- Nis 7, 2021
- 236
- 62
- 28
Bu site adamdır.Psp zamanindan beri takip ederim sahsen eski nickim ve şifremi.kaybettigimden mecburen yeni üyelik aldim.Allah bu siteyi yapandan yasatandan razi olsun.Sonuna kadar destekliyorum.
Bir cift lafim daha var.Diger site admini S ile baslayan sitenin adini vermeyim p...h...Allah oranında belasini versin İnşallah tez zamanda adamin site reklamdan konu görünmüyor.Normal konu linklerini bile sansurlemis ustune ustluk yillardir dilenci gbi para topluyor.Kesinlikle girmiyorum.oraya adam Açgözlülüğun nirvanasini yasiyor.Resmen paraya tapıyor.Bu sekilde uye olanindan Allah akil versin.Dilene dilene kendine konsol aldirtiyor.Sakin bulasmayin siteye girdiginizde sirf sagdan soldan catidan parkesen böcek cikar gbi reklamdan zaten konuyu gorme sansiniz yok.
bu dediğiniz kişi ilk olarak para toplayıp ps5 aldı ve devamında monitör ve birkaç şeyi daha aldı.ama her nedense orada sorun hiç bitmiyor.buradaki ps5 kırma bluray disc bile alınıp satışa koyulmuş.ama sorsanız sütten çıkma ak kaşıklar.

piş bunların ağzına düş.