Xbox One Harici Hdd Desteği (Haziran)(Video Eklendi)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Donanım kategorisinde ankboy tarafından oluşturulan Xbox One Harici Hdd Desteği (Haziran)(Video Eklendi) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,370 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Donanım
Konu Başlığı Xbox One Harici Hdd Desteği (Haziran)(Video Eklendi)
Konbuyu başlatan ankboy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan (PS63)

PureMusic

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2011
541
89
28
30
siz xbox oynamamısınız sanırım ps fan boy yapmayalım ben oyunlardan zevk alıyorum multi oyunlarda xbox ozel oyunlarda ps4 ona dedim yok ama bence xbox oyun oynaasıda cok zevklı
İki konsolunda güzel tarafları var hiç tartışmaya gerek yok :) Sen almışsın konsolunu zaten, güle güle kullan. Almak isteyende ikisine bakar kendi ölçülerinde tartar ve alır. Oyun ve eğlence amaçlı bir aracı zaten kıyaslamak en başında yanlış bana göre. Hangisi hoşunuza gidiyorsa alın yahu bu bundan iyi bu bundan kötü ye hiç girmeyin :)

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
Bönce konsolun diğer multimedya özelliklerinide düşünmek lazım...
Mesela ps3 aynı zamanda bir blu-ray playerdi keza ps4 aynı şekilde ;)

This is not just a game!!!

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,107
77
Siteye Git
arkadaşlar bırakın play station vs xbox kavgalarını adamlar hertürlü para kazanıyor sizde ancak sinirlenmekle ağız dalaşıyla kalıyorsunuz bırakın kim hangi konsolu alıyorsa alsın böyle devam ederse konudaki mesaJlar silinecek

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
arkadaşlar bırakın play station vs xbox kavgalarını adamlar hertürlü para kazanıyor sizde ancak sinirlenmekle ağız dalaşıyla kalıyorsunuz bırakın kim hangi konsolu alıyorsa alsın böyle devam ederse konudaki mesaJlar silinecek
Bence problem yok kardeş. Hepimiz sevgi, saygı çerçevesinde dusuncelerimizi yazıyoruz. Her nekadar korsancida olsak konsola para verdik, veriyoruz. Bi Zahmet kahrimizi ceksinler :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,107
77
Siteye Git
Bence problem yok kardeş. Hepimiz sevgi, saygı çerçevesinde dusuncelerimizi yazıyoruz. Her nekadar korsancida olsak konsola para verdik, veriyoruz. Bi Zahmet kahrimizi ceksinler :)

Ferhan usta senin mesajlarını silermiyim hiç ben :D yok biraz daha ilerlese iyice kavga oluşacak kırılsada kırılmasada sonucunda konsola para yatırıyorsun adamların cebine gidiyor sonra donanımda olsun başka forumlarda olsun ağız dalaşına küfürlere kadar gidiyor o yüzden yazdım :)

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
Kimse merak etmesin bu konuyu tartışanlardan o derece saygısız üslup ve küfür çıkmaz dostum
Ben hertürlü kefilim :)

Hatta yeni bi tartışmadan devam edelim
Mesela
Malum ps4,microsoft yüzünden biraz (3 yıl) erken piyasaya sunuldu yani biraz aceleye geldi gibi
Acaba 3 yıl sonra tasarlanıp piyasaya sunulsa idi hem donanım hem yazılım gibi konularda daha iyi olmazmiydi
Malum sony ps3'e 10 yıl ömür bitmişti ve daha 1/1.5 yıl öncesine kadar
Henüz ps3 ihtiyaçları fazlası ile karşılıyorken yeni bir konsol düşünmüyoruz
Diye ken amca beyanlar veriyordu
Ahh microsoft ahh sana ne diyelimki :(

byfurkan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2008
183
16
18
ben fanboy felan degilim cunku bunlari hem satiyor hem bakimini yapiyprum oonun için tüm konsollar elimden gecer ben oyin oynamayi birakali cok zaman oldu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
Ferhan usta senin mesajlarını silermiyim hiç ben :D yok biraz daha ilerlese iyice kavga oluşacak kırılsada kırılmasada sonucunda konsola para yatırıyorsun adamların cebine gidiyor sonra donanımda olsun başka forumlarda olsun ağız dalaşına küfürlere kadar gidiyor o yüzden yazdım :)
Estağfurullah kardeş ben o mânâda demek istemedim :) ama dediğin gibi burda olsun diğer sitelerde olsun genelde konular amacından uzaklastigi için kapatılıyor :) Amma velakin insan dayanamıyor. Sevdiği bişeye olumsuz şeyler yazildiginda atağa geçmek istiyor :)
[MENTION=141638](PS63)[/MENTION] Aynen öyle. Sony, Microsoft u bekledi. Aynı şekilde terside olabilirdi :)

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
Zamanı tersine döndürmek ve bu konuya müdahale şansım olsaydı yani iş bende bitseydi
Ps4'ü 2016'dan önce çıkartmazdım
Düşünün ps3 dediğimiz cihaz tlou gibi bir oyunu hiç kasmadan çok güzel bi şekilde oynatabilmiş bu cihaz daha çok iş yapardı
Ps3'ü mematiye benzetiyorum olmadık bi zamanda gitti garibim :) [MENTION=1118]ferhanANK[/MENTION]