dostum ben de tam onu soracaktım.....collection var bende ....bide ghast of sparta fala olumpus falan bunların 3.55 pkg leri var3 part olan kurdum çalışmadı...acaba 4.30 cfw fix mi yüklemem lazım yoksa pkg leri 4.30 olanını mı yüklemem lazım...bir türlü kuramadım
arkaarkadaşlar ben halen inanamıyorum denediğim oyunların hepsi calıştı isim vermek gerekirse captain tsubasa,pes2012 outrun 2006,kof11,capcomvs snk vede daha bir çok oyun . sadece pes13 ü çalıştıramadım, eger çalıştıran arkadaşlar varsa indirebileceğil lin vererise çok sevinirim
dostum ben de tam onu soracaktım.....collection var bende ....bide ghast of sparta fala olumpus falan bunların 3.55 pkg leri var3 part olan kurdum çalışmadı...acaba 4.30 cfw fix mi yüklemem lazım yoksa pkg leri 4.30 olanını mı yüklemem lazım...bir türlü kuramadım