Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Donanım kategorisinde ankboy tarafından oluşturulan Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,709 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Donanım
Konu Başlığı Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı
Konbuyu başlatan ankboy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cikonix

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
[MENTION=81998]ankboy[/MENTION] Kardeş süperdi valla sabah sabah çok iyi geldi şarkı :)
[MENTION=143515]Sir John[/MENTION] kardeş inşallah hem ps4 hemde xbox one de cfw tarzı birşey olur. Gerçi oyun boyutları büyük olacak :) Öbür türlü indir, bluray a yazdım hem zahmetli hemde biz korsancilara, beleşe alıştığımiz için zor gelecek :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk
şarkı bana ait değil dostum yinede sağol :D

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
boşuna bluray sipariş vermişsin dostum,
C4eva bir modçip firması anladığım kadarıyla cobra ode'ye benzer bir sistem geliştirmeyi planlıyor,
fakat cobra ude gibi yılan hikayesine dönmez umarım,
bir buçuk senedir bekliyorum çıkmasını,wii u kenarda yatıyor,ha çıktı ha çıkıcak diye oyun almayada yanaşmadım :)
diske para vereceğine ön sipariş verseydin keşke, ben cobra ude için verdim yılan hikayesine döndü gerçi :)
c4eva bir modçip firması değil.Bir fw hack takımı.Xbox 360 tüm dvd rom modellerini fw ile hackleyen tek takım.Cobre oda tarzı birşey çıkmayacak fw atılma işlemi olacak.Buda ilk bluray modeli olan xbox oneda kullanılan Liteon DG-6M1S modeli olacağnı düşünüyorum.Cobra ode konusunda fikrim yok bir ara sorunlar var diye konu açmışlardı fiyatıda pahalı sanırım

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
iyi de Bluray olarak çalıştırılacağını kim söyledi?

PS3 de Bluray'li. ama Bluray'e yazdırıp oynamıyoruz.

ayrıca bu tür şeyler için çok erken. o zaman hiç oyun satılmaz. kırılmasının şuan için imkansız olduğunu düşünüyorum.
şu an için zaten tarih yada net bilgi yok.Ancak bu şekilde olacak.

c4eva Dünya'nın en iyi hack takımlarından biridir.Bu adamlar boş asla konuşmaz özellikle xbox konusunda team xecuter ve c4eva birşey geliyor derse gelir :D

Bu adamların xbox 360 tüm dvd rom modellerine fw atma başarısı vardır.Burdada başarıları listesi vardır güneş yakında doğacak dediklerine göre yakındır herşey

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

mit40

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2014
720
109
43

utanmasalar 108 kb'lık season pass oyundan daha yüksek fiyata çıkacak ıkısınsınlar bunlar taşı bile deler anlamadığım steamde fiyatlar kutuluya göre ucuz millet live üzerinden oyunu satın aldığında neden ucuzlamıyor :S
aynen iyice azıttılar oyunlar dlcden geçmiyor artık bilerek oyunları eksik sunuyorlar dlcler ile tamamlıyorlar , steamde oyunlar xbox live a göre ucuz ama her oyun için geçerli değil genelde valve ve bethesda'nın birde küçük firmaların yapmış olduğu oyunlar ucuz benim kardeşimde 5 dolardan 10 liraya cs go almıştı ordan biliyom :D bide steam türk lirasına yeni geçti hal böyle olunca eskiden daha ucuza alınan oyunlar şimdi kur hesabı artı vergiyle dahada pahalandı eskiden direk 2 lira üzerinden hesaplayodu, normalde de pc oyunları 10 dolar daha ucuz konsollara göre niye olduğunu bilmiyorum :D

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,104
77
Siteye Git
aynen iyice azıttılar oyunlar dlcden geçmiyor artık bilerek oyunları eksik sunuyorlar dlcler ile tamamlıyorlar , steamde oyunlar xbox live a göre ucuz ama her oyun için geçerli değil genelde valve ve bethesda'nın birde küçük firmaların yapmış olduğu oyunlar ucuz benim kardeşimde 5 dolardan 10 liraya cs go almıştı ordan biliyom :D bide steam türk lirasına yeni geçti hal böyle olunca eskiden daha ucuza alınan oyunlar şimdi kur hesabı artı vergiyle dahada pahalandı eskiden direk 2 lira üzerinden hesaplayodu, normalde de pc oyunları 10 dolar daha ucuz konsollara göre niye olduğunu bilmiyorum :D

o yüzden kardeşini bilgisayarın başından kaldırmayorsun :) gerçi kur hesabıda yapsalar dolardanda alsa yine aynı hesaba geliyor inşallah üstüne kdv ötv mtv ttv cctv gibi şeyler eklemezler :D

Son düzenleme:

mit40

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2014
720
109
43

o yüzden kardeşini bilgisayarın başından kaldırmayorsun :) gerçi kur hesabıda yapsalar dolardanda alsa yine aynı hesaba geliyor üstüne kdv ötv mtv ttv cctv gibi şeyler eklemezler :D

aynen kalkmıyor bir türlü bi dövmediğim kaldı gerçi oda sıkıntılı eşşek kadar oldu :D türk lirasına geçmeden önce türk lirasıyla ödeyince mesela 15 dolarlık oyun direk 30 lira oluyodu şimdi ise aynı oyun 40-45 civarı bişey oluyo her türlü bize göre pahalı tabii, bence 15 dolarlık oyun(sayı sadece örnek 15 dolarada oyun yok piyasada :D) türkiyede 15 lira olmalı anca belki bu sayede satışlar artabilir tabi buda çok zor

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,104
77
Siteye Git
aynen kalkmıyor bir türlü bi dövmediğim kaldı gerçi oda sıkıntılı eşşek kadar oldu :D türk lirasına geçmeden önce türk lirasıyla ödeyince mesela 15 dolarlık oyun direk 30 lira oluyodu şimdi ise aynı oyun 40-45 civarı bişey oluyo her türlü bize göre pahalı tabii, bence 15 dolarlık oyun(sayı sadece örnek 15 dolarada oyun yok piyasada :D) türkiyede 15 lira olmalı anca belki bu sayede satışlar artabilir tabi buda çok zor
var dostum merak etme 2006 dan kalan oyunlar dökmeci pazarı gibi media markt birşeyin içine koyuyorlar :highly_amused::highly_amused: 15 liraya gider karnımı doyururum 1-2 saatlik oyun içiin değmez iyice korsancılığın dibine vurdum korsanda ne oluyorsa başka birşey uyduramadılarmı korsan dediğin bu resimdekidir

Pardon yanlış resim :highly_amused::highly_amused:

mit40

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2014
720
109
43

var dostum merak etme 2006 dan kalan oyunlar dökmeci pazarı gibi media markt birşeyin içine koyuyorlar :highly_amused::highly_amused: 15 liraya gider karnımı doyururum 1-2 saatlik oyun içiin değmez iyice korsancılığın dibine vurdum korsanda ne oluyorsa başka birşey uyduramadılarmı korsan dediğin bu resimdekidir

Pardon yanlış resim :highly_amused::highly_amused:

o baştaki korsana can feda :D:D:D

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47

o yüzden kardeşini bilgisayarın başından kaldırmayorsun :) gerçi kur hesabıda yapsalar dolardanda alsa yine aynı hesaba geliyor inşallah üstüne kdv ötv mtv ttv cctv gibi şeyler eklemezler :D
mtv cctv ne alaka darkness ya gece gece iyi güldüm

Ne güzel hack konu açmıştım ya biri klip atar biri korsan kız atar :chuncky::chuncky: .Hepinizi ben dahil Türkiye Ab girene kadar banlıyorum arkadaşlar.Hiçbir zaman giremiceğimiz için de dolaylı olarak sonsuza kadar banlıyız.Beni dinlediğiniz için teşekkürler.Bu gecelik bu kadar :D