PS5 HACK PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,012 kez görüntülenmiş, 219 yorum ve 64 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmethan

truva1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2012
100
44
28
36
Şu video ile Webkit Autoloader v0.4.0 yükleyebilirsiniz

Hocam videonu izledim çok güzel, çok yalın bir anlatım. Teşekkür. Cevap verirsen sevinirim. 8.20 cihazı güncelleme yapmadan bu videodakileri yaparak kırabilir miyim? Bir de aynı güzellik ve yalın anlatımla kırma sonrası ps5 ve ps4 oyun yükleme anlatımı yaparsan çok seviniriz

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
446
705
93
merhaba
oyun nasıl atılır bu videoda anlatıyor kırma yedekleme dosyası buradan indirin
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
nasıl kırılır bu videodan devam edin

Sirinbaba33

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 25, 2019
150
28
28
Aşağıdaki bağlantı üzerinden başlıkta belirtilen FW aralığı ile JB yapabilirsiniz, ben düşük sürüm kullandığım için test etmedim. Bekleyenlere hayırlı olsun.

Teşekkürler Jordy, egycnk, soniciso

Bilinen Sorunlar : FW 10.20 FW düzgün çalışmıyor. Düzeltme gelecek açıklandı.

Guncelleme Vietnamli Gelistiricinin Custom hostu ALL IN ONE Host

Denemek icin DNS ayarlarini 160.250.133.190 yaparak tam JB yapabilirsiniz. Payload Manager dahil.

NOT : Bu host gercek Host adresi degil guncellemeler ve FW icin duzeltmeler aninda gelmez. Ana hosta simdilik bagli kalmanizi oneririm bunu daha cok bu islere yeni baslayan arkadaslar icin ekledim. Cok fazla soru geldigi icin. Her an host kapatilabilir garanti veremem.

Guncelleme 2 :

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kstuff hermes link ile manuel gondererek deneyin

Rehber

Basit şekilde kullanmak için PS5 DNS ayarlarını

62.210.38.117

Olarak ayarlayın daha sonra ayarlardan user manual tıkladığınızda echostrech’in DNS host sizi karşıyacaktır. Karşınıza çıkan seçeneklerden PS5’i seçin sonra yukarıdaki sekmelerden Slopkit sekmesini seçin ve JB başlatın.

Teşekkür ederim

ahmtr42

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 25, 2020
43
4
8
hocam ben deniyorum videodakileri harfiyen yapıyorum fakat hem site yavaş hem de dans eden adamda kalıyor şimdiden teşekkür ederim

muharrem_5834

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 26, 2018
204
76
28
benim cihaz 8.60 dayım kırarken süreki kernel panik yapıyor
birde klasorlü oyunları dahili ye yüklerkende yapıyor exfatlarda sorun yok
ne yapmam gerekiyor

m.mcobann

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2026
85
14
8
Tuna hocanın paylaştığı webkit yöntemi ile cihazı kırıyorum cihaz 11.60
Sitede Paylaşılan kstuff lite ve Shadowmount sürekli güncelleniyor fakat cihazda ki uygulamalar eski bunları indirip yüklememiz gerekiyor mu

seqilcocuk

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
459
196
43
Tuna hocanın paylaştığı webkit yöntemi ile cihazı kırıyorum cihaz 11.60
Sitede Paylaşılan kstuff lite ve Shadowmount sürekli güncelleniyor fakat cihazda ki uygulamalar eski bunları indirip yüklememiz gerekiyor mu
Webkit autoloader var. Payload içinden interneti açıp indirebilirsin. Oyunlarda sorun yoksa güncelleme bence. Shadowmount bende sorun çıkarttı denemek sana kalmış tabi