PS5 HACK Ps5 web file manager çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde Jailbreak tarafından oluşturulan Ps5 web file manager çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,551 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Ps5 web file manager çıktı
Konbuyu başlatan Jailbreak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan galata0185

rifat16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2009
636
220
43
46
BURSA
portagas @portagas gamecompressor ile ps5 te sıkıştırdığımız oyunlarda 2. Bir dosya oluşturuyor düşük boyutlu vhash uzantı bu dosyanın bir önemi varmı.. silip tek dosyayla çalıştırmayı denedinmi..

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
913
3,650
93
portagas @portagas gamecompressor ile ps5 te sıkıştırdığımız oyunlarda 2. Bir dosya oluşturuyor düşük boyutlu vhash uzantı bu dosyanın bir önemi varmı.. silip tek dosyayla çalıştırmayı denedinmi..
Bende oluşmuyor hocam. Apr oyunlarda mı yapıyor acaba? Hiç apr oyun denmedim çünkü.

rifat16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2009
636
220
43
46
BURSA
Bende oluşmuyor hocam. Apr oyunlarda mı yapıyor acaba? Hiç apr oyun denmedim çünkü.
Ona dikkat etmedim.Yarın bir bakarım ona. Acaba sıkıştırma işlemine başlamadan evvel bir ayarmı istiyor. Siz bir foto ekleyebilir misiniz. Programın ne secili yada değil diye bakayım.tabii müsait oiseniz

ardabul

Xbox 360 Gamer
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2008
138
18
18
40
Bende up load oyun atarken dosya sitemi bozuldu tekrar format atmami istedi öakına 2 kere oldu ne yapmam lazım niye bozuluyor acaba dosya sitemi hangi programla atcaz birde

ardabul

Xbox 360 Gamer
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2008
138
18
18
40
asddfgh @asddfgh bencede 2 kere oldu biri sabaha hatta pc oyun atarken makına kapanmış sonra dondu uploder programıyla hatta normalmiş peki dosya sisteminin çekmesi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,112
594
113
@ardabul elf arsenal ile mi bu sorunu yaşadınız yoksa başka web tabanlı olanlardan mı ben başka denemedim denemek istemedim açıkçası

ardabul

Xbox 360 Gamer
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2008
138
18
18
40
Cevaplarınızı normal fontta yazın.
@sddfgh ben dün uploder programında yaşadım galiba daha oncede ps5 içinden makınanın hafızasına aktarırken dosya yöneticisi programında yaşadım ikisinden makına tamamen çöktü
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Zaten bende denemişim bilahare iki olayda dosya aktarırken oldu şu pkg olayı çıksa direk kursak makınanın ssd sine super olacak

Moderatör tarafında düzenlendi:

redsea21

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 22, 2022
133
29
28
Çok teşekkürler, CD li yöntem ile kıranlar için FTP eziyetine gerek kalmadan birkaç oyunu atabildim hafızaya.

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
@sddfgh ben dün uploder programında yaşadım galiba daha oncede ps5 içinden makınanın hafızasına aktarırken dosya yöneticisi programında yaşadım ikisinden makına tamamen çöktü
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Zaten bende denemişim bilahare iki olayda dosya aktarırken oldu şu pkg olayı çıksa direk kursak makınanın ssd sine super olacak
Format attınız mı yoksa yeniden başlatınca düzeldi mi? Birde itemsflow yüklü müydü cihazda? Bende benzer sorunu yaşadım 2 3 gün önce.