PS5 HACK Ps5 web file manager çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde Jailbreak tarafından oluşturulan Ps5 web file manager çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,527 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Ps5 web file manager çıktı
Konbuyu başlatan Jailbreak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan galata0185

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
897
3,568
93
Bu müthiş bir şey direk oyunları dahiliye sıkıştırarak atıyor oyunlarda donma takılma geç yüklenme kaplamalarda gecikme var mı?
Oyundan oyuna değişiyor. Örneğin Red dead Redemption oyununda takılma olmuyor ama Cronos The New Dawn oyununda takilmalar oluyor. Ayrı ayrı denemek lazım yani.

ertu2016

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 1, 2024
229
118
43
Bu müthiş bir şey direk oyunları dahiliye sıkıştırarak atıyor oyunlarda donma takılma geç yüklenme kaplamalarda gecikme var mı?
Ben pragmatayı sıkıştırdım ama malesef caliştıramadim açılış ekranında donup kaliyor, ama expedition çok güzel açılıyor.

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
897
3,568
93
Game Compressor uygulamasını media sekmesine taşıdım. Benim gibi oyunlar sekmesinde uygulamaları görmek istemeyenler indirip kullanabilir :)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

karakan233

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 4, 2026
7
3
3
Game Compressor uygulamasını media sekmesine taşıdım. Benim gibi oyunlar sekmesinde uygulamaları görmek istemeyenler indirip kullanabilir :)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Hocam ayıptır sorması o klasörde nasıl oluyor, yani çalışma mantığı nedir? Kurulum konumunu mu değiştiniz? Yanlış anlamayın lütfen tamamen kişisel merakımdan soruyorum.
Bir de bu yaptığınız işlemi payload manager üzerinde uygulasak payload managerın çalışmasına bir zararı olur mu.
Teşekkür ederim.

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
897
3,568
93
Hocam ayıptır sorması o klasörde nasıl oluyor, yani çalışma mantığı nedir? Kurulum konumunu mu değiştiniz? Yanlış anlamayın lütfen tamamen kişisel merakımdan soruyorum.
Bir de bu yaptığınız işlemi payload manager üzerinde uygulasak payload managerın çalışmasına bir zararı olur mu.
Teşekkür ederim.
Estağfurullah ne yanlış anlaması :)
Kısaca mantığını söyleyeyim.
Bunu yapmak için tekrar derlemeniz lazım elf dosyalarini. Github da bu projeler açık kaynak kodlu zaten. Bunları pcye çekip düzenlemeleri yapıp tekrar oluşturmalısınız. Yapabilmek için de ps5sdk ve Ubuntu lazım tabi. Windows ile sorun çıkıyor.

Jailbreak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2010
573
364
63
42
Başlığı ben açmıştım ama denemek bugüne nasip oldu ve mükemmel çalışıyor normal hdd den ortalama saniye de150 MB ssd dende 300 MB hızında çalışıyor.

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
145
39
28

Bende de güzel ama dususler var

Yinede payload a göre daha hızlı tabi klasorlu dosya denemek lazım

Son düzenleme:

karakan233

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 4, 2026
7
3
3
Estağfurullah ne yanlış anlaması :)
Kısaca mantığını söyleyeyim.
Bunu yapmak için tekrar derlemeniz lazım elf dosyalarini. Github da bu projeler açık kaynak kodlu zaten. Bunları pcye çekip düzenlemeleri yapıp tekrar oluşturmalısınız. Yapabilmek için de ps5sdk ve Ubuntu lazım tabi. Windows ile sorun çıkıyor.
Çok teşekkür ederim zahmet verdim. Elinize sağlık tekrar.