PS5 PKG Oyun Ghost of Yotei incl DLC PS5-DUPLEX

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Ghost of Yotei incl DLC PS5-DUPLEX başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,068 kez görüntülenmiş, 189 yorum ve 87 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Ghost of Yotei incl DLC PS5-DUPLEX
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BlackDesert

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
247
120
43
Dahilide çalıştırabilen oldu mu? Bir yer gördüm sanki dahilide çalışan var demişti.

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
338
1,110
93
45
pro da oyun dosyalarının içine attık ama gene açmadı
Linklerden bir tanesini indirip dener misiniz?

Backport 10.xx Pro (@BestPig) : Lets –
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
– Gofile

Son düzenleme:

MEHMETİKBAL

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 5, 2016
122
25
28
mesele şuki burda inen dosyaları oyun klasörüne atmama rağmen gene tık yok BestPig olayı nasıl yapılıyor onu çözemedim

jeetkunedo21

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 16, 2009
40
4
8
36
11.60 'in kırılmasını bekliyorum . kırılır kırılmaz bu oyunu yükleyecem. eğer fiyatı düşerse orjnal de alabilirim