraya birkaç kez basın ana menüye kadar gelin. En son o klasörlerin olduğu bölümde data klasörüne ardından homebrew klasörüne( yoksa oluşturun) atın dosyayı işlem tamam

seqilcocuk

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
463
198
43
Hersey hoş güzel de oyun bu sistemde nasıl yüklenir ve çalıştırılır yardım lütfen konularda yeniyim halen araştırıyorum ps5 pro 11.60 sürüm
PS4 oyunlarını ps5den ayarlar bölümünün en altındaki debug setting içine gir. Game yazan yeri ardından çıkan package installer olması lazım onu tıklayınca pkg dosyaları gözükür. oyunu ve güncelleme dosyasını aynı pcdeki exe dosyası gibi tek tek yükle( varsa dlcleri aynı şekilde yüklenir) çıkış yap direk ana menüye geliyor oyun. Ps5 oyunlarını varsa harici ssd ona yüklemen daha mantıklı. Exfat veya fat32 olarak biçimlendir ssdyi. Ssd içine homebrew isimli klasör oluştur. Oyun dosya şeklinde, uzantısı exfat veya ffpfsc( tam şu an aklımda değil) uzantılı olarak 3 şekilde de olur içine at. Kırma işlemi sonrası ana menüye otomatik eklenir oyunlar. Eğer gelmiyorsa harici ssd veya HDD elinde ne varsa ps5 görmemiş olabilir. Eğer elinde SSD veya HDD yoksa filezilla diye program var onu pcye indirip çalıştır. Ps5 açıkken ps5 deki ip adresini ve en sağdaki kutucuğa 2121 yazarak işlemi başlat. Sağda klasör isimleri gözükür. Data yazana gir homebrew diye klasör oluştur o klasöre oyunlarını at. Bu işlemde internet açık olması gereklimi değil mi tam bilmiyorum

m.mcobann

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2026
85
14
8
PS4 oyunlarını ps5den ayarlar bölümünün en altındaki debug setting içine gir. Game yazan yeri ardından çıkan package installer olması lazım onu tıklayınca pkg dosyaları gözükür. oyunu ve güncelleme dosyasını aynı pcdeki exe dosyası gibi tek tek yükle( varsa dlcleri aynı şekilde yüklenir) çıkış yap direk ana menüye geliyor oyun. Ps5 oyunlarını varsa harici ssd ona yüklemen daha mantıklı. Exfat veya fat32 olarak biçimlendir ssdyi. Ssd içine homebrew isimli klasör oluştur. Oyun dosya şeklinde, uzantısı exfat veya ffpfsc( tam şu an aklımda değil) uzantılı olarak 3 şekilde de olur içine at. Kırma işlemi sonrası ana menüye otomatik eklenir oyunlar. Eğer gelmiyorsa harici ssd veya HDD elinde ne varsa ps5 görmemiş olabilir. Eğer elinde SSD veya HDD yoksa filezilla diye program var onu pcye indirip çalıştır. Ps5 açıkken ps5 deki ip adresini ve en sağdaki kutucuğa 2121 yazarak işlemi başlat. Sağda klasör isimleri gözükür. Data yazana gir homebrew diye klasör oluştur o klasöre oyunlarını at. Bu işlemde internet açık olması gereklimi değil mi tam bilmiyorum
Çok teşekkür cevap için

Sitede yorum yapıp beğendiğim hiç bir link açılmadı halen yetkili biri varsa yardımcı olabilir misiniz

mctuna @mctuna hako @hako

Türkçe oyun altyazılar hangi oyunlara ait kodlarına bakıp ona göre indirme yapacağım

centilmen68

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 18, 2015
84
12
8
Aşağıdaki bağlantı üzerinden başlıkta belirtilen FW aralığı ile JB yapabilirsiniz, ben düşük sürüm kullandığım için test etmedim. Bekleyenlere hayırlı olsun.

Teşekkürler Jordy, egycnk, soniciso

Bilinen Sorunlar : FW 10.20 FW düzgün çalışmıyor. Düzeltme gelecek açıklandı.

Guncelleme Vietnamli Gelistiricinin Custom hostu ALL IN ONE Host

Denemek icin DNS ayarlarini 160.250.133.190 yaparak tam JB yapabilirsiniz. Payload Manager dahil.

NOT : Bu host gercek Host adresi degil guncellemeler ve FW icin duzeltmeler aninda gelmez. Ana hosta simdilik bagli kalmanizi oneririm bunu daha cok bu islere yeni baslayan arkadaslar icin ekledim. Cok fazla soru geldigi icin. Her an host kapatilabilir garanti veremem.

Guncelleme 2 :

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kstuff hermes link ile manuel gondererek deneyin

Rehber

Basit şekilde kullanmak için PS5 DNS ayarlarını

62.210.38.117

Olarak ayarlayın daha sonra ayarlardan user manual tıkladığınızda echostrech’in DNS host sizi karşıyacaktır. Karşınıza çıkan seçeneklerden PS5’i seçin sonra yukarıdaki sekmelerden Slopkit sekmesini seçin ve JB başlatın.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

tşk

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
421
99
28
merak ettiğim bir şey var.
webkit kırma, youtube kırmadan farklı . youtube ile kırınca dahili, harici disk olayı vardı.
şimdi webkit ile kırınca ps5 oyunları yine dahili, harici disk ayrımı olacak mı? yine harici disk mi isteyecek?

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,262
113
40
webkit kırma, youtube kırmadan farklı . youtube ile kırınca dahili, harici disk olayı vardı.
şimdi webkit ile kırınca ps5 oyunları yine dahili, harici disk ayrımı olacak mı? yine harici disk mi isteyecek?
böyle bir mevzu yok, nasıl kırdığının önemi yok önemli olan JB yapabilmiş olman

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
451
709
93
webkit kırma daha hızlı ve daha mantıklı youtube ile kırmada tek bir seçenek sunar oda etahen 2.5 yada 2.6 zaten etahen yüklendiği için kstuff ta beraber yüklenir bu yüzden başka kstuff yükleyemezsiniz ve bazı oyunlar açılmaz yani bu olay harici dahili diye fark etmiyor açılmaz mesela oyunları FPFSC çevirdiğinizde youtube ile kırdınızda malesef oyunlar açılmıyor bu testi 10.01 de yaptım diğer sürümleri bilmiyorum ayrıca bazı oyunlar klasörde yüklesen exfat yada başka formattada yüklesen hiç bir şekilde çalıştıramazsın çünkü oyunu açmak içi kstuf lite 1.07 ister youtube ile kırdığımız için kstuff lite 1.07 yükleyemezsin onun için her türlü webkit ile kırmamız gerekecek webkit ile kırdığımız zaman kstuf lite 1.07 yüklersin ve diğer yüklemek istediğin herşeyi yükleyebilirsin FPFSC çevirdiğin oyunlar çalışacak kstuf 1.07 isteyen oyunlar çalışacak ekran görüntüsü atıyorum bunların hepsini test ettim öyle yazıyorum ayrıca webkit ile kırdığınızda isterseniz payload manager dan etaheni tekrar yükleyebiliyorsunuz yani artık youtube ile kırmanın bir anlamı kalmadı şuan en iyi webkit ve payload manager bu arada 12.00 yazılımına geçmeyi düşünüyorum bakalım orada neler var :D

Ekli dosyalar

Son düzenleme: