Silent Hill Origins malesef sorunlu.
Cok uzuldum.
PS4 cikma arefesinde :
PSone oyunlarimi (ornek silent hill 1, dino crisis abe vs)
Ps2 hit oyunlarimi
Ps3 hit oyunlarimi hdd de toplayip gelecek kusaklara aktarmak icin catiya kaldiracaktim.
Bir fire verdik simdiden.
Onimusha 1 sorunsuz. Ancak oyunda cok aptallik yapmislar analog la oynanmiyor. Yon tuslari ile yonlendirmek lazim mecburen.
Bu arada arkadaslar herkese ama herkese (aksion macera va korku severlere) Haunting Graund u oneriyorum. Lutfen es gecmeyin bu oyunu arkadaslar.
Bump: Silent Hill Origins malesef sorunlu.
Cok uzuldum.
PS4 cikma arefesinde :
Ps2 hit oyunlarimi
Ps3 hit oyunlarimi hdd de toplayip gelecek kusaklara aktarmak icin catiya kaldiracaktim.
Onimusha 1 sorunsuz. Ancak oyunda cok aptallik yapmislar analog la oynanmiyor. Yon tuslari ile yonlendirmek lazim mecburen.
Bu arada arkadaslar herkese ama herkese (aksion macera va korku severlere) Haunting Graund u oneriyorum. Lutfen es gecmeyin bu oyunu arkadaslar.
Bump: Silent Hill Origins malesef sorunlu.
Cok uzuldum.
PS4 cikma arefesinde :
Ps2 hit oyunlarimi