PS5 HACK PS5 Hack 12.70 Star Wars Racer Revenge

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde seqilcocuk tarafından oluşturulan PS5 Hack 12.70 Star Wars Racer Revenge başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,089 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Hack 12.70 Star Wars Racer Revenge
Konbuyu başlatan seqilcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ces2424

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
461
197
43
O zaman alanlar yandı diyebilir miyiz? Oyun açılmıyorsa jailbreak için bu yolda kapandı maalesef.
Ben normal indirdim. Deluxe üyelikte olduğunu bilmiyorum. Ben save dosyasını lisanslayıp attım. Şu an 44mb falan. Normal şekilde indirince sorun olmayabilir denenek lazım

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
Ps4 teki save dosyaları ps5 te aynı oyuna atılabiliyor mu bilginiz var mı ? Yanıtınızı görünce sormak istedim.

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
264
61
28
Ben normal indirdim. Deluxe üyelikte olduğunu bilmiyorum. Ben save dosyasını lisanslayıp attım. Şu an 44mb falan. Normal şekilde indirince sorun olmayabilir denemek lazım
Güncel versiyon olmadan Store açılabilmesi için modemden telemetry-schema-app.rnps.dl.playstation.net adresini engellemek gerekiyor diye okudum bir yerde. Deneyen varsa bizi aydınlatabilir.

Birde luac0re 2.1 çıkmış versiyon 13'de çalışmış. Son olarak kerneli bekliyoruz.

plyr81

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
234
42
28
Ben normal indirdim. Deluxe üyelikte olduğunu bilmiyorum. Ben save dosyasını lisanslayıp attım. Şu an 44mb falan. Normal şekilde indirince sorun olmayabilir denenek lazım
Yani jailbreakta bir sorun vesaire olmaz mı diyorsunuz,gayet oynanabilir mi? Henüz almadımda umarım oyuna ihtiyaç kalmadan jailbreak çıkar

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
461
197
43
Yani jailbreakta bir sorun vesaire olmaz mı diyorsunuz,gayet oynanabilir mi? Henüz almadımda umarım oyuna ihtiyaç kalmadan jailbreak çıkar
12.00a kadar desteklediğini biliyorum. Ben oyunu indirip hddye Dave dosyasını attım. pcde bir linkten lisanslayıp ps5e geri kopyaladım. En son resimde attığım gibi kullanıcı açığı çalıştı. Oyun atmak için çekirdek açığı lazım oda dediğim gibi 12.00a kadar destekliyor maalesef. İlerde çekirdek açığı çıkarsa bu yöntemle kırabilirsin

plyr81

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
234
42
28
12.00a kadar desteklediğini biliyorum. Ben oyunu indirip hddye Dave dosyasını attım. pcde bir linkten lisanslayıp ps5e geri kopyaladım. En son resimde attığım gibi kullanıcı açığı çalıştı. Oyun atmak için çekirdek açığı lazım oda dediğim gibi 12.00a kadar destekliyor maalesef. İlerde çekirdek açığı çıkarsa bu yöntemle kırabilirsin
Sağolun hocam hayırlı bayramlar

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
222
43
Bir ara çıkan ilk açılıştaki kod açığı tam asilinca burun çıkan sürümler kırılabilir olacaktır ama onu nezaman nasıl çıkarırlar belli değil çöp ilede olabilir çünkü konsolun ilk acilisindaki o kod makinenin normal sağlam çalıştığını doğruluyor işlemciden önce o geçtiği için o koduda biliyorlar onu tam cozunce yeni çıkacak sürüm ps5 Lee ile o kodu degistirir ama şimdiye kadar satialn ,90 milyon ps5 ve pro lar kırılabilir olacaktır sadece Zaman alacak ama kalıcı kırma illaki olacaktır tahminimce