PS5 HACK PS5 Hack 12.70 Star Wars Racer Revenge

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde seqilcocuk tarafından oluşturulan PS5 Hack 12.70 Star Wars Racer Revenge başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,087 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Hack 12.70 Star Wars Racer Revenge
Konbuyu başlatan seqilcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ces2424

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
264
61
28
değerli arkadaşlar, 12.20 sürümündeyim ve online hesabım ps5 slim dijital konsoluma bağlı değil. star wars oyununa da sahip değilim. oyunu satın almak istediğimde giriş yapmam gerekiyor. giriş yapmak istediğimde yazılımı güncellemem gerekiyor. yeni güncelleme çıkarsa belki çok uzun süre kırılmasını beklemek zorunda kalabilirim.

Sizce ne yapmalıyım; son yazılım sürümüne geçip star wars satın alıp beklemeli miyim? yoksa hiçbir şey yapmadan mı beklemeli miyim?

Son düzenleme:

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
420
98
28
youtube u modlayıp 10,01 e kadar kırılmıştı.
bu oyunu da modlayıp kırılma işi yapılmaz mı?

bgezer35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2011
104
10
18
58
su an 12.00 kadar bu oyunla kırılmış yakında burada paylaşılır
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

oyunun cd si lazım ve ps5 disc li versiyon
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

benim ps5 dijital 10.40 ben beklemedeyim

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
461
197
43
değerli arkadaşlar, 12.20 sürümündeyim ve online hesabım ps5 slim dijital konsoluma bağlı değil. star wars oyununa da sahip değilim. oyunu satın almak istediğimde giriş yapmam gerekiyor. giriş yapmak istediğimde yazılımı güncellemem gerekiyor. yeni güncelleme çıkarsa belki çok uzun süre kırılmasını beklemek zorunda kalabilirim.

Sizce ne yapmalıyım; son yazılım sürümüne geçip star wars satın alıp beklemeli miyim? yoksa hiçbir şey yapmadan mı beklemeli miyim?
Oyuna sahip olsan bekle derdim veya 12.00 sistem yazılımı olsa ona da bekle derdim. Senin sistem yazılımı ortada kalmış maalesef. Bazen bu kırılma işleri aylar, yıllar alabiliyor. İmkanın varsa cihazı satıp sıfır kapalı kutu yurtdışından getiren veya getirecek olan birinden fat kasa alman. Veya piyasada bulabilirsen slim model, kutunun altındaki kodda s01-447..... Veya 447 altında sıfır kapalı kutu ürün bulman lazım. Beklerim diyosan senin kararın belki farklı bir yoldan senin yazılımı kırarlar şu an herhangi bir bilgi yok 12.20 için

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
155
21
18
46
Pro 11.00e sahibim disk surucude almsitim aktif edemedik yazilim guncellemesi istiyor diye .offline surucu aktif etme yapamazlarmi acaba gelistiriciler.cd surucu ile birbirimize bakiyoruz

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
461
197
43
Pro 11.00e sahibim disk surucude almsitim aktif edemedik yazilim guncellemesi istiyor diye .offline surucu aktif etme yapamazlarmi acaba gelistiriciler.cd surucu ile birbirimize bakiyoruz
Maalesef. İlerde CD siz şekilde kırma olursa o zaman kırabilirsiniz veya güncelleyip Swrr oyununu alıp CD sürücüsünü aktif edip beklemede kalabilirsiniz