PS5 HACK PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,375 kez görüntülenmiş, 219 yorum ve 64 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmethan

nazm.mlmz.96

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 18, 2025
13
4
3
Hocam özelden mesaj atamıyorum sana bana ulaşabilir misin rica etsem
eeerrrriiik @eeerrrriiik

m.mcobann

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2026
85
14
8
Benim cihaz ps5 pro 11.60 webkit ile kırıyorum sonlara doğru kırma işlemi esnasında ekranda donma oluyor 12.00 yüklesem çözüm olurmu acaba
webkit kırma daha hızlı ve daha mantıklı youtube ile kırmada tek bir seçenek sunar oda etahen 2.5 yada 2.6 zaten etahen yüklendiği için kstuff ta beraber yüklenir bu yüzden başka kstuff yükleyemezsiniz ve bazı oyunlar açılmaz yani bu olay harici dahili diye fark etmiyor açılmaz mesela oyunları FPFSC çevirdiğinizde youtube ile kırdınızda malesef oyunlar açılmıyor bu testi 10.01 de yaptım diğer sürümleri bilmiyorum ayrıca bazı oyunlar klasörde yüklesen exfat yada başka formattada yüklesen hiç bir şekilde çalıştıramazsın çünkü oyunu açmak içi kstuf lite 1.07 ister youtube ile kırdığımız için kstuff lite 1.07 yükleyemezsin onun için her türlü webkit ile kırmamız gerekecek webkit ile kırdığımız zaman kstuf lite 1.07 yüklersin ve diğer yüklemek istediğin herşeyi yükleyebilirsin FPFSC çevirdiğin oyunlar çalışacak kstuf 1.07 isteyen oyunlar çalışacak ekran görüntüsü atıyorum bunların hepsini test ettim öyle yazıyorum ayrıca webkit ile kırdığınızda isterseniz payload manager dan etaheni tekrar yükleyebiliyorsunuz yani artık youtube ile kırmanın bir anlamı kalmadı şuan en iyi webkit ve payload manager bu arada 12.00 yazılımına geçmeyi düşünüyorum bakalım orada neler var :D

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
421
99
28
12.00 ye kadar kırma işleminde kasım da çıkacak gta6 ve bundan sonra çıkacak oyunları oynayabilecek miyiz?
Oynamayız biliyorum. Backport yapılır mı peki?

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
264
61
28
Aşağıdaki bağlantı üzerinden başlıkta belirtilen FW aralığı ile JB yapabilirsiniz, ben düşük sürüm kullandığım için test etmedim. Bekleyenlere hayırlı olsun.

Teşekkürler Jordy, egycnk, soniciso

Bilinen Sorunlar : FW 10.20 FW düzgün çalışmıyor. Düzeltme gelecek açıklandı.

Guncelleme Vietnamli Gelistiricinin Custom hostu ALL IN ONE Host

Denemek icin DNS ayarlarini 160.250.133.190 yaparak tam JB yapabilirsiniz. Payload Manager dahil.

NOT : Bu host gercek Host adresi degil guncellemeler ve FW icin duzeltmeler aninda gelmez. Ana hosta simdilik bagli kalmanizi oneririm bunu daha cok bu islere yeni baslayan arkadaslar icin ekledim. Cok fazla soru geldigi icin. Her an host kapatilabilir garanti veremem.

Guncelleme 2 :

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kstuff hermes link ile manuel gondererek deneyin

Rehber

Basit şekilde kullanmak için PS5 DNS ayarlarını

62.210.38.117

Olarak ayarlayın daha sonra ayarlardan user manual tıkladığınızda echostrech’in DNS host sizi karşıyacaktır. Karşınıza çıkan seçeneklerden PS5’i seçin sonra yukarıdaki sekmelerden Slopkit sekmesini seçin ve JB başlatın.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

byercanx @byercanx Ercan hocam maalesef konu açmak bize kalkmış :( rica etsem WebKit Autoloader v0.4.0 için bir konu açar mısın? 12.00-12.70 için oldukça önemli bir araç bu. mctuna @mctuna Tuna hocam bu konuyla ilgili video yaparsan güzel bir rehber olur.

afirat6

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 2, 2021
119
26
28
7.61 için y2jb+lapse mükemmel çalışıyor. Bir kaç saniyede kırıyor ve tüm payloadları otomatik yükleyip kapanıyor. Bana göre webkit'ten daha iyii.
bebik cihaz 6.50 bana yardımcı olur musun nasıl kirma işlemini yapabilirim güncel şekilde

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,736
60,624
113
44
Siteye Git
byercanx @byercanx Ercan hocam maalesef konu açmak bize kalkmış :( rica etsem WebKit Autoloader v0.4.0 için bir konu açar mısın? 12.00-12.70 için oldukça önemli bir araç bu. mctuna @mctuna Tuna hocam bu konuyla ilgili video yaparsan güzel bir rehber olur.
Şu video ile Webkit Autoloader v0.4.0 yükleyebilirsiniz