PS5 HACK PS5 Hack 12.70 Star Wars Racer Revenge

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde seqilcocuk tarafından oluşturulan PS5 Hack 12.70 Star Wars Racer Revenge başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,089 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Hack 12.70 Star Wars Racer Revenge
Konbuyu başlatan seqilcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ces2424

plyr81

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
234
42
28
Peki sizce tam kırıldığında optimize hataları olur mu? Önceki sürümlerde olmuşmuydu? İlk çıktığında kırma optimize hataları oluyor diye biliyorum stabil olmuyor ancak öbür ps5 surumlerinde nasıl oldu anlatırsanız memnun olurum.

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
222
43
Peki sizce tam kırıldığında optimize hataları olur mu? Önceki sürümlerde olmuşmuydu? İlk çıktığında kırma optimize hataları oluyor diye biliyorum stabil olmuyor ancak öbür ps5 surumlerinde nasıl oldu anlatırsanız memnun olurum.
Ben ps5 pro ilk kırılan sürümü kullanıyorum sadece etahen 2.4ve şuan 2.5 b sürümüne geçtim y2jb YouTube ilk sürümde sorun yaşamadım genelde ilkinde kırıyor nadirende olsa bazen hata oluyor ama sorun görmedim şimdiye kadar bende çok iyi

Benim sadece merak ettiğim ilk dogrulama kodu sizdiya o kodla nasil bir kırılma yapacaklarını merak ediyorum onla herşey daha net olur ama hala o tarafta bir haber yok

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
290
70
28
60
Milletin twitterda konuştuğu, her ne kadar star warsla kırıldıysa da bir şekilde backport vs ile bu durumun üstesinden gelinecegi yönünde

plyr81

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
234
42
28
Ps5 12.00 hafifce kırılmış deniyor.oyun yüklemek için sadece kstuff lazim.Gezine tarafından.BD-UN-JB star wars gerekli.12.70 yakındır umarım.Dogrumudur

Son düzenleme:

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
290
70
28
60
BD-UN-JB olayını halletmişler. Artık güzel haberleri duyarız gibi

turkrock

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 10, 2010
49
7
8
46
Son aşamaya kadar geldim ama tabiki şu an kırılmıyor. Digital olarak satın aldım oyunu. YouTube videosunu izleyerek hallettim. İlerde 12.00a kadar kırma gelince oyun elinizde varsa kırabilirsiniz
haberin yoksa söyleyeyim kardeşim. dün youtubeden bir arkadaş tamamen kırdı. link

Moderatör tarafında düzenlendi: