PS3 EMULATÖR PS3 - PS2 Test Edilmiş Oyunların Listesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 - PS2 Test Edilmiş Oyunların Listesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,407 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı PS3 - PS2 Test Edilmiş Oyunların Listesi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan baboliamca56

ozen yuksel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2009
175
15
18
40
arkadaşlar hangi oyunu denediysem çalıştı emuparadiseden indirdiğim oyunlar.........iso veya bin farketmez

bence çalışmayan oyun yok....o çalışmayanların isolarında bir problem vardır...yada bu kullandığımız yazılım o isoları desteklemiyordur..... .pcsx 2 ile çalışan oyunların hepsi bu yöntemle çalışabilir bence

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,263
113
40
Kof 98 ultimate match [NTSC-US]
kof 2002 unlimited match [NTSC-JAP]
Kof xı [NTSC-US]

Seslerde sorun yok kayıt işlemi kusursuz.

Ama gel gelelim oyunlarda fps düşüşü yaşanıyor garip.Hemde 2 boyutlu oyun olmalarına rağmen.Place holder'denmi kaynaklanıyor yoksa başka bir şeydenmi bilmiyorum.

Bu arada multiman 4.30 oyunları sorunsuz boot ederken, ps2 manager'de kof 2002 um'yi seçtiğim halde place holder'de kof XI açılıyor.

Yani ps2 manager yerine multiman 4.30 kullanmanızı tavsiye ederim daha stabil.

Harici hdd'den oyunlar çalışmıyor.Dün multiman ile denedim.Harici hdd'ye PS2ISO diye klasör açtım oyunları attım multiman gördü ama boot etmiyor.

Şimdilik dahiliden oynamaya devam ileriki multiman'larda belki harici desteği gelebilir.

Herkese iyi oyunlar izlenimlerim bunlardı.
Bunlar PC emulasyonundada donuyor Pcsx2 ile :)

manyag

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 8, 2009
27
4
3
40
Gamedata miydi ole bir program var onla calisiyor galiba psn oyunlarini usb hdd yukleyen program burdada ise yariyor ama bence gerek yok sanki kac gbyt ki:):):):)

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

manyag

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 8, 2009
27
4
3
40
Ps2 programi olan open ps2 loader 0.9 nasi ps3 entegre edemediler anlamiyorum bole is yapmayan seylerle hem kendilerini hem bizi yoruyolar:banghead::banghead:

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
74
28
Silent Hill Shatered Memories sorunsuz
Could Fear sorunsuz
Haunting Ground Sorunsuz.

deryasss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 23, 2010
129
9
18
43
Fatal frame 2,Spawn,Nba jam 2004,
Crash bandicoot the cortex
bu oyunları denedim ve hepsi sorunsuz çalıştı.

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
74
28
Silent Hill Origins malesef sorunlu.
Cok uzuldum.
PS4 cikma arefesinde :
PSone oyunlarimi (ornek silent hill 1, dino crisis abe vs)
Ps2 hit oyunlarimi
Ps3 hit oyunlarimi hdd de toplayip gelecek kusaklara aktarmak icin catiya kaldiracaktim.
Bir fire verdik simdiden.

Onimusha 1 sorunsuz. Ancak oyunda cok aptallik yapmislar analog la oynanmiyor. Yon tuslari ile yonlendirmek lazim mecburen.

Bu arada arkadaslar herkese ama herkese (aksion macera va korku severlere) Haunting Graund u oneriyorum. Lutfen es gecmeyin bu oyunu arkadaslar.

Bump: Silent Hill Origins malesef sorunlu.
Cok uzuldum.
PS4 cikma arefesinde :
Ps2 hit oyunlarimi
Ps3 hit oyunlarimi hdd de toplayip gelecek kusaklara aktarmak icin catiya kaldiracaktim.

Onimusha 1 sorunsuz. Ancak oyunda cok aptallik yapmislar analog la oynanmiyor. Yon tuslari ile yonlendirmek lazim mecburen.

Bu arada arkadaslar herkese ama herkese (aksion macera va korku severlere) Haunting Graund u oneriyorum. Lutfen es gecmeyin bu oyunu arkadaslar.

Bump: Silent Hill Origins malesef sorunlu.
Cok uzuldum.
PS4 cikma arefesinde :
Ps2 hit oyunlarimi

ozen yuksel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2009
175
15
18
40
arkadaşlar emuparaidseden ilk fireyi verdim...malesef god of war 1 çalışmadı