Teşekkürler
fatihkaraca Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eyl 4, 2014 99 42 18 Nis 13, 2026 #92 muratincee' Alıntı: PS5 Proda çalıştıramayan arkadaşlar Backport 10.xx (@BestPig) çıktı Link : Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... merhaba; bu indirdiğimiz dosyayı hangi konuma atıyoruz.
muratincee' Alıntı: PS5 Proda çalıştıramayan arkadaşlar Backport 10.xx (@BestPig) çıktı Link : Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... merhaba; bu indirdiğimiz dosyayı hangi konuma atıyoruz.
muratincee Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Haz 23, 2023 713 302 63 Nis 13, 2026 #93 fatihkaraca' Alıntı: merhaba; bu indirdiğimiz dosyayı hangi konuma atıyoruz. Genişletmek için tıkla ... direk oyun klsörünün içine
fatihkaraca' Alıntı: merhaba; bu indirdiğimiz dosyayı hangi konuma atıyoruz. Genişletmek için tıkla ... direk oyun klsörünün içine
coolcarlos7 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Eki 23, 2020 247 120 43 Nis 13, 2026 #94 Dahilide çalıştırabilen oldu mu? Bir yer gördüm sanki dahilide çalışan var demişti.
MEHMETİKBAL Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 5, 2016 122 25 28 Nis 14, 2026 #95 pro da oyun dosyalarının içine attık ama gene açmadı
ahmethan Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Kas 2, 2010 338 1,110 93 45 Nis 14, 2026 #96 MEHMETİKBAL' Alıntı: pro da oyun dosyalarının içine attık ama gene açmadı Genişletmek için tıkla ... Linklerden bir tanesini indirip dener misiniz? Backport 10.xx Pro (@BestPig) : Lets – Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. – Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. – Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. – Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. – Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. – Gofile Son düzenleme: Nis 15, 2026
MEHMETİKBAL' Alıntı: pro da oyun dosyalarının içine attık ama gene açmadı Genişletmek için tıkla ... Linklerden bir tanesini indirip dener misiniz? Backport 10.xx Pro (@BestPig) : Lets – Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. – Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. – Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. – Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. – Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. – Gofile
MEHMETİKBAL Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 5, 2016 122 25 28 Nis 15, 2026 #97 mesele şuki burda inen dosyaları oyun klasörüne atmama rağmen gene tık yok BestPig olayı nasıl yapılıyor onu çözemedim
mesele şuki burda inen dosyaları oyun klasörüne atmama rağmen gene tık yok BestPig olayı nasıl yapılıyor onu çözemedim
ahmethan Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Kas 2, 2010 338 1,110 93 45 Nis 15, 2026 #98 MEHMETİKBAL' Alıntı: mesele şuki burda inen dosyaları oyun klasörüne atmama rağmen gene tık yok BestPig olayı nasıl yapılıyor onu çözemedim Genişletmek için tıkla ... Harici Disk’te deniyorsunuz doğru mu?
MEHMETİKBAL' Alıntı: mesele şuki burda inen dosyaları oyun klasörüne atmama rağmen gene tık yok BestPig olayı nasıl yapılıyor onu çözemedim Genişletmek için tıkla ... Harici Disk’te deniyorsunuz doğru mu?
MEHMETİKBAL Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 5, 2016 122 25 28 Nis 15, 2026 #99 evet zaten oyun dahilide çalışıyormuş bildiğim kadarıyla
jeetkunedo21 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Nis 16, 2009 40 4 8 36 Nis 15, 2026 #100 11.60 'in kırılmasını bekliyorum . kırılır kırılmaz bu oyunu yükleyecem. eğer fiyatı düşerse orjnal de alabilirim
11.60 'in kırılmasını bekliyorum . kırılır kırılmaz bu oyunu yükleyecem. eğer fiyatı düşerse orjnal de alabilirim